2016. november 04. | 12:10
Senki sem vádolhatja a Ubisoft-ot, hogy ülne a babérjain ha a Far Cry sorozatról van szó. A sorozat híres a sokszínű környezeteiről, arról, hogy ha szükséges nem riad vissza a természetfölötti elemektől vagy a humortól sem. A fegyveres harc azonban mindig komoly és nagyszerű.

A Far Cry 2 közel sem volt tökéletes, így sokaknak lehetett csalódás (én nagyon sokat szórakoztam vele), de ezt gyorsan feledtette a nagyszerű 3. rész és rögtön utána a roppant szórakoztató Blood Dragon. Ezután még kellemes volt a Himalájában átélni újra a tökéletesre csiszolt játékelemeket, de azért már érezni lehetett, hogy szükség van egy kis vérfrissítésre. Ekkor jött a Primal ami érezhetően jót tett a sorozatnak, de még mindig nem az a forradalmi újdonság.
Szóval hova tovább? Hogyan überelje a Ubisoft az eddigi játékokat? Hogyan maradjanak hűek a sorozathoz és frissítsék fel azt egyszerre? További valós tájakat kellene felfedezni a fejlesztőknek vagy esetleg a Blood Dragon-t alapul véve valami a valóságtól elrugaszkodottabba kéne fogjanak? Itt van néhány lehetséges opció a Far Cry következő részéhez:
Ubisoft   Far Cry   Far Cry 2   Far Cry 3   Blood Dragon   Far Cry 4   Far Cry Primal   Far Cry 5   
 
https://farcry.cenega.hu