2017. június 11. | 17:30
A Ubisoft fejlesztői szeretnek bolondozni, épp ezért szinte minden ismertebb játékukba betesznek egy vagy több Easter Egg-et. Ezek rendszerint más játékukra utaló jelek, helyszínek, humoros idézetek, vagy esetleg figurák. Úgy néz ki ez alól Far Cry 5 sem lesz kivétel...
Far Cry 5   Easter Egg   Rabbids   
2017. június 08. | 02:44
Az Egyesült Királyságban működő egyik kiskereskedés, a GAME egyik alkalmazottja igen mókás kedvében lehetett, amikor kiderültek az első információk a jövő év elején megjelenő Far Cry 5-el kapcsolatosan.
Far Cry 5   EuroGamer   Humor   
2017. június 04. | 20:16
Május 31-én ismételten megújult a Ubisoft örvénylő emblémája, így valószínűleg ezt köszön majd vissza a jövőre megjelenő Far Cry 5-ben.
Hogy miért ismételten? Mert a cég megalakulása óta eltelt hosszú évek alatt ez nem először fordult elő! Egy gyors visszaemlékezés erejéig vegyük sorba, hogy mikor, miről és mire váltott.
Ubisoft   Logo   Far Cry 5   Twitter   Reddit   
2017. június 03. | 09:42
Mint az nemrégiben kiderült, a Far Cry 5-ben az Egyesült Államok vallási fanatikusai ellen megyünk, akik egész véletlenül agresszív vidéki suttyók, egy pappal kiegészítve. Vidéki suttyóból a valóságban is van néhány arrafelé, ők hajlamosak sértésnek venni mindent, ami csak kicsit is ellenkezik nézeteikkel.
Far Cry 5   Montana   Hope County   Petíció   Amerika   Kanada   
2017. május 26. | 15:53
Megérkezett az első Far Cry 5 videó - sőt egyből négy -, ami sok rajongó szívét méltán dobogtathatja meg. Nem is fecsegnénk tovább, itt a videó, amit szokásunkhoz híven hamarosan ellátunk magyar felirattal, és elemzésünk sem várat sokat magára. Öveket becsatolni, úgy néz ki, egy újabb lázadás élére kerülünk.

Megjelenés: 2018. február 27.A cikk folytatásában még három karakter egy-egy bemutatkozó videóját láthatjátok.
Far Cry 5   Montana   Hope County   Montana   Előzetes   Videó   Trailer   Gameplay   Singleplayer   Karakterek   Megjelenés   
2017. május 25. | 19:04
Bár a Far Cry 2 nem mai darab és sokak a név hallatán még ma is leginkább csak negatívan tudnak róla vélekedni, nekem a kezdetektől közel állt a szívemhez mind a single, mind pedig a multiplayer tekintetében. Így most nagy örömömmel fogadtam a szogyenyi.blog.hu szerzőjének munkáját, a Sakál (Jackal) összegyűjthető kazettáinak a magyar nyelvű szövegkönyvét, mely az eredeti magyar fordításban lévő eddigi űrt pótolni látszik
Far Cry 2   Sakál   Jackal   Kazetta   Hangjegyzet   
2017. május 24. | 18:59
Még be sincs jelentve a megjelenés időpontja, de már most egyre több infót kapunk a játékkal kapcsolatban! Majd egy időben frissültek a játékkal kapcsolatos Facebook és Twitter fiókok. Az ezeken fellelhető új képek alapján kijelenthetjük, hogy modern kori részhez lesz szerencsénk!
Far Cry 5   Montana   Hope County   Box Art   
2017. május 23. | 00:40
A mai nap folyamán egyből 4 trailer hagyta el a Ubisoft boszorkány konyháját és adta meg a kezdő lökést a Far Cry 5-re való ráhangolódásra.

Bár a történet pontos idejét egyelőre nehéz lenne meghatározni, az viszont már szinte teljesen biztosnak látszik, hogy hamarosan az Egyesült Államok északnyugati régió és a nagy síkság határán található Montana államban, a fiktív Hope megyében találjuk magunkat!
Far Cry 5   Montana   Hope County   Videó   
Oldal:  1 [2] 3 ... 68 69 70
 
http://www.playon.hu