HSZ kikapcsolva
dec. 31. - 13:14
Ünnepek   
HSZ kikapcsolva
dec. 24. - 14:51
Ünnepek   
dec. 04. - 22:03
A világ harmadik legnagyobb videójáték fejlesztőjeként ez a show Kanada szórakoztatóiparban elfoglalt vezető szerepét ünnepli. A "Canadian Video Game Awards" mindig is az ipartól az iparnak készült, úgy, hogy közben nyitott a nagyközönség elé is.

A Far Cry Primal három kategóriában szerzett jelölést a rendezvényen: Év játéka, Legjobb animáció és Legjobb hangzás.
CVA   Elismerés   Díj   Far Cry Primal   
dec. 02. - 18:14
Ha itt a december, itt az ünnepi hangulat is, és idén úgy gondoltuk, hogy eggyel több okot adunk a Far Cry játékok rajongóinak az ünneplésre. Az elkövetkezendő hónap első három hetében egy-egy eredeti Far Cry ajándéktárgyat sorsolunk ki a résztvevők között, majd végül az utolsó héten a zsűrink egy eredeti Far Cry Primal PS4 verzióval jutalmazza a legjobb beküldőt. Mit kell tenned?

Látogasd meg a Far Cry Hungarian Community Facebook oldalát (www.facebook.com/FarCryHC), lájkolj minket, és írd meg nekünk a kedvenc / legjobb / legviccesebb / legdurvább / legcoolabb / stb. Far Cry élményedet! Lehet szó bármelyik Far Cry részről, kezdve a mára klasszikus Far Cry, sőt Far Cry Instincts játékoktól az afrikai szavannát, trópusi szigetet, vagy a Himaláját bejáró epizódokig, de ne feledkezzetek meg az ínyenc vadhajtásnak számító Blood Dragonról sem - a legfrisseb Far Cry Primalt pedig ugye nem kell senkinek sem bemutatni?
Nyereményjáték   Far Cry Primal   Far Cry 4   Far Cry 3   Figurák   Facebook   
nov. 04. - 12:10
Senki sem vádolhatja a Ubisoft-ot, hogy ülne a babérjain ha a Far Cry sorozatról van szó. A sorozat híres a sokszínű környezeteiről, arról, hogy ha szükséges nem riad vissza a természetfölötti elemektől vagy a humortól sem. A fegyveres harc azonban mindig komoly és nagyszerű.

A Far Cry 2 közel sem volt tökéletes, így sokaknak lehetett csalódás (én nagyon sokat szórakoztam vele), de ezt gyorsan feledtette a nagyszerű 3. rész és rögtön utána a roppant szórakoztató Blood Dragon. Ezután még kellemes volt a Himalájában átélni újra a tökéletesre csiszolt játékelemeket, de azért már érezni lehetett, hogy szükség van egy kis vérfrissítésre. Ekkor jött a Primal ami érezhetően jót tett a sorozatnak, de még mindig nem az a forradalmi újdonság.
Szóval hova tovább? Hogyan überelje a Ubisoft az eddigi játékokat? Hogyan maradjanak hűek a sorozathoz és frissítsék fel azt egyszerre? További valós tájakat kellene felfedezni a fejlesztőknek vagy esetleg a Blood Dragon-t alapul véve valami a valóságtól elrugaszkodottabba kéne fogjanak? Itt van néhány lehetséges opció a Far Cry következő részéhez:
Ubisoft   Far Cry   Far Cry 2   Far Cry 3   Blood Dragon   Far Cry 4   Far Cry Primal   Far Cry 5   
nov. 03. - 22:20
Mint ahogy azt már korábban is megírtuk, a Ubisoft kiadó idén ünnepli megalapításának kerek 30. évfordulóját, ezzel együtt sikereit és ezért év végéig havi rendszerességgel ingyen játékokkal örvendezteti meg a gamer-eket.

Mivel a Far Cry a Ubisoft egyik igen meghatározó játék nevévé nőtte ki magát, így 2016 november 9-től ingyenesen letölthető a Far Cry 3 Blood Dragon! Érdemes sietve kihasználni a lehetőséget, mert csak egy hónapunk lesz arra, hogy díjmentesen a Uplay fiókunkhoz rendeljük ezt a digitális kiadást.

A Far Cry 3: Blood Dragon az maga A legütősebb kiberlövöldözős FPS, ami egy bizarr, nyitott világú szigeten játszódik tele gonoszsággal. Üdv a 80-as évek VHS filmjeinek jövő-víziójában. 2007-et írunk, és te vagy Rex Colt őrmester, egy Mark IV-es kiberkommandós, aki egy elszabadult kiborg sereg ellen harcol.

Ez a közel jövő... Az utcák tele kibersz*rral... És csak egyetlen egy hős tudja megtisztítani őket...
Ubisoft   Ubi 30   Ingyen   Blood Dragon   PC   
okt. 29. - 16:49
Az utóbbi években a Far Cry sorozat egyik erőssége az volt, hogy egészen jól futottak egy mai viszonylatban nem túl erős, mondhatni közepes gépen is. Ennek a története 2012-ben kezdődött és a sort a Far Cry 3, a Far Cry 3 Blood Dragon, a Far Cry 4 és a Far Cry Primal alkotja. A Far Cry 3-at igen széles körben dicsérték, minthogy egy nagy előrelépés volt a Ubisoft részéről, de az ezt követő részek is nagyon jó fogadtatásban részesültek. Csak egyetlen egy baj van ezzel: mind a négy játék ugyan azzal a grafikus motorral fut, majdnem teljesen megegyező játékmenettel...

A következő résszel kapcsolatban még semmi sincs hivatalosan bejelentve, reméljük a Ubisoft is belátja, hogy nagyobb változásokra lenne szükség, mint egy megszokott "ráncfelvarrás".
Ubisoft   Far Cry 3   Blood Dragon   Far Cry 4   Far Cry Primal   Far Cry 5   Dunia Engine   Assassin's Creed   
okt. 02. - 11:48
Két a Far Cry és Assassin's Creed játékok fejlesztését felügyelő Ubisoft fejes beszélt arról, hogy mikor számíthatunk (vagyis inkább mikor nem) új játékokra.

Yves Guillemot elmondta, hogy az új AC-t új szintre akarják emelni és az ehhez szükséges minden időt rá fogják szánni.
"Visszatér a sorozat, amint kész lesz"
Ubisoft   Far Cry   Assassin's Creed   
Oldal:  1 [2] 3 ... 66 67 68
http://www.playon.hu