2017. december 07. | 21:25
A mai napi hivatalos bejelentés alapján Far Cry 5 hivatalos megjelenése 2018. március 27-re módosult, ami természetesen minden platformot érint.
Ez a hirtelen bejelentés bár sokakat meglephet, de ne szegje senki kedvét, mert a Ubisoft Montreal csapata a hosszabb fejlesztési idő révén tartalmasabbá, a hosszabb tesztelési idő révén pedig probléma mentessé teheti a terveik szerinti eddigi legjobb Far Cry élményt biztosító játékot.
Far Cry 5   Megjelenés   Montana   Hope County   
2017. november 24. | 20:56
Mivel a hamarosan megjelenő Far Cry 5 a korábbi részekkel ellentétben valóságos vidéket játszódik, így a fejlesztők nem kis fába vágták a fejszéjüket. Mivel a környezet sok játékos számára ismerős lehet, így az eddigitől jobb történet, hangulatosabb játékmenet, és sok egyéb mellett a kellően meggyőző grafikával is meg kellett birkózniuk. És ezt azt jelentette, hogy a grafikusoknak aprólékosan kellett megrajzolniuk minden részletet, a vadon élő állatoktól az útszéli boltok feliratain át egészen a fák kérgéig. Egyszerűen mindenre figyelniük kellett, hogy Hope megye eléggé meggyőző lehessen.
Far Cry 5   Montana   Hope County   
2017. november 20. | 12:09
Egyetlen komoly probléma van a videojátékok exkluzív gyűjtői kiadásaival: akiknek az országában nincs jelen a különleges csomagot forgalmazó áruházlánc, azok bizony kimaradnak a dologból.
Éppen ezért mutatjuk meg nektek keserű szájízzel a Far Cry 5 csodaszép, Resistance Edition névre keresztelt gyűjtőijét, ami 200 dolláros (nagyjából 52 ezer forintos) áron rendelhető elő, kizárólag a GameStop-nál.
Far Cry 5   Resistance Edition   Különleges kiadás   GameStop   
2017. november 19. | 09:24
A Far Cry 5 érkezése egyet jelent az önfeledt kooperatív játékmóddal, amiben barátod segítségével felszabadíthatod Hope megye összes lakosát az Eden's Gate elnyomása alól.

Miután a játék elején lévő intro és tutorial befejeződött, valamit lélekben is készen állsz arra, hogy romba döntsd a fanatikus közösség által felépített kultuszt, bármikor kérheted ebben a barátod segítségét is. Ezzel a Friend for Hire lehetőséggel a saját karakter kinézetével csatlakozhat barátod a te aktuális játékmenetedhet. Társaddal lehetőséged lesz hang kommunikációra és meg tudjátok majd osztani egymással a lőszereiteket, elsősegély csomagodat, valamint a friendly fire bekapcsolásával próbára tehetitek barátságotokat is.
Far Cry 5   Hope County   Co-Op   Videó   
2017. november 19. | 07:55
Hope megye, Montana. A szabadság és a bátorság földje, de egy olyan fanatikus kultusz otthona is, mint a Eden's Gate, amely az elmúlt évekbenlassan beszivárgotta a lakosok mindennapi életébe.

2018. február 13-án forgalomba kerül az első Far Cry franchise-on alapuló regény Far Cry Absolution címmel, amiben Mary May Fairgrave történetét olvashatjuk, aki szinte mindenét elveszítette.
Far Cry 5   Far Cry Absolution   Regény   Urban Waite   Hope County   Mary May Fairgrave   
2017. október 24. | 14:15
Sokak eddig talán bele sem gondoltak, hogy a Far Cry 5 rosszfiúi nem a szokványos negatív figurák. Ők nem kalózok vagy zsoldosok, akik pénzért ölnek. Ők hívő emberek, akik "az Atya", Joseph Seed által megfogalmazott magasabb célok érdekében élnek és harcolnak. Mint sok ilyen fanatikus hívő közösség, a Project at Eden’s Gate is megalkotta a saját szabályait, a saját hitét, és ezzel együtt a vallási zenéi. Hogy ezek a zenei alkotások tényleg egyediek és magával ragadóak legyenek, erről a Far Cry 5 díjnyertes zeneszerzője, Dan Romer gondoskodott.
Far Cry 5   Hope County   Zene   
2017. október 23. | 07:38
Nemrég befejeződött a Map Jam Freedom néven futó Far Cry 5 pályaszerkesztői verseny, melyet a korábbi rész, a Far Cry 4 szerkesztőjével és játék elemeivel kellett megvalósítani. Sokan éltek ezzel a lehetőséggel, hiszen a tét is nagyobb volt, mint az előző versenyen!
A Best Graphic, a Best Narrative, és a Best Level Design kategóriánként 1-1 nyertest, a PC és konzol nevezéseket elkülönítve, míg a Player Choice kategóriában 3 nyertest hirdetett ki a Ubisoft, akik természetesen megkapták a különleges promóciós ajándék csomagot

Far Cry 5   Hope County   Freedom   Nyereményjáték   Pályaszerkesztő   
2017. október 12. | 18:41
A Far Cry Primal ... megjelenése óta sokakat foglalkoztat, hogy lesz-e honosítva és ha lesz is, akkor mikor?!
A Far Cry 2 hivatalos magyar nyelvét a sorban eddig csak a Far Cry 3 lostprophet által készített lokalizációja követte. Sajnos a Far Cry 3 Blood Dragon adatvesztésbe fulladt fordítása és a Far Cry 4 állítólagosan elkezdett, de eddig be nem fejezett honosítása után sokan kerestek meg azzal a kérdéssel, hogy van-e valami remény a Far Cry Primal ügyében? A válasz sokáig váratott magára, de örömmel jelenthetjük, hogy igen, hamarosan érkezik a honosított Far Cry Primal!
Far Cry Primal   PC   Singleplayer   Lokalizáció   HUN   Videó   
Oldal:  1 [2] 3 ... 71 72 73
 
http://www.playon.hu