2018. június 13. | 19:01
Itt az újabb Live Event, így június 12. és 19. között újabb egyedi és értékes dolgokkal bővülhet a készleted!

Egy dögös D50 "Sovereign" pisztolya boldog tulaja lehetsz, vagy közösségi díjként Zip vagy Tracey karakter kinézet ütheti markodat. Hogy mit kell ezért tenned? Nem kisebb dolgot, mint a legnagyobb fenevadat, a medvét levadászni... pisztollyal! Így biztosítva alapanyagot egy ízletes medve-burgerhez.

Far Cry 5   Montana   Hope County   Live Event   
2018. június 07. | 05:47
Bumm-Bumm! Itt az ideje a levegőbe repíteni pár vallási fanatikus, hogy kissé megtisztuljon Montana megye földje! De hogy ez ne legyen annyire egyszerű, így most csak az indirekt robbantással (hordó, autó, stb.) szerzett skalpokat számolja a rendszer!

Erre a Live Event-re június 5. és 12. között lesz lehetőséged, melynek sikeres teljesítésekor egy Kaumbat H-158 "Senator" lesz az egyéni jutalmad! Ha a Far Cry rajongók összességében is kellően aktívak, akkor pedig közösségi jutalomként Adelaide vagy akár Hurk kinézetet is bezsebelhetsz.
Far Cry 5   Montana   Hope County   Live Event   
2018. június 06. | 07:20
2018. június 5-én a Season Pass, vagy a GOLD kiadás tulajdonosainak elérhető vált a Far Cry 5: Hours of Darkness, amihez természetesen egy a korábbitól hosszabb és magyar felirattal ellátott bemutató is érkezett.

Bár az DLC alaptörténetw nem túl bonyolult, a megvalósítása mutatós lett! Ami e mellett érdekes lehet, hogy ezzel vajon hány óra extra játékidőt kaptunk a FAr Cry 5 mellé.
Far Cry 5   Season Pass   DLC   Hours of Darkness   Megjelenés   Videó   
2018. május 31. | 12:45
Szemet szemért, fogat fogért!
A május 29. és június 5. közötti Live Event küldetésének teljesítéséhez gyűjts be minél több szektás fogat és vidd el Jess-nek, hogy megszerezd egyéni ajándékként a Tooth & Nail baseball ütőt, valamint közösségi jutalomként a Dentist kosztümöt.
Far Cry 5   Montana   Hope County   Live Event   
2018. május 29. | 12:47
4 héttel a hivatalos megjelenés előtt, a mai nap folyamán elérhetővé válik a Far Cry 5 Gold Edition és Season Pass tulajoknak a Far Cry 3 Classic Edition! A bejelentés alapján ez egyelőre csak a konzol tulajdonosokat érinti, de reményeink szerint a PC-n játszóknak se kell sokat várniuk.

A játékban Rook Island területére juthatunk el ismét, ahol a széria egyik legjobb kalandját élhetjük át. Alapvetően a programon túl sok változtatást nem eszközöltek, de azért, hogy az elmúlt 6 év ne legyen annyira szembeötlő, a grafikán természetesen csiszoltak egy keveset.
Far Cry 5   Season Pass   DLC   Far Cry 3   Videó   
2018. május 25. | 10:50
A pletykák beigazolódtak és a kiszivárgott dátum valósnak bizonyult! Most már hivatalos információ, hogy a Far Cry 5 első DLC-je, a Hours of Darkness június 5-én jelenig meg, hogy egyenesen a Vietnámi háború poklába vezessen minket!

Az alapjáték sztorijához nem kapcsolódó kiegészítő, a saját történettel rendelkezik. A Far Cry 5-ből ismerős Wendell Rednert alakíthatjuk majd, célunk pedig az lesz, hogy kiszabadítsuk foglyul ejtett bajtársainkat a Viet Cong táborokból.
Érdekesség, hogy miután végigvittük a DLC-t, két új módot is kapunk majd. A Survivor módban kevesebb felszereléssel kell boldogulnunk, míg az Action Movie mód nevéhez hűen fegyverek garmadáját zúdítja a nyakunkba, hogy Rambónak érezhessük magunkat, miközben rendet rakunk a dzsungel mélyén.

A külön is megvásárolható tartalomhoz a megjelenési dátumon felül egy kis rövidke beharangozó videót is kaptunk, amit remélhetően a napokban egy hosszabb is követ majd
Far Cry 5   Season Pass   DLC   Hours of Darkness   Megjelenés   Videó   
2018. május 25. | 10:39
Május 22. és 29. között "Friendly Fire" néven futó, nagyon egyszerű Live Event feladatot kaptunk a Ubisoft-tól! Nem kell mást tenni, csak a Guns for Hire lehetőségével élni és rájuk hagyni a piszkos munka elvégzését.
De hogy mit kapunk nyereményként? A már megszokottak szerint egy egyéni és egy közösségi díjat, melyből az előbbi egy MP34 "Rye & Son" géppisztoly, az utóbbi pedig egy Rye family karakter kinézet.
Far Cry 5   Montana   Hope County   Live Event   
2018. május 21. | 13:48
A Far Cry 5 megjelenése előtt három DLC-t jelentettek be, melyeket megjelenésük után természetesen a Season Pass tulajok egyből elérhetnek, viszont ezidáig hivatalos megjelenési dátumokat egyikhez sem kaptunk. Így egyelőre sajnos csak a figyelmes, lelkes rajongók észrevételeire támaszkodhatunk.

A kiszivárgott Hours Of Darkness megjelenési dátuma után újabb kis infó morzsát találtunk a neten, mely a Lost on Mars kiegészítőt veszi górcső alá.
Far Cry 5   Season Pass   DLC   Fegyverek   
Oldal:  1 [2] 3 ... 76 77 78
 
https://farcry.cenega.hu