2018. május 29. | 12:47
4 héttel a hivatalos megjelenés előtt, a mai nap folyamán elérhetővé válik a Far Cry 5 Gold Edition és Season Pass tulajoknak a Far Cry 3 Classic Edition! A bejelentés alapján ez egyelőre csak a konzol tulajdonosokat érinti, de reményeink szerint a PC-n játszóknak se kell sokat várniuk.

A játékban Rook Island területére juthatunk el ismét, ahol a széria egyik legjobb kalandját élhetjük át. Alapvetően a programon túl sok változtatást nem eszközöltek, de azért, hogy az elmúlt 6 év ne legyen annyira szembeötlő, a grafikán természetesen csiszoltak egy keveset.
Far Cry 5   Season Pass   DLC   Far Cry 3   Videó   
2018. május 25. | 10:50
A pletykák beigazolódtak és a kiszivárgott dátum valósnak bizonyult! Most már hivatalos információ, hogy a Far Cry 5 első DLC-je, a Hours of Darkness június 5-én jelenig meg, hogy egyenesen a Vietnámi háború poklába vezessen minket!

Az alapjáték sztorijához nem kapcsolódó kiegészítő, a saját történettel rendelkezik. A Far Cry 5-ből ismerős Wendell Rednert alakíthatjuk majd, célunk pedig az lesz, hogy kiszabadítsuk foglyul ejtett bajtársainkat a Viet Cong táborokból.
Érdekesség, hogy miután végigvittük a DLC-t, két új módot is kapunk majd. A Survivor módban kevesebb felszereléssel kell boldogulnunk, míg az Action Movie mód nevéhez hűen fegyverek garmadáját zúdítja a nyakunkba, hogy Rambónak érezhessük magunkat, miközben rendet rakunk a dzsungel mélyén.

A külön is megvásárolható tartalomhoz a megjelenési dátumon felül egy kis rövidke beharangozó videót is kaptunk, amit remélhetően a napokban egy hosszabb is követ majd
Far Cry 5   Season Pass   DLC   Hours of Darkness   Megjelenés   Videó   
2018. május 25. | 10:39
Május 22. és 29. között "Friendly Fire" néven futó, nagyon egyszerű Live Event feladatot kaptunk a Ubisoft-tól! Nem kell mást tenni, csak a Guns for Hire lehetőségével élni és rájuk hagyni a piszkos munka elvégzését.
De hogy mit kapunk nyereményként? A már megszokottak szerint egy egyéni és egy közösségi díjat, melyből az előbbi egy MP34 "Rye & Son" géppisztoly, az utóbbi pedig egy Rye family karakter kinézet.
Far Cry 5   Montana   Hope County   Live Event   
2018. május 21. | 13:48
A Far Cry 5 megjelenése előtt három DLC-t jelentettek be, melyeket megjelenésük után természetesen a Season Pass tulajok egyből elérhetnek, viszont ezidáig hivatalos megjelenési dátumokat egyikhez sem kaptunk. Így egyelőre sajnos csak a figyelmes, lelkes rajongók észrevételeire támaszkodhatunk.

A kiszivárgott Hours Of Darkness megjelenési dátuma után újabb kis infó morzsát találtunk a neten, mely a Lost on Mars kiegészítőt veszi górcső alá.
Far Cry 5   Season Pass   DLC   Fegyverek   
2018. május 18. | 06:04
Bár a Season Pass mellé járó extra tartalom több lépcsős megjelenési idejével kapcsolatban még most sincs hivatalos információnk, egy szemfüles rajongó mégis kiszúrt valamit a neten!

A kezdetek kezdetén a Far Cry 5 Season Pass tulajoknak 3 kiegészítő DLC lett beígérve, melyek közül az első, a Hours Of Darkness hamarosan elérhetővé válik. A Twitter-en egy scott nevű felhasználó megszellőztette, hogy az Amazon oldalára felkerült a Far Cry 5 első DLC-jének megjelenési dátuma.
Far Cry 5   Season Pass   DLC   Megjelenés   Far Cry 3   
2018. május 16. | 06:01
Nincs megállás Live Event terén, hiszen itt a hetedik sprint!

A május 15. és 22. közötti hétre a "Sharp Shooter" néven futó feladatunkat most Grace Armstrong, a mesterlövész adja. Feladatunk egyszerű: leszedni az ellenfelet minimum 160 méterről. A személyes nyereményhez, ami egy repülő, csak 6 haláloss lövés kell, míg a közösségi nyereményhez, a egy vadász karakter kinézethez, azért már lényegesen több.
Far Cry 5   Montana   Hope County   Live Event   
2018. május 12. | 07:12
A Far Cry rajongók már nagyon várják a Zombi, Vietnám, Mars kombót tartalmazó DLC-t, viszont még ez előttt a Ubisoft egy teljesen más letölthető csomaggal próbál kedveskedni a Season Pass tulajoknak! Ebben bár kisebb, de annál érdekesebb tartalommal bővülhet a játékunk!

A most kiadott Care Package alapvetően fegyvereket, karakter ruházatot és jármű kinézeteket tartalmaz, valamint egy kis támogatást a nehezebb napokra muníció terén. A Season Pass tulajok ezt ingyen kapják, de ettől függetlenül bárki beszerezheti bő 2000 magyar forintért.
Far Cry 5   Ingyen   DLC   Season Pass   Előrendelés   Live Event   
2018. május 09. | 20:41
Már eddig is több generáció harcolt már ilyen vagy olyan Arcade játékkal és most rajtad a sor!
Május 8. és 15. között nem kell mást tenned, csak 40 percet játszani a Far Cry 5 Arcade játékmódjával és máris boldog tulajdonosa lehetsz egy M9 "Red Flag" pisztolynak, valamint egy Marshall karakter kinézetnek.
Far Cry 5   Montana   Hope County   Live Event   
Oldal:  1 [2] 3 ... 76 77 78
 
https://farcry.cenega.hu