2018. április 12. | 08:05
Sokan (joggal) dicsérik a Far Cry 5 grafikáját és talán már sokan láttak is ilyen vagy olyan 4K Ultra felbontás melletti gameplay-t. De vajon hányan látták ezt a lehető legalacsonyabb felbontáson... vagy esetleg még alacsonyabban?!

Szerencsére a GameSpot-os srácok, pontosabban Joey és Jake soha sem pihennek. Ők azok, akik ha kell, előkapnak 1-1 gyönyörű grafikájú játékot, hogy lebutítsák annak grafikáját a minimum szint alá, vagy esetleg még annál is gyengébb minőségre. A varázslathoz az NVIDIA Profile Inspector szükséges és a végeredmény pedig magáért beszél!
Far Cry 5   Montana   Hope County   GameSport   Low   nVIDIA   PC   Gameplay   
2018. április 10. | 18:45
Tarts egy kis szünetet a kampány módban és veresd hajnalig a Far Cry Arcade-ot!
A második Live Event keretében Április 10. és 17. között egy Arcade stílusú egyedi öltözet és egy szintén ilyen színvilágú, különleges Vector új tulajdonosa lehetsz.
Far Cry 5   Montana   Hope County   Live Event   
2018. április 04. | 19:25
A március 5-én az Amazon Prime-on való debütálását követően egy hónappal a Ubisoft stratégiát váltott és mindenki számára elérhetően megosztotta a Far Cry 5: Inside Eden’s Gate filmet!


Egy Mark nevű srác levelére alapozva pár fiatal három vlogger útnak indul, hogy felkeressék a Hope megyei falvakat elfoglaló és az embereket elhurcoló Eden's Gate szektát. Mialatt egyre mélyebben ássák be magukat a furcsa eseményekbe, egyre jobban siettetik, hogy szemtől szembe találják magukat Joseph Seed-el...
Kézi kamera, lebukás, menekülés, fogságba esés, baseball ütő. De inkább nézzétek meg ti is
Far Cry 5   Montana   Hope County   Inside Edens Gate   Joseph Seed   Videó   Trailer   
2018. április 03. | 23:38
Hurk úgy véli, hogy lángszóró és molotov koktél kell ahhoz, hogy feltüzeld a vadállatok kedvét. Be tudod ennek bizonytani az ellenkezőjét?!
A Live Event elkezdődött! Április 3. és 10. között lángszóró és molotov koktél nélkül ölj meg tűzzel annyi állatot, amennyit csak tudsz, hogy aztán bezsebeld a tuti díjakat!

Azok a játékosok, akik a fentiek szerint legalább 10 állatot leterítenek, azok jutalma pár silver bar lesz, míg azok, akik elérik a 20 állatot, feloldják a Torchbearer-t! És ha ez még nem lenne elég... Ha a Far Cry 5 közösség eléri az összesen 150.000-es gyújtogatási határt, akkor az ebben résztvevő összes játékos megkap egy teljesen új mintázatú lángszórót és játékos kinézetet!
Far Cry 5   Montana   Hope County   Live Event   
2018. március 30. | 18:15
A nemrég megjelent Far Cry 5 tartogat még meglepetéseket, mely alól a multiplayer sem kivétel! Bár a tervezési és fejlesztési munkálatok javát a Ubisoft saját műhelyében végezte, voltak olyan munkálatok, melyekben külsős, de hozzáértő segítséget kértek.

Nagy örömmel és büszkeséggel kell megjegyeznem, hogy a fent említett külsős emberek között hazai színben is feltűnt valaki. Ő nem más, mint Izoolee (aka zoolee), aki már a Far Cry 3 megjelenésekor is időt és energiát nem sajnálva alkotott szebbnél szebb pályákat, melyek gyakran a nemzetközi mezőnyből is kitűntek. Tapasztalata és kitartó munkája révén egyike lett a számos multi pálya tesztelőjének és tervezőjének, így már csak egy lépés volt, hogy véglegesen beírja magát a játékba!
Nem kevesebb, mint 3 alkotása kap helyet a hivatalos multiplayer pálya listán, melyből jelenleg 2 érhető el. Az egyik az arab világba elkalauzoló DE_Dust 2, ami biztos sok Counter-Strike rajongó szívét dobbantja majd meg, a másik pedig az Ancient market.
Far Cry 5   Montana   Hope County   Arcade   Multiplayer   Magyar   Counter-Strike   DE Dust 2   
2018. március 27. | 19:42
A Far Cry 5-öt játszva biztos hogy fogunk találkozni Larry Parker-el, az összeesküvés elmélet hívővel, aki most egy videó formájában felfedi a valóságot: ez a világ csak egy szimuláció!

A játék megjelenése előtt egy nappal az AMD elérhetővé tette a 18.3.4-es verziószámú (Adrenalin Edition családba sorolt drivercsomag) Radeon Software kiadást, amely a Far Cry 5 című játék végleges verziójához készült, így tartalmazza a szükséges profilt hozzá. Az említett programhoz ezt kifejezetten ajánlott telepíteni, ugyanis az AMD Radeon grafikus vezérlőkön nem szabványos shadereket futtat, amelyhez az AGS 5.1.1-es szervizkönyvtárat veszi alapul, többek között ezen keresztül aktiválható a FreeSync 2-höz igazított HDR mód.
Far Cry 5   Montana   Hope County   AMD   Reklám   
2018. március 27. | 08:05
A Far Cry 5 hivatalos megjelenése óta még csak órák teltek el, mégis voltak, akik már be is fejezték a játékot. Megnyugtatásul hozzá kell tenni, hogy valószínűleg nem éjfélkor álltak neki a játéknak.

A normál játékmenetnek eddig két rendes befejezéséről lehet tudni (plusz az alternatív), melyek frappánsan csak "jó" és "rossz" elnevezést kaptak. A csattanókat nem szeretném előre lelőni, hiszen SPOILER-es, szóval mindenki játssza végig maga vagy nézze meg a hír folytatásában.
Far Cry 5   Montana   Hope County   Befejezés   
2018. március 27. | 07:59
Már a Far Cry 4 esetében láthattunk egy extra gyors, 15 perces végigjátszást, viszont a Far Cry 5 még ettől is gyorsabb! Nem túl rég napvilágot látott, egy alig 12 perces alternatív befejezés, ami mondjuk meg megoldásában kísértetiesen hasonlít a Pagan Min féle "ne csinálj semmit"-re.
Azt hiszem ettől gyorsabban nehéz lenne bármit is végigjátszani
Far Cry 5   Montana   Hope County   Alternatív befejezés   
Oldal:  1 [2] 3 ... 74 75 76
 
https://farcry.cenega.hu