2011. június 15. | 16:03
A Far Cry 3 eddig is a világ egyik legrosszabbul őrzött titka volt, hisz a játékon dolgozók minden létező fórumon közzétették, hogy foglalkoztak vele. Az interneten keringő pletykák mellett két kaszkadőr is feljegyezte a játékot, mint már letudott projektet, de beszél rróla még Michael Khabrov programozó és Miguel Angel Sepulveda grafikus is.

Ezek után nem volt túlzottan meglepő, hogy a(z) Ubisoft legújabb üdvöskéje sem maradhat E3-as bemutató nélkül.
A majd' 8 perces videóból kiderül, hogy a készítők a Far Cry szálat a csúfos 2. rész Afrikája után visszavezetik a dzsungelekbe, ahol az első rész is játszódott. A valószínűleg az elejétől kezdődő játék rendkívül látványosnak ígérkezik a gyönyörű növényzet és annál is látványosabb arckifejezések a karakterek arcán! Az hogy az utóbbi csak az átvezető videókban látszik majd, vagy a játék közben is, a későbbiekben biztosan kiderül
A játék látványossági összetevője alapján jónak ígérkezik a Far Cry 3 receptje, de hogy a játszhatóság milyen lesz... reméljük jobb, mint a második részben

A videó a hír folytatásában megtekinthető!
Far Cry 3   Videó   Singleplayer   E3   Gameplay   
2011. június 14. | 13:37
Szép lassan elkészül a Far Cry HC weboldala!
Egyelőre még elég teszt jelleggel fut, mert számos dolog nem elérhető, csak lassan (optimalizálatlanul) vagy éppen egyáltalán nem jelenik meg... Ebben türelmeteket kérjük!

A weboldalon próbálunk majd naprakészen minden fontos információt összeszedni a játékról: képeket, videókat, letölthető dolgokat (demo, patch, pályák, stb.) és még sok mást. Kitérünk majd az egyszemélyes és a NETen játszható többszemélyes játékmódokra is, valamint az utóbbihoz szeretnénk szervermonitort is kitenni az oldalra.
Weboldal   
HSZ kikapcsolva
Oldal:  1 2 3 ... 76 77 [78]
 
https://farcry.cenega.hu