2011. július 11. | 10:36
enormhi volt az a szerencsés, aki egy rögtönzött játék keretében megnyerte a képen látható Far Cry 3 pólót!
Mi is gratulálunk Neki!

A nagyobb felbontásért katt IDE!

Far Cry 3   Twitter   Nyereményjáték   
2011. július 08. | 19:52
Itt egy újabb, exkluzív videó a Far Cry 3 Electronic Entertainment Expo-n bemutatott demójából, melyen a főhősünk egy másik útvonalat használva jut el a helikopterig!

Hogy hogyan lehet káoszt okozni egy mesterlövész puskával, majd egy drótkötélen való lecsúszást követően a tábor közepén landolni, az kiderül a gameplay-t!

A videó a hír folytatásában megtekinthető!
Far Cry 3   Videó   Singleplayer   E3   Gameplay   
2011. július 06. | 19:21
Némi friss információt osztott meg Jason VandenBerghe a Far Cry 3-ról, amiben elárulta, hogy a franchise következő tagjában legalább tízszer akkora szabadon bejárható terület lesz, mint a korábbi Far Cry részekben, azonban arra is ügyeltek, hogy a hatalmas terület ne váljon unalmassá és ismétlődővé, éppen ezért sokkal "sűrűbb" lesz a terület, ahol minden sarkon lesz valami érdekesség, tennivaló.
Továbbá a játék során lehetőségünk lesz morális döntéseket is meghozni, de ez nem merül ki egyszerű jó-rossz féle döntésekben, hanem sokszor igazán kemény döntéseket is hozni kell, amelyek a játékost a Far Cry 3 világának résztvevőjévé teszik, mintha ő maga is ott lenne.
Far Cry 3   Terület   Helyszín   
2011. június 16. | 16:56
A hozzáértő szemekkel és fülekkel rendelkező kritikusok az idei E3-as felhozatalt átvizsgálva arra jutottak, hogy a Far Cry 3 kiemelkedően jónak tűnik! Ezt jelezvén kerülhetett pár elismerés a(z) Ubisoft egyik irodai ajtajára!

A nagyobb felbontásért katt a IDE!
Far Cry 3   Elismerés   Díj   
2011. június 15. | 16:03
A Far Cry 3 eddig is a világ egyik legrosszabbul őrzött titka volt, hisz a játékon dolgozók minden létező fórumon közzétették, hogy foglalkoztak vele. Az interneten keringő pletykák mellett két kaszkadőr is feljegyezte a játékot, mint már letudott projektet, de beszél rróla még Michael Khabrov programozó és Miguel Angel Sepulveda grafikus is.

Ezek után nem volt túlzottan meglepő, hogy a(z) Ubisoft legújabb üdvöskéje sem maradhat E3-as bemutató nélkül.
A majd' 8 perces videóból kiderül, hogy a készítők a Far Cry szálat a csúfos 2. rész Afrikája után visszavezetik a dzsungelekbe, ahol az első rész is játszódott. A valószínűleg az elejétől kezdődő játék rendkívül látványosnak ígérkezik a gyönyörű növényzet és annál is látványosabb arckifejezések a karakterek arcán! Az hogy az utóbbi csak az átvezető videókban látszik majd, vagy a játék közben is, a későbbiekben biztosan kiderül
A játék látványossági összetevője alapján jónak ígérkezik a Far Cry 3 receptje, de hogy a játszhatóság milyen lesz... reméljük jobb, mint a második részben

A videó a hír folytatásában megtekinthető!
Far Cry 3   Videó   Singleplayer   E3   Gameplay   
2011. június 14. | 13:37
Szép lassan elkészül a Far Cry HC weboldala!
Egyelőre még elég teszt jelleggel fut, mert számos dolog nem elérhető, csak lassan (optimalizálatlanul) vagy éppen egyáltalán nem jelenik meg... Ebben türelmeteket kérjük!

A weboldalon próbálunk majd naprakészen minden fontos információt összeszedni a játékról: képeket, videókat, letölthető dolgokat (demo, patch, pályák, stb.) és még sok mást. Kitérünk majd az egyszemélyes és a NETen játszható többszemélyes játékmódokra is, valamint az utóbbihoz szeretnénk szervermonitort is kitenni az oldalra.
Weboldal   
HSZ kikapcsolva
Oldal:  1 2 3 ... 76 77 [78]
 
https://farcry.cenega.hu