2011. augusztus 12. | 15:08
Akiknek van lehetőségük és persze kedvük is, azok véletlenül se hagyják ki a 2011-es GamesCom rendezvényt! A 2011.08.18-21. között lévő GC-on természetesen a(z) Ubisoft is jelen lesz, méghozzá a leginkább keresett franchise termékeivel:
- ANNO 2070™
- Assassin’s Creed® Revelations
- Driver® San Francisco
- Far Cry® 3
- From Dust™
- Might & Magic® Heroes® VI
- Rayman® Origins
- Tom Clancy’s Ghost Recon Future Soldier™

...reméljük lesz hivatalos és/vagy rajongói infó és videó egy-egy újabb helyszínről, szereplőről!
Far Cry 3   GamesCom   
2011. augusztus 06. | 14:21
A 2011-es E3-nak már jó ideje vége, de az ott begyűjtött hírek, infók továbbra is csöpögnek a NET aprónak nem mondható csapjából.

Most a FragDolls szöszi tagja, Valkyrie egy rövid interjú erejéig "elkapja" Jason Vandenberghe-et, a Far Cry 3 narratív igazgatóját, hogy mondjon pár szót a jelenleg is készítés alatt álló játékokról. Az átlagos megjelenésűnek nem mondható Jason sok újat sajnos nem árult el, de annyit megerősített, hogy a szigeten élők többsége még tőle is őrültebb

A videó a hír folytatásában megtekinthető!
Far Cry 3   FragDolls   Interjú   Videó   
2011. július 28. | 17:13
"A motorháztető alatt több lovacska dübörög egy PC-ben (vagy legalábbis több düböröghet) mint egy konzolban, tehát számítógépeken sokkal részletesebb és szebb grafikát tudunk készíteni. Ez nem jelenti azt, hogy csak és kizárólag a PC-re koncentrálunk, a konzolok pedig hidegen hagynak minket. Mindegyik platformból megpróbáljuk kihozni a maximumot. Amikor végre leleplezzük a konzolos verzió grafikáját, azt hiszem sokan meg fogtok lepődni azon, hogy bár lesz különbség, de nem olyan mértékű, mint arra számítani lehetne" - mondta el Jamie Keen, a Far Cry 3 vezető tervezője.
Forrás: www.thesource.hu
Far Cry 3   Grafika   
2011. július 26. | 16:37
A Far Cry 3 vezető dizájnere elárulta, a jövő márciusára tervezett gyermek megszületésében bizony nagy szerep jutott a sorozatnak. Jamie Keen ekképp szólt a Far Cry 3 demójának kapcsán:
"Erre a bizonyos szigetre érve láthatod, hogy ezen a szigeten az emberek sajátos szertartások szerint élnek - megvannak a saját dolgaik, amiket el akarnak végezni. Akad egy csomó - de továbbra sem óhajtok túl mélyre menni - akad egy csomó ember, akiket meg kell előznöd. Tehát van egy rakás ember, akik ugyanazokat a célokat hajhásszák."
"Neki is (Vaas-nak) is megvan a saját napirendje, és te vagy a tüske az oldalában, és ezt a szerepet fogod ellátni. Vannak ezek a karakterek, akik mind a saját dolgaikat akarják megszerezni, és te az ő terveik részese leszel, alapvetően."

Egy korábban adott interjújában, mely során szóba jött a LOST sorozat, Keen így válaszolt:
"Néhány dologból határozottan nagy ihletet merítettünk."
Forrás: www.gamechannel.hu
Far Cry 3   LOST   
2011. július 11. | 10:36
enormhi volt az a szerencsés, aki egy rögtönzött játék keretében megnyerte a képen látható Far Cry 3 pólót!
Mi is gratulálunk Neki!

A nagyobb felbontásért katt IDE!

Far Cry 3   Twitter   Nyereményjáték   
2011. július 08. | 19:52
Itt egy újabb, exkluzív videó a Far Cry 3 Electronic Entertainment Expo-n bemutatott demójából, melyen a főhősünk egy másik útvonalat használva jut el a helikopterig!

Hogy hogyan lehet káoszt okozni egy mesterlövész puskával, majd egy drótkötélen való lecsúszást követően a tábor közepén landolni, az kiderül a gameplay-t!

A videó a hír folytatásában megtekinthető!
Far Cry 3   Videó   Singleplayer   E3   Gameplay   
2011. július 06. | 19:21
Némi friss információt osztott meg Jason VandenBerghe a Far Cry 3-ról, amiben elárulta, hogy a franchise következő tagjában legalább tízszer akkora szabadon bejárható terület lesz, mint a korábbi Far Cry részekben, azonban arra is ügyeltek, hogy a hatalmas terület ne váljon unalmassá és ismétlődővé, éppen ezért sokkal "sűrűbb" lesz a terület, ahol minden sarkon lesz valami érdekesség, tennivaló.
Továbbá a játék során lehetőségünk lesz morális döntéseket is meghozni, de ez nem merül ki egyszerű jó-rossz féle döntésekben, hanem sokszor igazán kemény döntéseket is hozni kell, amelyek a játékost a Far Cry 3 világának résztvevőjévé teszik, mintha ő maga is ott lenne.
Far Cry 3   Terület   Helyszín   
2011. június 16. | 16:56
A hozzáértő szemekkel és fülekkel rendelkező kritikusok az idei E3-as felhozatalt átvizsgálva arra jutottak, hogy a Far Cry 3 kiemelkedően jónak tűnik! Ezt jelezvén kerülhetett pár elismerés a(z) Ubisoft egyik irodai ajtajára!

A nagyobb felbontásért katt a IDE!
Far Cry 3   Elismerés   Díj   
Oldal:  1 2 3 ... 76 [77] 78
 
https://farcry.cenega.hu