2012. január 04. | 00:00
Az idei év nem csak a Far Cry terén hozott újdonságot, hanem a weboldalt hajtó motorban is.

Az előző év végén megjelent az e107 v1.0.0, így a v0.7.xx-ről végre feljebb válthattunk. Tartalmilag vagy látványban kevésbé, viszont biztonság technikailag annál inkább fontos volt ez a lépés. Az verzió váltás megtörtént és mivel ez egy "clean install" volt (tehát nem upgrade), számos php fájlt kell az oldalhoz szabnunk. Az esetleges megjelenítési vagy működési hibákért elnézéseteket és türelmeteket kérjük!
Weboldal   e107   
2012. január 01. | 01:00

Először is Boldog Új Évet Kivánunk minden olvasónknak!

Másrészt: Véget ért egy újabb év. 2011-ben bejelentették a Far Cry 3-at a fantasztikus E3 videóval, majd a nyári fesztiválok során, még néhány apró információmorzsát elejtettek a készítők, de semmi többet. Azonban 2012-be léptünk pár perce, vagyis ez évben fog megjelenni a Far Cry 3, így pedig elmaradhatatlan, hogy a közeljövőben több és több információval, videóval és képekkel fognak minket ellátni, míg végül megjelenik a játék.
Ünnepek   
2011. december 31. | 21:19
Hosszú várakozás után újabb anyag jelent meg a Far Cry 3-ról a neten. A felkerült videó nem hivatalos még, csupán egy kamerás verzió, de ahhoz képest jó minőségű, és kétség nem fér hozzá, hogy ez valóban az FC3 kampányának része. Remélhetőleg ez azt jelenti, hogy januárban már tényleg elkezdődik a marketing, és sok információ, videó valamint kép kerül a kiéheztetett rajongók elé.

A hír folytatásában megtekinthetitek a beharangozó előzetest.
Far Cry 3   Videó   Előzetes   
2011. szeptember 11. | 21:21
Weboldalunk "új" kinézettel jelentkezik!

Persze csak ennek az oldalnak új, hiszen a korábbi FC2-vel foglalkozó oldalunkról került át, amihez persze a kisebb-nagyobb (leginkább átméretezéssel kapcsolatos) alakításokra volt szükség.
A témaválasztó menü a regisztrált és már bejelentkezett felhasználók számára minden esetben a weboldal alján látható!
Az építő jellegű kritikákat várjuk a Fórum ezzel foglalkozó témájában!
Weboldal   Theme   
2011. szeptember 02. | 11:29
Az Ubisoft zárt prezentációi után nem volt rest a Gamer365 és elkapta Jamie Keen-t, aki a Far Cry 3 lead designere. A fejlesztő roppant készségesen válaszolt a bemutató során felmerült kérdésekre.

A második rész markánsan elfordult a Far Cry dzsungeles-szigetes terepeitől. Miért tértetek vissza a trópusi lokációhoz?
A helyszín különbözni fog a Far Cry első részének szigeteitől, vagy legalábbis igyekszünk a díszletek tónusát és hangulatát más típusúra formálni. A napsütéses terepek, buja dzsungelek teljes ellentétben állnak a történet sötét karaktereivel. Igyekszünk erre a kontrasztra is nagy-nagy hangsúlyt fektetni.
Far Cry 3   GamesCom   Interjú   
2011. augusztus 26. | 17:23
"Ha csak a narratív részt követed, misszióról-misszióra, körülbelül 15-20 órát vehet igénybe" - mondta Jamie Keen, a játék vezető dizájnere - "Ez persze nem több puszta becslésnél. Amennyiben úgy döntesz, csak úgy nekivágsz, hogy felfedezd a világot, nos ezt korlátok nélkül megteheted, amíg ki nem fogysz a szuszból."
Az 5-6 órás single-player élmények világában ez a szám egyszerűen lenyűgöző, egyben megnyugtató, hisz talán többen is emlékeztek rá, milyen irdatlan hosszú volt a franchise második része...
Forrás: www.gamechannel.hu
Far Cry 3   Játékidő   Singleplayer   
2011. augusztus 22. | 09:02
Amíg a második részben a tűz volt , addig a 3. rész jellemző motívuma a víz lesz. Ennek megvalósítása igen látványossá teheti és az eddigi képek/videók alapján teszi is a játékot. A korábbi screenshot-ok után felkerült a grafikus srácok által készített 4 vázlat is, melyeket itt megtekinthet minden érdeklődő szempár
Far Cry 3   Képek   Koncepció   
2011. augusztus 21. | 22:49
A GamesCom eredménye a sok új kép, vagy amúgy is csepegtetnének ezt-azt a Far Cry 3 fejlesztői?! Nekünk mindegy... A lényeg a rendszeres és minél gyakoribb infó erről az igen ígéretesnek látszó játékról!

Most a teljesen beszámíthatónak korántsem mondható Vaas került fel a Far Cry 3 menüpont Képek almenüjébe, valamint a nagyobb részletesség kedvelőinek a Letöltések közé is!
Far Cry 3   Háttérkép   Karakterek   Képek   
Oldal:  1 2 3 ... 75 [76] 77 78
 
https://farcry.cenega.hu