2012. február 14. | 20:48
Mint korábban már hírt adtunk róla, február 16-án érkezik a Far Cry 3 előzetese. A Ubisoft marketingesei azonban már valószínűleg tűkön ülve várják, hogy kiadhassanak valamit rég-dédelgetett trailerükből, és ma ki is adtak egy elő-előzetest, amelyben szerepel Vaas, Jason Brody és mások is, habár csak egy röpke pillanat erejéig. Kétség kívül hatásos.
A kíváncsi szemek megtekinthetik a tovább mögött a videót, és megint csak el kell mondanom, hogy Spoiler veszély!
Far Cry 3   Videó   Előzetes   Singleplayer   
2012. február 13. | 12:02
Mint korábban beharangoztuk, az Edge magazin új információkat leplezett le várva várt játékunkról a legújabb számában - habár a vártnál kicsit korábban kerültek ezek ki.

Figyelem! Elég sok spoileres infó van a tovább mögött, amelyek ronthatják a felfedezés élményét, és sok meglepetést is ellőhetnek előre, szóval gondold meg, hogy tudni akarod-e! A hír folytatásában több küldetésről is részletes leírás.


Far Cry 3   Képek   Edge magazin   Singleplayer   
2012. február 12. | 14:20
A világhírű Edge - számitástechnikával és videójátékokkal foglalkozó - magazin február 15-én megjelenő, 238. számában a Far Cry legújabb epizódjával fog foglalkozni tüzetesebben. Az Edge több előfizetőjének küldött nem régiben egy üzenetet, melyben - a tovább mögött megtekinthető - vízesést ábrázoló Far Cry 3-as kép látható, jelezve ezzel, hogy a játék kiemelt szerepet kap a magazin legújabb kiadásában.

A címlapon Vaas lesz látható, pontosabban a játék készítésénél Vaas-t alakító színész, Michael Mando. Az első Far Cry előzetest éppen csak egy nappal megelőző megjelenés bizonyára nem véletlen, és szoros kapcsolatban lesz a trailerrel, sőt valószínűleg mélyebb betekintést, elemzést kaphatunk a játék visszatérő és új funkcióiról, karakterekről és nem utolsósorban a helyszínről.
A Michael Mando által alakított Vaas új képe megtekinthető a Far Cry 3 Képek menüpontja alatt, míg az Edge magazin címlapja a tovább gombra kattintva.
Far Cry 3   Edge magazin   
2012. február 10. | 13:24
Aki ellátogat most a Far Cry 3 hivatalos oldalára, az egyből értesülhet a hírről, hogy a február 16-án érkezik az első Far Cry 3 trailer.
Kétség kívül az előzetes utáni napokban megállíthatatlanul megkezdődik a marketing-hadjárat (ahogy korábban a hivatalos fórumon ígérték), amelyek során számíthatunk új képekre, infókra és valószínűleg még több videóra.
Azután március 5-től megrendezik a GDC-t, vagyis a Game Developers Conference-t, ahol az Ubisoft is jelen lesz a Far Cry sorozat legújabb tagjával. Azonban a legnagyobb dolgokra a nyári E3-on kell számítani, ahol kicsúcsosodhat a Far Cry 3 utáni vágyakozásunk.

Friss: A Ubisoft a legújabb hírlevelében egy képet is mutatott az előzetesből, amelyet a továbbra kattintva megtekinthettek.
Far Cry 3   Előzetes   
2012. február 01. | 10:25
Év nem telhet el, hogy a(z) Ubisoft fel ne vonuljon a nagyobb és nevesebb kiállításokon, csak úgy mint amilyen a 2012-es Game Developers Conference® (GDC).

A Far Cry 3-on dolgozó 4 fejlesztő csapat egyike, a(z) Ubisoft Massive Facebook-os közleménye szerint a San Fransisco-i rendezvényen az egyik technikai vezető, Nikolay Stefanov tart előadást "Deferred Radiance Transfer Volumes: Global Illumination in Far Cry 3" néven.
Az előadás kapcsán remélhetően nem csak szöveges, hanem képi anyagot is kap a rajongók népes tábora
Far Cry 3   Ubisoft Massive   Facebook   GDC   
2012. január 28. | 21:35
Egyre nagyobb a rajongók elégedetlensége, hiszen az elmúlt fél évben nem igazán tettek közzé új képet vagy videót a(z) Ubisoft-os fiúk.

A hivatalos Far Cry 3 fórumon feldobták azt a kérdést, hogy ha az E3-on bemutatott verzió már játszható állapotban volt, akkor azóta miért nincsen újabb videó vagy esetleg egy pre/alpha/beta verziós demo?!
A választ Mr_Shade, a UK Forum Manager adta meg: "A bemutatott demo nem egy játszható verzió, hanem egy irányított demo, ami megmutatja, milyen is lesz a játék... Ha rossz irányba mész, "betekinthetsz a színfalak mögé", amivel megszakadna a bemutató. Csak annyi van kész a játékból, ami bemutatásra került, ezért is prezentálta egy fejlesztőnk."
Far Cry 3   Ubisoft   Fórum   
2012. január 20. | 00:00
A mai naptól él az új címünk, a www.FarCryHC.hu! Ez kicsit komolyabb jelleget is kölcsönöz az oldalnak, hiszen egy ilyen játék ezt meg is követeli. Ettől függetlenül a régi TRY-os cím megmaradt, csak át lett irányítva ide, hogy a még azt ismerők is megtalálhassák az oldalt.

Ezúton szeretném jelezni minden lelkes már meglévő és megalakulásukat fontolgató Far Cry klánnak, hogy a weboldalon kellő számú jelentkező után elérhető lesz egy klán részleg. Amit mindenképpen tartalmazna, az a klán rövid bemutatkozása, (ha van) a klánlogó megjelenítése, tagok neve és elérhetősége, weboldaluk elérése.
És nem utolsó sorban a Far Cry HC weboldal biztosít számukra egy saját klánneve@farcryhc.hu e-mail címet valamint egy klánneve.farcryhc.hu hivatkozási címet, mely a saját weboldalukra van irányítva!
A későbbiekben majd szeretnénk még feltüntetni a hazai és külföldi klánokkal játszott eredményeket is!
Weboldal   Klán   
2012. január 07. | 23:43
Ezekkel játszunk idén címmel jelent meg a mai este folyamán az Origon egy rövidke cikk, melyben a Syndicate, a Mass Effect 3, a Max Payne 3, a Resident Evil: ORC, a DIRT Showdown, a Diablo 3 ás a Bioshock Infinite játékok sorába természetesen beékelődött a Far Cry 3 is.

"...A márciusban érkező játékot PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra is kiadja az Ubisoft." A pár mondatos ismertető eme sora nagyon vadul hangzik, mivel a minimális promóciós háttérrel jelentkező játék kora tavaszi megjelenése több szempontból is igencsak az eladási statisztika rovására menne. Így ez a hír vagy egy gyenge kacsa (amit gyanítok - a szerk.) vagy pedig valami olyat tudnak az Origo szerkesztői, amit sokan még nem!
Ki-ki döntse el maga...
Far Cry 3   Megjelenés   PC   Xbox 360   PlayStation 3   
Oldal:  1 2 3 ... 74 [75] 76 77 78
 
https://farcry.cenega.hu