2012. február 01. | 10:25
Év nem telhet el, hogy a(z) Ubisoft fel ne vonuljon a nagyobb és nevesebb kiállításokon, csak úgy mint amilyen a 2012-es Game Developers Conference® (GDC).

A Far Cry 3-on dolgozó 4 fejlesztő csapat egyike, a(z) Ubisoft Massive Facebook-os közleménye szerint a San Fransisco-i rendezvényen az egyik technikai vezető, Nikolay Stefanov tart előadást "Deferred Radiance Transfer Volumes: Global Illumination in Far Cry 3" néven.
Az előadás kapcsán remélhetően nem csak szöveges, hanem képi anyagot is kap a rajongók népes tábora
Far Cry 3   Ubisoft Massive   Facebook   GDC   
2012. január 28. | 21:35
Egyre nagyobb a rajongók elégedetlensége, hiszen az elmúlt fél évben nem igazán tettek közzé új képet vagy videót a(z) Ubisoft-os fiúk.

A hivatalos Far Cry 3 fórumon feldobták azt a kérdést, hogy ha az E3-on bemutatott verzió már játszható állapotban volt, akkor azóta miért nincsen újabb videó vagy esetleg egy pre/alpha/beta verziós demo?!
A választ Mr_Shade, a UK Forum Manager adta meg: "A bemutatott demo nem egy játszható verzió, hanem egy irányított demo, ami megmutatja, milyen is lesz a játék... Ha rossz irányba mész, "betekinthetsz a színfalak mögé", amivel megszakadna a bemutató. Csak annyi van kész a játékból, ami bemutatásra került, ezért is prezentálta egy fejlesztőnk."
Far Cry 3   Ubisoft   Fórum   
2012. január 20. | 00:00
A mai naptól él az új címünk, a www.FarCryHC.hu! Ez kicsit komolyabb jelleget is kölcsönöz az oldalnak, hiszen egy ilyen játék ezt meg is követeli. Ettől függetlenül a régi TRY-os cím megmaradt, csak át lett irányítva ide, hogy a még azt ismerők is megtalálhassák az oldalt.

Ezúton szeretném jelezni minden lelkes már meglévő és megalakulásukat fontolgató Far Cry klánnak, hogy a weboldalon kellő számú jelentkező után elérhető lesz egy klán részleg. Amit mindenképpen tartalmazna, az a klán rövid bemutatkozása, (ha van) a klánlogó megjelenítése, tagok neve és elérhetősége, weboldaluk elérése.
És nem utolsó sorban a Far Cry HC weboldal biztosít számukra egy saját klánneve@farcryhc.hu e-mail címet valamint egy klánneve.farcryhc.hu hivatkozási címet, mely a saját weboldalukra van irányítva!
A későbbiekben majd szeretnénk még feltüntetni a hazai és külföldi klánokkal játszott eredményeket is!
Weboldal   Klán   
2012. január 07. | 23:43
Ezekkel játszunk idén címmel jelent meg a mai este folyamán az Origon egy rövidke cikk, melyben a Syndicate, a Mass Effect 3, a Max Payne 3, a Resident Evil: ORC, a DIRT Showdown, a Diablo 3 ás a Bioshock Infinite játékok sorába természetesen beékelődött a Far Cry 3 is.

"...A márciusban érkező játékot PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra is kiadja az Ubisoft." A pár mondatos ismertető eme sora nagyon vadul hangzik, mivel a minimális promóciós háttérrel jelentkező játék kora tavaszi megjelenése több szempontból is igencsak az eladási statisztika rovására menne. Így ez a hír vagy egy gyenge kacsa (amit gyanítok - a szerk.) vagy pedig valami olyat tudnak az Origo szerkesztői, amit sokan még nem!
Ki-ki döntse el maga...
Far Cry 3   Megjelenés   PC   Xbox 360   PlayStation 3   
2012. január 04. | 00:00
Az idei év nem csak a Far Cry terén hozott újdonságot, hanem a weboldalt hajtó motorban is.

Az előző év végén megjelent az e107 v1.0.0, így a v0.7.xx-ről végre feljebb válthattunk. Tartalmilag vagy látványban kevésbé, viszont biztonság technikailag annál inkább fontos volt ez a lépés. Az verzió váltás megtörtént és mivel ez egy "clean install" volt (tehát nem upgrade), számos php fájlt kell az oldalhoz szabnunk. Az esetleges megjelenítési vagy működési hibákért elnézéseteket és türelmeteket kérjük!
Weboldal   e107   
2012. január 01. | 01:00

Először is Boldog Új Évet Kivánunk minden olvasónknak!

Másrészt: Véget ért egy újabb év. 2011-ben bejelentették a Far Cry 3-at a fantasztikus E3 videóval, majd a nyári fesztiválok során, még néhány apró információmorzsát elejtettek a készítők, de semmi többet. Azonban 2012-be léptünk pár perce, vagyis ez évben fog megjelenni a Far Cry 3, így pedig elmaradhatatlan, hogy a közeljövőben több és több információval, videóval és képekkel fognak minket ellátni, míg végül megjelenik a játék.
Ünnepek   
2011. december 31. | 21:19
Hosszú várakozás után újabb anyag jelent meg a Far Cry 3-ról a neten. A felkerült videó nem hivatalos még, csupán egy kamerás verzió, de ahhoz képest jó minőségű, és kétség nem fér hozzá, hogy ez valóban az FC3 kampányának része. Remélhetőleg ez azt jelenti, hogy januárban már tényleg elkezdődik a marketing, és sok információ, videó valamint kép kerül a kiéheztetett rajongók elé.

A hír folytatásában megtekinthetitek a beharangozó előzetest.
Far Cry 3   Videó   Előzetes   
2011. szeptember 11. | 21:21
Weboldalunk "új" kinézettel jelentkezik!

Persze csak ennek az oldalnak új, hiszen a korábbi FC2-vel foglalkozó oldalunkról került át, amihez persze a kisebb-nagyobb (leginkább átméretezéssel kapcsolatos) alakításokra volt szükség.
A témaválasztó menü a regisztrált és már bejelentkezett felhasználók számára minden esetben a weboldal alján látható!
Az építő jellegű kritikákat várjuk a Fórum ezzel foglalkozó témájában!
Weboldal   Theme   
Oldal:  1 2 3 ... 74 [75] 76 77 78
 
https://farcry.cenega.hu