2012. március 21. | 17:26
Hosszú ideje vártuk már, végre megérkezett a Far Cry 3 első előzetese, amely gameplay alapján lett összevágva. A látványos, új elemeket is tartalmazó trailer megint csak az őrület témájára lett felfűzve. Azonban az újabb hallucinációs jeleneteken kívül láthatunk állatokat, járműveket, változatos harcokat is mozgásban.

Az előzetes végén információt kapunk az "Elveszett Felfedezések" kiadásról, amelyet az előrendelők kaphatnak meg, benne 2 exkluzív küldetéssel, amely 40 perc pluszt ad a játékidőhöz. Még a mai nap elkészül elemzésünk, arról, hogy mi mindent tudtunk meg az új előzetesből.

Nézd meg a tovább mögött az előzetest, a hozzászólások között pedig kíváncsian várjuk a Te véleményedet róla.
Far Cry 3   Gameplay   Videó   Előzetes   Singleplayer   
2012. március 10. | 18:58
Mark Thompson, a Far Cry 3 vezető pályatervezője (level designer director) egy interjút adott a Game Rant online játékmagazinnak, amelyben számos apró érdekességet, konkrétumot elárult a szeptember elején megjelenő játékról.
Far Cry 3   Interjú   
2012. március 09. | 12:04
Az idei Game Developers Conference után megjelent az első videó!
Ahogy azt már korábban beharangozta a Ubisoft Massive, a rendezvényen ezúttal a technikai bemutató irányba mentek el. Az előadás, melyet Marc Beaudoin, a cég technikai igazgatója tartott, fő témája a realisztikus emberi test és mimika ábrázolása volt, melyben nagy szerepet kapott az Autodesk MotionBuilder program.
Far Cry 3   Videó   GDC   Autodesk MotionBuilder   
2012. március 07. | 10:38
Ahogy egyre közelebb kerülünk a megjelenés időpontjához, új csöpögnek az információk. Jelenleg 2 vázlattal kedveskednek a Ubi-s dizájnerek, melyeket itt megtekinthetőek. Ezek láttán a rajongókban kérdések merülhetnek fel:
A tengerparti képen a levágott fej és a (talán égő lábú) tetem mellett könnyen kiszúrható, hogy a bicikli mellett egy motor van letakarva. Vajon ezek is vezethető járművek lesznek?
Az éjszakai képen a hajón sárgás-bara színű lepellel fedett, emberhez hasonló alakú tárgyak vannak szorosan egymás mellett a fedélzeten, az egyik konténerben és a daruval ki- vagy beemelés alatt lévő raklapon is. Talán ezek a szigeten lévő kincsek (korábbi civilizáció szobrai) közül valók?
Far Cry 3   Képek   
2012. március 06. | 20:04
Nem a Ubisoft Montreal dolgozik a Far Cry 3 többjátékos üzemmódján - derült ki tegnap a GDC-n. A másik csapat, a Ubisoft Massive, ami eddig az Assassin's Creed: Revelations multiját ütötte össze, de a Ground Control és a World in Conflict játékokat is ő hegesztette, illetve ezeken felül van egy eddig be nem jelentett MMO a tarsolyában. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy jó kezekben van az online komponens.
Far Cry 3   Ubisoft Montreal   Multiplayer   GDC   
2012. február 29. | 16:00
Bár lenne mit fitogtatni a Far Cry 3 készítőinek, Ők most mégis a február 15-én megjelent bemutató képi anyagához nyúltak... Akkor hol az újdonság?! Hát a videót kísérő feliratokban!

Számos, eddig csak sejlő vagy épp egyáltalán nem ismert információkhoz jutott "a nép", persze csak módjával Akkor lássuk a medvét...
Far Cry 3   Videó   Előzetes   Singleplayer   Zene   
2012. február 24. | 13:10
Itt a lehetőség, hogy kérdezz a Far Cry 3-as "Community Developer" UbiTim-től!
Mint elárulta, a következő hetekben újabb és újabb videóanyagokat fognak megjelentetni a játékból, de ez még nem minden: Lehetőséget adnak a leendő játékosoknak, hogy feltegyék kérdéseiket az FC3-al kapcsolatban, ők pedig egy kérdezz-felelek kíséretében válaszolnak majd a kérdésekre, legalábbis azokra amelyekre szabad nekik (Ne feledjük, még mindig szigorú időbeosztás szerint adják ki az infókat, képeket, videókat).

Ha Nektek, a Far Cry HC tagjainak van bármilyen kérdése a játékkal kapcsolatban, akkor osszátok meg velünk itt, a hozzászólások között, mi pedig eljuttatjuk azokat az illetékesekhez

Friss: Az első néhány kérdés, amelyet küldtetek továbbítva lett a fejlesztőknek, de ha még van bármilyen kérdésetek, ne habozzatok megosztani velünk a hozzászólások között.
Far Cry 3   UbiTim   Kérdezz-Felelek   
2012. február 20. | 09:50
A minap napvilágot látott mind a három platform (PC, Playstation 3, Xbox 360) dobozának látványterve!
Az, hogy ez hivatalos forrásból szivárgott-e ki vagy esetleg egy lelkes rajongó által készített dologról van szó, nem tudni. Az sem kizárt, hogy a Far Cry 2-höz hasonlóan más-más lokalizációjú játéknak különböző borítót fognak adni...
Azt mindenesetre meg kell hagyni, hogy a galériában megtekinthető igen kreatív képek kellően érzékeltetik a beharangozókban ígért őrült világot!
Far Cry 3   Képek   Borító   
Oldal:  1 2 3 ... 72 [73] 74 ... 76 77 78
 
https://farcry.cenega.hu