2012. március 24. | 10:53
A játék alkotói úgy döntöttek megválaszolják a rajongók kérdéseit a Far Cry 3-ról, és habár nem voltak bőkezűek minden témában, azért új információkhoz is jutottunk az IGN honlapján található interjúban. Az interjú magyar fordításáért kattints a tovább mögé.
Far Cry 3   Interjú   Kérdezz-Felelek   
2012. március 23. | 15:11
A G4TV jóvoltából betekintést nyerhetünk a Ubisoft Montreal kulisszái mögé, ahol a Far Cry 3 és az Assassin's Creed 3 is készül.

Az egykor farmergyárként üzemelő épületben lévő fejlesztő iroda egyes részlegein David Barrett és Philippe Renaud kalauzol minket, ahol még az is kiderül, hogy mi maradt meg a régről és mi emlékezteti Őket az épület gyökereire.
Ubisoft   Ubisoft Montreal   Videó   G4TV   
2012. március 22. | 22:34
A PAX East egyike az Egyesült Államok legnagyobb játék fesztiváljainak, amelyet értelemszerűen a keleti parton, Bostonban rendeznek meg már néhány éve.
Az április 6-án kezdődő két napos rendezvényen a Ubisoft is jelen lesz olyan játékaival, mint az Assassin's Creed 3, Tom Clancy’s Ghost Recon Future Soldier, valamint a Far Cry 3-al is.

A résztvevőknek lehetőségük lesz törzsi tetoválásokat szerezni, vagy akár ún. mohawk hajat csináltatni, mint amilyen Vaas-nak is van, azonban nem ez lesz a legnagyobb öröme a Far Cry 3-at váróknak. Ugyanis az ott levő szerencsések kipróbálhatják magát a Far Cry 3 játékot, és remélhetőleg némi videóanyag is eljut hozzánk az eseményről.

Kérdéses azonban, hogy vajon multiplayer vagy singleplayer játékot lehet-e majd kipróbálni, és ha utóbbit, akkor szabadon lehet-e mászkálni a világban, vagy csak egy-egy küldetést lehet végigvinni a résztvevőknek.
Far Cry 3   PAX East   PAX   
2012. március 21. | 18:00
Mint ígértük, megpróbáltunk minden értékes információt kifejteni a ma késő délután megjelent gameplay előzetesből. A tovább mögött látható előzetes néhány dologgal ki van egészítve az előző cikkben közölthöz képest, ennek elején és végén Vaas mondd nekünk néhány kedves szót. Nézz a tovább mögé, ha érdekel!

Friss: A cikk néhány új információval lett bővítve.

Az új infókkal és képekkel hamarosan frissül a Far Cry 3 menüje (Infó-Center és Galéria).
Far Cry 3   Gameplay   Videó   Előzetes   Különleges kiadás   Előrendelés   
2012. március 21. | 17:26
Hosszú ideje vártuk már, végre megérkezett a Far Cry 3 első előzetese, amely gameplay alapján lett összevágva. A látványos, új elemeket is tartalmazó trailer megint csak az őrület témájára lett felfűzve. Azonban az újabb hallucinációs jeleneteken kívül láthatunk állatokat, járműveket, változatos harcokat is mozgásban.

Az előzetes végén információt kapunk az "Elveszett Felfedezések" kiadásról, amelyet az előrendelők kaphatnak meg, benne 2 exkluzív küldetéssel, amely 40 perc pluszt ad a játékidőhöz. Még a mai nap elkészül elemzésünk, arról, hogy mi mindent tudtunk meg az új előzetesből.

Nézd meg a tovább mögött az előzetest, a hozzászólások között pedig kíváncsian várjuk a Te véleményedet róla.
Far Cry 3   Gameplay   Videó   Előzetes   Singleplayer   
2012. március 10. | 18:58
Mark Thompson, a Far Cry 3 vezető pályatervezője (level designer director) egy interjút adott a Game Rant online játékmagazinnak, amelyben számos apró érdekességet, konkrétumot elárult a szeptember elején megjelenő játékról.
Far Cry 3   Interjú   
2012. március 09. | 12:04
Az idei Game Developers Conference után megjelent az első videó!
Ahogy azt már korábban beharangozta a Ubisoft Massive, a rendezvényen ezúttal a technikai bemutató irányba mentek el. Az előadás, melyet Marc Beaudoin, a cég technikai igazgatója tartott, fő témája a realisztikus emberi test és mimika ábrázolása volt, melyben nagy szerepet kapott az Autodesk MotionBuilder program.
Far Cry 3   Videó   GDC   Autodesk MotionBuilder   
2012. március 07. | 10:38
Ahogy egyre közelebb kerülünk a megjelenés időpontjához, új csöpögnek az információk. Jelenleg 2 vázlattal kedveskednek a Ubi-s dizájnerek, melyeket itt megtekinthetőek. Ezek láttán a rajongókban kérdések merülhetnek fel:
A tengerparti képen a levágott fej és a (talán égő lábú) tetem mellett könnyen kiszúrható, hogy a bicikli mellett egy motor van letakarva. Vajon ezek is vezethető járművek lesznek?
Az éjszakai képen a hajón sárgás-bara színű lepellel fedett, emberhez hasonló alakú tárgyak vannak szorosan egymás mellett a fedélzeten, az egyik konténerben és a daruval ki- vagy beemelés alatt lévő raklapon is. Talán ezek a szigeten lévő kincsek (korábbi civilizáció szobrai) közül valók?
Far Cry 3   Képek   
Oldal:  1 2 3 ... 72 [73] 74 ... 76 77 78
 
https://farcry.cenega.hu