2012. április 07. | 19:31
Néhány szerencsés Far Cry 3 rajongó, aki ott lehetett a Bostonban tartott PAX East játékfesztiválon, kipróbálhatta a Far Cry 3-at multiplayer módban, és néhányuk közülük volt olyan rendes, hogy feltette a Youtube-ra ezeknek a játékoknak a felvételét. Nem a legjobb minőség, de így nem csak összevágott részleteket látunk a játékból, hanem teljes meccseket.
Ebben a cikkben - a tovább mögött - fogjuk gyűjteni a PAX East-ről kiszivárgó multis videókat a továbbiakban is, szóval megéri visszanézni.

Friss: Újabb videókkal bővült a PAX East-ről kiszivárgott videók listája. Az egyikben a vízalatti úszás is látható végre multiban.
Far Cry 3   PAX East   PAX   Multiplayer   Videó   Gameplay   
2012. április 05. | 22:03
Ahogy korábban már írtunk róla, most hétvégén rendezik meg a PAX East játékfesztivált Bostonban.
A Ubisoft is kihasználja az alkalmat játékainak reklámozására, így a Far Cry 3 a várakozások szerint kipróbálható lesz a helyszínen. Azonban azoknak sem kell búslakodni, akik nem lehetnek ott (mi sem, sajnos), mivel a Ubisoft ránk is gondolt, így élőben fognak a Far Cry 3 rajongóknak közvetíteni egy interjút, amiben Daniel Berlin (a játék egyik designere) válaszol a rajongók által feltett kérdésekre.
Az élő közvetítés magyar időben április 8-án, vasárnap éjfélkor kezdődik, és várhatóan fél órás lesz. A videó ebben a cikkben, a tovább mögött lesz látható élőben. Természetesen az interjú tartalma vasárnapra várható magyarul az oldalon.

Ha neked is van kérdésed a játék készítőitől, akkor ne habozz és tedd fel a hozzászólások között szombat délig, mi pedig továbbítjuk azokat a készítőknek.

Friss: A tovább mögött megtekinthetőek képek a PAX East Far Cry 3-as standjáról.
Far Cry 3   PAX East   PAX   Videó   Képek   Kérdezz-Felelek   
2012. április 05. | 20:56
A tegnap megjelent multiplayer videóban sok új információt megtudtunk, ma pedig megérkezett több új videóinterjú is, amelyekben megtudott infókat most magyarul olvashatjátok a tovább mögött. Megismertünk több játékmódot, a multi működéséről, érdekes funkciókról, valamint a pályaszerkesztőről is kiderültek dolgok. Nektek mi a véleményetek róla?
Far Cry 3   Multiplayer   Pályaszerkesztő   Videó   
2012. április 02. | 21:12
Pár perce érkezett meg az első multiplayert bemutató videó a Far Cry 3-ból, amelyből elég sok mindent megtudhattunk. A tovább mögött megtekinthető videóban közölt információkat holnap olvashatjátok magyarul is, de addig is nem árt tudni, hogy a videóban látott anyag még mindig a pre-alpha állapotban készült, vagyis grafikailag és minden tekintetben még komoly változások fognak történni a végleges játékig.
Valamint a pályaszerkesztő is meg lett erősítve immáron hivatalosan, méghozzá minden platform számára!
Far Cry 3   Multiplayer   Videó   Gameplay   
2012. április 02. | 21:08
Bár az egyik külföldi weboldalon árult Far Cry 3 Predator Pack neve a Far Cry első részében sokak által oly annyira kedvelt Predátor módra utalhat, a fanatikusoknak az arcára most ezzel a hírrel nem csalunk mosolyt...

Az, hogy a weboldal csak reklámfogásként dobott be egy esetlegesen fals infót, vagy a Far Cry 3 játéknak tényleg ennyi és még ki tudja hány változata jelenik meg, azt nem tudni. Az viszont tény, hogy a Walmart most egy olyan csomagot kínál az előrendelők számára, amely az alábbi extra tartalmat biztosítja a leendő vásárlóknak:
- Egyszemélyes játékmód: 4 exkluzív állat, valamint egy M-700 Predator puska
- Többszemélyes játékmód: Predator íj

A szerkesztő személyes megjegyzése: Egyre inkább az lesz a meggyőződésem, hogy ezeket az extra dolgokat (pálya, fegyver,, állat, stb.) minden játék tartalmazza majd, csak más és más kóddal lehet aktiválni őket...
Far Cry 3   Különleges kiadás   Előrendelés   Extra tartalom   
2012. március 30. | 09:20
Az Ubisoft most egy új képpel rukkolt elő, csak hogy folyamatosan reflektorfényben álljanak. Hozzáteszem nagyon helyesen!

Mr_Shade az Ubisoft fórumon megosztotta a rajongókkal azt a legújabb háttérképet, amelyen a játékra alapvetően "hajazó" őrületet tükröződik Dr. Earnhardt arcán.
Persze a kép a Letöltések menüpontban nálunk is fellelhető!
Far Cry 3   Háttérkép   
2012. március 27. | 08:08
Az Ubisoft nemrég bejelentette, hogy az Amazon-on előrendelt emberek exkluzív tartalmú Far Cry 3 verziót kapnak!
A Warrior Pack tartalmaként az egyszemélyes (single player) játékmódban egy egyedi tőr és egy egyedi tetoválás lesz, míg a többjátékos (multiplayer) módban egy olyan szerkesztő, amellyel teljesen egyedi tetoválásokat készíthetünk karakterünknek!
Far Cry 3   Különleges kiadás   Előrendelés   Extra tartalom   
2012. március 24. | 17:23
Apró érdekességre lehetnek figyelmesek a szemfüles nVIDIA videókártya használók...

Az nVIDIA vezérlőpultjában lehetősége van mindenkinek megtekintenie, hogy az általa használt vas mennyire lesz kompatibilis egyes játékokkal a Sztereoszkopikus 3D támogatás terén. A listát az F betűig görgetve lehetünk figyelmesek a Far Cry 3 feliratra, aminek elméletileg még nincs hivatalos gép és ezáltal videókártya követelménye sem...
A kérdés az, hogy a kaliforniai székhelyű, elsősorban korszerű grafikus processzorai révén ismert számítástechnikai vállalat most valamennyivel tájékozottabb másoknál, esetleg csak kevésbé képes adatokat nem kiszivárogtatni, vagy szimpla elírás történt a rendszerükben?!
Far Cry 3   Rendszerkövetelmény   nVIDIA   3D támogatás   
Oldal:  1 2 3 ... 71 [72] 73 ... 76 77 78
 
https://farcry.cenega.hu