2012. április 02. | 21:08
Bár az egyik külföldi weboldalon árult Far Cry 3 Predator Pack neve a Far Cry első részében sokak által oly annyira kedvelt Predátor módra utalhat, a fanatikusoknak az arcára most ezzel a hírrel nem csalunk mosolyt...

Az, hogy a weboldal csak reklámfogásként dobott be egy esetlegesen fals infót, vagy a Far Cry 3 játéknak tényleg ennyi és még ki tudja hány változata jelenik meg, azt nem tudni. Az viszont tény, hogy a Walmart most egy olyan csomagot kínál az előrendelők számára, amely az alábbi extra tartalmat biztosítja a leendő vásárlóknak:
- Egyszemélyes játékmód: 4 exkluzív állat, valamint egy M-700 Predator puska
- Többszemélyes játékmód: Predator íj

A szerkesztő személyes megjegyzése: Egyre inkább az lesz a meggyőződésem, hogy ezeket az extra dolgokat (pálya, fegyver,, állat, stb.) minden játék tartalmazza majd, csak más és más kóddal lehet aktiválni őket...
Far Cry 3   Különleges kiadás   Előrendelés   Extra tartalom   
2012. március 30. | 09:20
Az Ubisoft most egy új képpel rukkolt elő, csak hogy folyamatosan reflektorfényben álljanak. Hozzáteszem nagyon helyesen!

Mr_Shade az Ubisoft fórumon megosztotta a rajongókkal azt a legújabb háttérképet, amelyen a játékra alapvetően "hajazó" őrületet tükröződik Dr. Earnhardt arcán.
Persze a kép a Letöltések menüpontban nálunk is fellelhető!
Far Cry 3   Háttérkép   
2012. március 27. | 08:08
Az Ubisoft nemrég bejelentette, hogy az Amazon-on előrendelt emberek exkluzív tartalmú Far Cry 3 verziót kapnak!
A Warrior Pack tartalmaként az egyszemélyes (single player) játékmódban egy egyedi tőr és egy egyedi tetoválás lesz, míg a többjátékos (multiplayer) módban egy olyan szerkesztő, amellyel teljesen egyedi tetoválásokat készíthetünk karakterünknek!
Far Cry 3   Különleges kiadás   Előrendelés   Extra tartalom   
2012. március 24. | 17:23
Apró érdekességre lehetnek figyelmesek a szemfüles nVIDIA videókártya használók...

Az nVIDIA vezérlőpultjában lehetősége van mindenkinek megtekintenie, hogy az általa használt vas mennyire lesz kompatibilis egyes játékokkal a Sztereoszkopikus 3D támogatás terén. A listát az F betűig görgetve lehetünk figyelmesek a Far Cry 3 feliratra, aminek elméletileg még nincs hivatalos gép és ezáltal videókártya követelménye sem...
A kérdés az, hogy a kaliforniai székhelyű, elsősorban korszerű grafikus processzorai révén ismert számítástechnikai vállalat most valamennyivel tájékozottabb másoknál, esetleg csak kevésbé képes adatokat nem kiszivárogtatni, vagy szimpla elírás történt a rendszerükben?!
Far Cry 3   Rendszerkövetelmény   nVIDIA   3D támogatás   
2012. március 24. | 10:53
A játék alkotói úgy döntöttek megválaszolják a rajongók kérdéseit a Far Cry 3-ról, és habár nem voltak bőkezűek minden témában, azért új információkhoz is jutottunk az IGN honlapján található interjúban. Az interjú magyar fordításáért kattints a tovább mögé.
Far Cry 3   Interjú   Kérdezz-Felelek   
2012. március 23. | 15:11
A G4TV jóvoltából betekintést nyerhetünk a Ubisoft Montreal kulisszái mögé, ahol a Far Cry 3 és az Assassin's Creed 3 is készül.

Az egykor farmergyárként üzemelő épületben lévő fejlesztő iroda egyes részlegein David Barrett és Philippe Renaud kalauzol minket, ahol még az is kiderül, hogy mi maradt meg a régről és mi emlékezteti Őket az épület gyökereire.
Ubisoft   Ubisoft Montreal   Videó   G4TV   
2012. március 22. | 22:34
A PAX East egyike az Egyesült Államok legnagyobb játék fesztiváljainak, amelyet értelemszerűen a keleti parton, Bostonban rendeznek meg már néhány éve.
Az április 6-án kezdődő két napos rendezvényen a Ubisoft is jelen lesz olyan játékaival, mint az Assassin's Creed 3, Tom Clancy’s Ghost Recon Future Soldier, valamint a Far Cry 3-al is.

A résztvevőknek lehetőségük lesz törzsi tetoválásokat szerezni, vagy akár ún. mohawk hajat csináltatni, mint amilyen Vaas-nak is van, azonban nem ez lesz a legnagyobb öröme a Far Cry 3-at váróknak. Ugyanis az ott levő szerencsések kipróbálhatják magát a Far Cry 3 játékot, és remélhetőleg némi videóanyag is eljut hozzánk az eseményről.

Kérdéses azonban, hogy vajon multiplayer vagy singleplayer játékot lehet-e majd kipróbálni, és ha utóbbit, akkor szabadon lehet-e mászkálni a világban, vagy csak egy-egy küldetést lehet végigvinni a résztvevőknek.
Far Cry 3   PAX East   PAX   
2012. március 21. | 18:00
Mint ígértük, megpróbáltunk minden értékes információt kifejteni a ma késő délután megjelent gameplay előzetesből. A tovább mögött látható előzetes néhány dologgal ki van egészítve az előző cikkben közölthöz képest, ennek elején és végén Vaas mondd nekünk néhány kedves szót. Nézz a tovább mögé, ha érdekel!

Friss: A cikk néhány új információval lett bővítve.

Az új infókkal és képekkel hamarosan frissül a Far Cry 3 menüje (Infó-Center és Galéria).
Far Cry 3   Gameplay   Videó   Előzetes   Különleges kiadás   Előrendelés   
Oldal:  1 2 3 ... 71 [72] 73 ... 76 77 78
 
https://farcry.cenega.hu