2012. május 09. | 19:55
Szerencsés véletlen folytán fedeztem fel ma az 576 KByte nyári katalógusában a Far Cry 3 hirdetését, melyen Vaas nézett vissza rám. A hirdetésből az is kiderült, hogy a játékáruház az első 150 PlayStation 3 és Xbox360 előrendelőnek ajándék Predator Pack-et ad a játék mellé, amiben a következő tartalmak lesznek: Exkluzív ritka ragadozók (a kép alapján egy fekete párduc, fehér tigris és egy egyelőre beazonosítatlan állat) valamint egy Íj a többjátékos módba.

Érdekesség, hogy a korábban külföldön kihirdetett Predator Packben négy extra ragadozó volt, valamint egy M-700-as puska és az íj. A Far Cry 3 az 576 KByte üzleteiben PC-re 9.999.-Ft-ért, míg PS3-ra és X360-ra 12.999.-Ft-ért lesz kapható szeptember 6-tól.

A hír folytatásában találhattok a hirdetésről képeket, mi pedig ötleteket várunk a hozzászólások közé a harmadik állat nevét illetően.
Far Cry 3   Különleges kiadás   Előrendelés   Árak   Képek   Extra tartalom   
2012. május 01. | 18:20
Íme itt van 2 új vázlat, hogy a fejlesztők milyennek is szánják a játék környezetét, hangulatát.

A rajzok láttán a figyelmesebb rajongóknak egy korábbi hírünk juthat eszükbe, amiben megírtuk, hogy a Far Cry 3-nak lesz egy (olyan) különleges előrendelői kiadása, ami a "Lost Expeditions" címet viseli és aminek beharangozó képén a most közzétett egyik kép részlete látszik.
Far Cry 3   Képek   Különleges kiadás   Extra tartalom   Koncepció   
2012. április 27. | 11:57
Mint azt láthatjátok, egy vadonatúj külsőt kapott az oldalunk, ami sokkal világosabb, üdébb árnyalatokban játszik, mint a korábbi sötétkék, óceános "Landing" design. Azonban nem csak külsőleg újultunk meg, számos új dolog is került az oldalra, és ez még csak a kezdet.


  • Közösségi menük, vagyis Facebook és Twitter került fel. Előbbi már jóval korábban is elérhető volt, továbbra is buzdítanánk az olvasóinkat, hogy iratkozzanak fel Facebook oldalunkra, ahova a későbbiekben nyereményjátékokat is tervezünk. A twitter pedig az egyik leggyorsabb eszköz az információközlésre, szóval ha minél előbb szeretnél értesülni a friss Far Cry-os hírekről, akciókról, játékokról, akkor kövess minket.

  • Címkék - A cikkeink alatt jól láthatóan megjelentek az ún. címkék, amelyek arra hivatottak, hogy a cikk tartalmát kategorizálják. Ha például kíváncsi vagy a multiplayer-el foglalkozó cikkekre, akkor keresd meg a jobb oldalt, lent található Címkék menüben a multiplayer szót, majd a kívánt cikkek meg is jelennek.

  • A hírek jobb alsó részén lévő iWiW, Twitter és Facebook ajánló mellé bekerült egy az aktuális cikk linkjét tartalmazó QR kód ikonja is.

  • Kapcsolat menüpontban megtalálhatod az e-mail címünket, amelyen felveheted velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdésed, kérésed, panaszod van az oldallal kapcsolatban.

  • Néhány aloldalunkon (pl. FC3 Infócenter>Multiplayer) mostantól lehet értékelni az oldal tartalmát, amire szeretnénk buzdítani titeket, hogy lássuk, elégedettek vagytok-e az ott található információkkal.

  • Elkészült az új képgalériánk, amely szét lett bontva a három Far Cry játék menüjébe.


Továbbá felhívnám figyelmeteket néhány meglevő lehetőségünkre. Ha Far Cry klánod van, ingyenesen nyújtunk nektek aldomaint, egy klánmenüpontot, e-mail címet. Ha pedig partneroldalunk szeretnél lenni, bannercserét szeretnél, látogasd meg Partnereink menüpontot és kövesd az instrukciókat.

Mi a véleményed az új külsőről? Mondd meg a hozzászólások között!
Weboldal   Partner   Klán   Facebook   Twitter   Theme   
2012. április 24. | 21:06
Hetekkel a PAX East után még mindig kerülnek fel újabb és újabb videók, hírmorzsák, és képek az eseményről. Most is videókkal szolgálhatunk, amelyeken sajnos viszont nincsen semmilyen új jelenet a játékból. Ami van, az sok-sok maori tetoválás - olyanok amelyek a játékban Jason karján lesznek, a multiplayerben pedig a játékos tehet fel magának saját tetoválást és mohawk frizurát, mint amilyen Vaas-nak van.
A Far Cry 3 standjánál az érdeklődők csináltathattak maguknak ilyeneket, ahogy ezt a tovább mögött levő videókon meg is nézheted.

Friss: Újabb videóval bővült cikkünk, amiben a PAX East-en jelenlevő rajongók reakcióit nézheted meg a Far Cry 3 kapcsán.
Far Cry 3   PAX East   PAX   Tetoválás   mohawk   Videó   Fragdolls   
2012. április 19. | 23:41
Mivel a Far Cry 2-t kipróbálók népes táborát igen megosztotta a játék, így a Ubisoft azt tűzte ki célul, hogy egy olyan folytatást hozzanak létre, ami a korábbinál sokkal nagyobb rajongói gárdát képes maga köré vonni. A feljavított többjátékos móddal, valamint a történettel, amire nagy hangsúlyt fektettek, igazán érdekfeszítőnek néz ki a Far Cry franchise legfrissebb darabja.

A Far Cry 3 látszólag összegyűjti a legnépszerűbb FPS-ek legjobb elemeit, hogy azokból olyan játékmenet-kombinációt csináljon, amellyel nem csak a jelenleg megnyert PAX East 2012 - Legjobb lövöldözős játék, hanem sok más jövőbeli díjat is besöpörhessen!
Far Cry 3   PAX East   PAX   Elismerés   Díj   
2012. április 14. | 11:41
Ahogy tegnap ígértük, Gearhead, a Ubisoft Massive Community Developer-e megosztott velünk némi új információt és konkrétumot a Far Cry 3 beépített pályaszerkesztőjéről. A hozzászólások között várjuk az új infókról a véleményeteket, és hogy a korábbi Far Cry játékokban ti készítettetek-e pályákat, és az újban terveztek-e?
Far Cry 3   Pályaszerkesztő   Gearhead   Kérdezz-Felelek   
2012. április 13. | 17:08
A Far Cry 3 multiplayer módját készítő Ubisoft Massive svéd központú csapata is kijelölt egy saját Community Developert, aki értelemszerűen a játék multiplayer részének ismertetésében segíti a rajongókat.
A Gearhead becenevet használó Community Developer megválaszolt néhány rajongók által feltett kérdést a játék multijával és a pályaszerkesztővel kapcsolatban. A mai cikkünkben a többjátékos móddal kapcsolatos infókat olvashatjátok, holnap pedig leközöljük a pályaszerkesztőről megtudott infókat is.
Far Cry 3   Multiplayer   Gearhead   Kérdezz-Felelek   
2012. április 09. | 16:04
A PAX East-en Daniel Berlin, game designer által tartott interjú túl sok új információt nem tartogatott a naprakész rajongók számára, de azért néhány apróság kiderült, vagy éppen megerősítésre került. Az interjú során sajnos végig érződött, hogy lenne sok minden új információja, de a szigorú marketing menetrend miatt nem mondhatnak el sok új információt. A tovább mögött összefoglaljuk, hogy miről volt szó az interjúban, és milyen kérdésekre válaszolt Daniel.
Far Cry 3   PAX East   PAX   Videó   Tetoválás   Multiplayer   
Oldal:  1 2 3 ... 70 [71] 72 ... 76 77 78
 
https://farcry.cenega.hu