2012. április 19. | 23:41
Mivel a Far Cry 2-t kipróbálók népes táborát igen megosztotta a játék, így a Ubisoft azt tűzte ki célul, hogy egy olyan folytatást hozzanak létre, ami a korábbinál sokkal nagyobb rajongói gárdát képes maga köré vonni. A feljavított többjátékos móddal, valamint a történettel, amire nagy hangsúlyt fektettek, igazán érdekfeszítőnek néz ki a Far Cry franchise legfrissebb darabja.

A Far Cry 3 látszólag összegyűjti a legnépszerűbb FPS-ek legjobb elemeit, hogy azokból olyan játékmenet-kombinációt csináljon, amellyel nem csak a jelenleg megnyert PAX East 2012 - Legjobb lövöldözős játék, hanem sok más jövőbeli díjat is besöpörhessen!
Far Cry 3   PAX East   PAX   Elismerés   Díj   
2012. április 14. | 11:41
Ahogy tegnap ígértük, Gearhead, a Ubisoft Massive Community Developer-e megosztott velünk némi új információt és konkrétumot a Far Cry 3 beépített pályaszerkesztőjéről. A hozzászólások között várjuk az új infókról a véleményeteket, és hogy a korábbi Far Cry játékokban ti készítettetek-e pályákat, és az újban terveztek-e?
Far Cry 3   Pályaszerkesztő   Gearhead   Kérdezz-Felelek   
2012. április 13. | 17:08
A Far Cry 3 multiplayer módját készítő Ubisoft Massive svéd központú csapata is kijelölt egy saját Community Developert, aki értelemszerűen a játék multiplayer részének ismertetésében segíti a rajongókat.
A Gearhead becenevet használó Community Developer megválaszolt néhány rajongók által feltett kérdést a játék multijával és a pályaszerkesztővel kapcsolatban. A mai cikkünkben a többjátékos móddal kapcsolatos infókat olvashatjátok, holnap pedig leközöljük a pályaszerkesztőről megtudott infókat is.
Far Cry 3   Multiplayer   Gearhead   Kérdezz-Felelek   
2012. április 09. | 16:04
A PAX East-en Daniel Berlin, game designer által tartott interjú túl sok új információt nem tartogatott a naprakész rajongók számára, de azért néhány apróság kiderült, vagy éppen megerősítésre került. Az interjú során sajnos végig érződött, hogy lenne sok minden új információja, de a szigorú marketing menetrend miatt nem mondhatnak el sok új információt. A tovább mögött összefoglaljuk, hogy miről volt szó az interjúban, és milyen kérdésekre válaszolt Daniel.
Far Cry 3   PAX East   PAX   Videó   Tetoválás   Multiplayer   
2012. április 07. | 19:31
Néhány szerencsés Far Cry 3 rajongó, aki ott lehetett a Bostonban tartott PAX East játékfesztiválon, kipróbálhatta a Far Cry 3-at multiplayer módban, és néhányuk közülük volt olyan rendes, hogy feltette a Youtube-ra ezeknek a játékoknak a felvételét. Nem a legjobb minőség, de így nem csak összevágott részleteket látunk a játékból, hanem teljes meccseket.
Ebben a cikkben - a tovább mögött - fogjuk gyűjteni a PAX East-ről kiszivárgó multis videókat a továbbiakban is, szóval megéri visszanézni.

Friss: Újabb videókkal bővült a PAX East-ről kiszivárgott videók listája. Az egyikben a vízalatti úszás is látható végre multiban.
Far Cry 3   PAX East   PAX   Multiplayer   Videó   Gameplay   
2012. április 05. | 22:03
Ahogy korábban már írtunk róla, most hétvégén rendezik meg a PAX East játékfesztivált Bostonban.
A Ubisoft is kihasználja az alkalmat játékainak reklámozására, így a Far Cry 3 a várakozások szerint kipróbálható lesz a helyszínen. Azonban azoknak sem kell búslakodni, akik nem lehetnek ott (mi sem, sajnos), mivel a Ubisoft ránk is gondolt, így élőben fognak a Far Cry 3 rajongóknak közvetíteni egy interjút, amiben Daniel Berlin (a játék egyik designere) válaszol a rajongók által feltett kérdésekre.
Az élő közvetítés magyar időben április 8-án, vasárnap éjfélkor kezdődik, és várhatóan fél órás lesz. A videó ebben a cikkben, a tovább mögött lesz látható élőben. Természetesen az interjú tartalma vasárnapra várható magyarul az oldalon.

Ha neked is van kérdésed a játék készítőitől, akkor ne habozz és tedd fel a hozzászólások között szombat délig, mi pedig továbbítjuk azokat a készítőknek.

Friss: A tovább mögött megtekinthetőek képek a PAX East Far Cry 3-as standjáról.
Far Cry 3   PAX East   PAX   Videó   Képek   Kérdezz-Felelek   
2012. április 05. | 20:56
A tegnap megjelent multiplayer videóban sok új információt megtudtunk, ma pedig megérkezett több új videóinterjú is, amelyekben megtudott infókat most magyarul olvashatjátok a tovább mögött. Megismertünk több játékmódot, a multi működéséről, érdekes funkciókról, valamint a pályaszerkesztőről is kiderültek dolgok. Nektek mi a véleményetek róla?
Far Cry 3   Multiplayer   Pályaszerkesztő   Videó   
2012. április 02. | 21:12
Pár perce érkezett meg az első multiplayert bemutató videó a Far Cry 3-ból, amelyből elég sok mindent megtudhattunk. A tovább mögött megtekinthető videóban közölt információkat holnap olvashatjátok magyarul is, de addig is nem árt tudni, hogy a videóban látott anyag még mindig a pre-alpha állapotban készült, vagyis grafikailag és minden tekintetben még komoly változások fognak történni a végleges játékig.
Valamint a pályaszerkesztő is meg lett erősítve immáron hivatalosan, méghozzá minden platform számára!
Far Cry 3   Multiplayer   Videó   Gameplay   
Oldal:  1 2 3 ... 70 [71] 72 ... 76 77 78
 
https://farcry.cenega.hu