2012. március 09. | 12:04
Az idei Game Developers Conference után megjelent az első videó!
Ahogy azt már korábban beharangozta a Ubisoft Massive, a rendezvényen ezúttal a technikai bemutató irányba mentek el. Az előadás, melyet Marc Beaudoin, a cég technikai igazgatója tartott, fő témája a realisztikus emberi test és mimika ábrázolása volt, melyben nagy szerepet kapott az Autodesk MotionBuilder program.
Far Cry 3   Videó   GDC   Autodesk MotionBuilder   
2012. március 07. | 10:38
Ahogy egyre közelebb kerülünk a megjelenés időpontjához, új csöpögnek az információk. Jelenleg 2 vázlattal kedveskednek a Ubi-s dizájnerek, melyeket itt megtekinthetőek. Ezek láttán a rajongókban kérdések merülhetnek fel:
A tengerparti képen a levágott fej és a (talán égő lábú) tetem mellett könnyen kiszúrható, hogy a bicikli mellett egy motor van letakarva. Vajon ezek is vezethető járművek lesznek?
Az éjszakai képen a hajón sárgás-bara színű lepellel fedett, emberhez hasonló alakú tárgyak vannak szorosan egymás mellett a fedélzeten, az egyik konténerben és a daruval ki- vagy beemelés alatt lévő raklapon is. Talán ezek a szigeten lévő kincsek (korábbi civilizáció szobrai) közül valók?
Far Cry 3   Képek   
2012. március 06. | 20:04
Nem a Ubisoft Montreal dolgozik a Far Cry 3 többjátékos üzemmódján - derült ki tegnap a GDC-n. A másik csapat, a Ubisoft Massive, ami eddig az Assassin's Creed: Revelations multiját ütötte össze, de a Ground Control és a World in Conflict játékokat is ő hegesztette, illetve ezeken felül van egy eddig be nem jelentett MMO a tarsolyában. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy jó kezekben van az online komponens.
Far Cry 3   Ubisoft Montreal   Multiplayer   GDC   
2012. február 29. | 16:00
Bár lenne mit fitogtatni a Far Cry 3 készítőinek, Ők most mégis a február 15-én megjelent bemutató képi anyagához nyúltak... Akkor hol az újdonság?! Hát a videót kísérő feliratokban!

Számos, eddig csak sejlő vagy épp egyáltalán nem ismert információkhoz jutott "a nép", persze csak módjával Akkor lássuk a medvét...
Far Cry 3   Videó   Előzetes   Singleplayer   Zene   
2012. február 24. | 13:10
Itt a lehetőség, hogy kérdezz a Far Cry 3-as "Community Developer" UbiTim-től!
Mint elárulta, a következő hetekben újabb és újabb videóanyagokat fognak megjelentetni a játékból, de ez még nem minden: Lehetőséget adnak a leendő játékosoknak, hogy feltegyék kérdéseiket az FC3-al kapcsolatban, ők pedig egy kérdezz-felelek kíséretében válaszolnak majd a kérdésekre, legalábbis azokra amelyekre szabad nekik (Ne feledjük, még mindig szigorú időbeosztás szerint adják ki az infókat, képeket, videókat).

Ha Nektek, a Far Cry HC tagjainak van bármilyen kérdése a játékkal kapcsolatban, akkor osszátok meg velünk itt, a hozzászólások között, mi pedig eljuttatjuk azokat az illetékesekhez

Friss: Az első néhány kérdés, amelyet küldtetek továbbítva lett a fejlesztőknek, de ha még van bármilyen kérdésetek, ne habozzatok megosztani velünk a hozzászólások között.
Far Cry 3   UbiTim   Kérdezz-Felelek   
2012. február 20. | 09:50
A minap napvilágot látott mind a három platform (PC, Playstation 3, Xbox 360) dobozának látványterve!
Az, hogy ez hivatalos forrásból szivárgott-e ki vagy esetleg egy lelkes rajongó által készített dologról van szó, nem tudni. Az sem kizárt, hogy a Far Cry 2-höz hasonlóan más-más lokalizációjú játéknak különböző borítót fognak adni...
Azt mindenesetre meg kell hagyni, hogy a galériában megtekinthető igen kreatív képek kellően érzékeltetik a beharangozókban ígért őrült világot!
Far Cry 3   Képek   Borító   
2012. február 19. | 08:35
A(z) Ubisoft-s fiúk nem pihennek és ennek eredményeként itt van 11 db fergeteges screenshot a játékból!
Az igen eltalált pillanatokat megtekinthetitek ide kattintva vagy a Far Cry 3 menüpont Képek almenüjére bökve
Far Cry 3   Képek   Screenshot   
2012. február 18. | 12:01
Az információfolyam nem állt meg, így a játék egyik készítője, Patrick Methe, interjút adott a Gamereactor portálnak.
Új információkra is fény derül a tovább mögött olvasható kérdezz-felelekben, amely témájában érinti az MI-t, a nyitott világ lehetőségeit, a fegyvereket, ellenségeket és még többet. Az interjú után pedig zárásként egy gameplay jeleneteket tartalmazó videó - ezúttal kommentár nélkül.
Far Cry 3   Videó   Interjú   Gameplay   Singleplayer   
Oldal:  1 2 3 ... 70 [71] 72 73 74 75
 
https://farcry.cenega.hu