2012. május 20. | 12:04
A Sydney Morning Herald újságírója, James "DexX" Dominguez elbeszélgetett a Far Cry 3 vezető írójával, Jeffrey Yohalem-el, aki megosztott némi információt a Far Cry 3 világáról, illetve hogyan is készült az, milyen mélységeket várhatunk el tőle. Érdekes olvasmány

A legtöbb videójáték harcról, gyilkolásról szól. Legtöbbnek egyik legalapvetőbb eleme, hogy a játékos felkap egy virtuális fegyvert és lelövi vele a rossz fiúkat.
Far Cry 3   Interjú   Singleplayer   Multiplayer   Ubisoft Montreal   Ubisoft Massive   
2012. május 20. | 08:15
A tegnapi GameTrailers videóban látott jelenetek bővített, teljes változata is felkerült a netre, amit a tovább mögött meg is nézhettek, ám vigyázat, spoilerveszély! A történet főszálából ismerünk meg részleteket, egy lineárisabb küldetéséről a játéknak, amiben... (folytatás a tovább mögött)

A videó láttán kínzó kérdés merült fel bennem: Ha a Jason által Lisa-nak nevezett és megmentésre váró hölgy az ő barátnője, akkor ki volt az a lány a korábbi videóban, akit elraboltak és Nikki-nek hívtak? A Nikki-hez igen hasonló hölgy másik női szereplő lesz a történetben vagy ez egy utolsó pillanatban átírt forgatókönyv eredménye? - Tib

Friss.: Megerősítésre került, hogy névváltozás történt és a karakter neve Lisa lesz.
Far Cry 3   Videó   Singleplayer   
2012. május 19. | 06:00
Korábban már megnézhettétek a Ubisoft Montreal háza táját, most pedig a Far Cry 3 multiplayer részét fejlesztő svéd, Ubisoft Massive stúdió birodalmába pillanthattok be egy videó erejéig. Ha érdekel, hogyan helyezkedhetsz el a játékiparban, vagy hogy milyen különleges gyűjteményük van a Far Cry 3 élményének legpontosabb megteremtéséhez, akkor kattints a tovább mögé.
Far Cry 3   Ubisoft Massive   Videó   
2012. május 19. | 00:00
A GameTrailer TV (GTTV) tegnapi adásában számos a jövőben megjelenő játékról hozott videókat, köztük az általunk különösen várt Far Cry 3-ról is. A tovább mögött megnézhető 20 perces videóban négy rövidebb részlet látható a játék Singleplayer módjából, ami elsősorban Jason barátnőjére, Lisa-ra és Vaas-ra fókuszál. Új helyszíneket is látunk, és sok-sok tüzet. A videó spoileres tartalma miatt csak a tovább mögötti videó alatt foglaljuk össze a látottakat.
Far Cry 3   Singleplayer   Videó   
2012. május 17. | 22:27
Sokáig kétséges volt, hogy lesz-e béta a Far Cry 3-hoz (mivel az előző két résznek nem volt), de a mai napon a Ubisoft bejelentette azt. Sajnálatos módon, csak az Xbox360 és Playstation 3 játékosoknak lesz rá módjuk, hogy részt vegyenek a bétában - legalábbis egyelőre ez a helyzet. Akik szeretnének jelentkezni a bétába, a Far Cry 3 multiplayerének tesztelésére, azok kattintsanak IDE, ami a Far Cry hivatalos Facebook oldalára vezet, ott lehet megtenni a jelentkezést néhány adat megadásával. A jelentkezési határidő június 30.

A jelentkezők közül sorsolni fognak, hogy végül kik vehetnek részt a zárt béta tesztelésben, amire nyár végén fog várhatóan sor kerülni. Vajon lesz később nyílt béta is?

Akinek kérdése lenne, továbbra is várjuk azokat a hozzászólások között, ahol szívesen válaszolunk mindenre.
Far Cry 3   Béta   Facebook   Xbox 360   Playstation 3   Multiplayer   
2012. május 15. | 18:16
Megjelent, aztán eltűnt... nagyjából így lehetne elsőre jellemezni a Far Cry 3 gyűjtői változatának, az Insane Edition-ek a bemutató filmjét.

Második nekifutásra és a tartalmat nézve: Vaas egy állat! Egy biztos, az Ubisoft-os fejlesztők aztán poénos egy figurák, hiszen a kiadást bemutató videóban is egy a csomaghoz tartozó kis Vaas Hawaii figura kapja a főszerepet
Far Cry 3   Insane Edition   Előrendelés   Különleges kiadás   Videó   Extra tartalom   
2012. május 15. | 17:59
Míg 2008 októberében a polcokra kerülő Far Cry 2 játék dobozán az An-Tec logó látszott, az idei év szeptemberében a Far Cry franchise legfrissebb darabjának borítóján már a PlayON logó díszeleg majd. PlayON… de kik is Ők?
Mint számos más játék, így a Far Cry 3 magyarországi megjelenéséhez is a PlayON Magyarország Kft (korábban CD Projekt Magyarország) neve fűződik. A cég játékszoftverek disztribúciója mellett magyar nyelvű lokalizációval is foglalkozik. 2011 májusában a PlayOn stratégiai együttműködést kötött a magyar játékszoftver piacon 15 éves múlttal rendelkező An-Tec Kft-vel. Az együttműködés eredményeként a két cég kiadói portfoliója összevonásra került, így Magyarország egyik legnagyobb független játékdisztribúciós cége jött létre.
Megkeresésünkre Csordás Gergely, a PlayON Online specialistája segítségünkre volt és válaszolt pár kérdésükre:
Interjú   PlayON   Far Cry 3   Előrendelés   Különleges kiadás   
2012. május 13. | 19:16
Az Atomic MPC készített egy interjút a Ubisoft Montreal egyik fejlesztőjével, Andrea Zaninivel, aki sok új információt nem árult el, de mégis megtudtunk valamit arról, hogyan fog működni a fedezékrendszer.

A Far Cry 3 ugyebár nagyrészt természetes környezetben játszódik, ahol gyakorlatilag bárhová, bármi mögé el lehet bújni fedezékbe. Ez a játékban is így lesz, mert szinte akármit képes leszel használni fedezéknek. Mindez szisztematikusan, önállóan fog működni: Ha egy alacsony tárgyat használsz, akkor átkukucskálhatsz fölötte, vagy éppen vaktában tüzelhetsz, ahogy az a tavalyi E3 videóban is látható volt. Ha pedig például egy magas tárgyról van szó, akkor mellette bújhatsz ki és lőhetsz a támadóidra.

Megerősítést kaptunk arról is, hogy Jason nem lesz képes hatalmas ugrásokra vagy ilyesmi, elvégre nem egy szuperhősről van szó, hanem egy emberről: a valósághűségen nagy a hangsúly, könnyen megsérülhetsz, aminek következményei lehetnek. Ti mit gondoltok, szükséges egy játékba a valósághűség, vagy csak a játékos szórakoztatása a lényeg?
Far Cry 3   Singleplayer   Interjú   Ubisoft Montreal   Atomic MPC   
Oldal:  1 2 3 ... 69 [70] 71 ... 76 77 78
 
https://farcry.cenega.hu