2012. május 17. | 22:27
Sokáig kétséges volt, hogy lesz-e béta a Far Cry 3-hoz (mivel az előző két résznek nem volt), de a mai napon a Ubisoft bejelentette azt. Sajnálatos módon, csak az Xbox360 és Playstation 3 játékosoknak lesz rá módjuk, hogy részt vegyenek a bétában - legalábbis egyelőre ez a helyzet. Akik szeretnének jelentkezni a bétába, a Far Cry 3 multiplayerének tesztelésére, azok kattintsanak IDE, ami a Far Cry hivatalos Facebook oldalára vezet, ott lehet megtenni a jelentkezést néhány adat megadásával. A jelentkezési határidő június 30.

A jelentkezők közül sorsolni fognak, hogy végül kik vehetnek részt a zárt béta tesztelésben, amire nyár végén fog várhatóan sor kerülni. Vajon lesz később nyílt béta is?

Akinek kérdése lenne, továbbra is várjuk azokat a hozzászólások között, ahol szívesen válaszolunk mindenre.
Far Cry 3   Béta   Facebook   Xbox 360   Playstation 3   Multiplayer   
2012. május 15. | 18:16
Megjelent, aztán eltűnt... nagyjából így lehetne elsőre jellemezni a Far Cry 3 gyűjtői változatának, az Insane Edition-ek a bemutató filmjét.

Második nekifutásra és a tartalmat nézve: Vaas egy állat! Egy biztos, az Ubisoft-os fejlesztők aztán poénos egy figurák, hiszen a kiadást bemutató videóban is egy a csomaghoz tartozó kis Vaas Hawaii figura kapja a főszerepet
Far Cry 3   Insane Edition   Előrendelés   Különleges kiadás   Videó   Extra tartalom   
2012. május 15. | 17:59
Míg 2008 októberében a polcokra kerülő Far Cry 2 játék dobozán az An-Tec logó látszott, az idei év szeptemberében a Far Cry franchise legfrissebb darabjának borítóján már a PlayON logó díszeleg majd. PlayON… de kik is Ők?
Mint számos más játék, így a Far Cry 3 magyarországi megjelenéséhez is a PlayON Magyarország Kft (korábban CD Projekt Magyarország) neve fűződik. A cég játékszoftverek disztribúciója mellett magyar nyelvű lokalizációval is foglalkozik. 2011 májusában a PlayOn stratégiai együttműködést kötött a magyar játékszoftver piacon 15 éves múlttal rendelkező An-Tec Kft-vel. Az együttműködés eredményeként a két cég kiadói portfoliója összevonásra került, így Magyarország egyik legnagyobb független játékdisztribúciós cége jött létre.
Megkeresésünkre Csordás Gergely, a PlayON Online specialistája segítségünkre volt és válaszolt pár kérdésükre:
Interjú   PlayON   Far Cry 3   Előrendelés   Különleges kiadás   
2012. május 13. | 19:16
Az Atomic MPC készített egy interjút a Ubisoft Montreal egyik fejlesztőjével, Andrea Zaninivel, aki sok új információt nem árult el, de mégis megtudtunk valamit arról, hogyan fog működni a fedezékrendszer.

A Far Cry 3 ugyebár nagyrészt természetes környezetben játszódik, ahol gyakorlatilag bárhová, bármi mögé el lehet bújni fedezékbe. Ez a játékban is így lesz, mert szinte akármit képes leszel használni fedezéknek. Mindez szisztematikusan, önállóan fog működni: Ha egy alacsony tárgyat használsz, akkor átkukucskálhatsz fölötte, vagy éppen vaktában tüzelhetsz, ahogy az a tavalyi E3 videóban is látható volt. Ha pedig például egy magas tárgyról van szó, akkor mellette bújhatsz ki és lőhetsz a támadóidra.

Megerősítést kaptunk arról is, hogy Jason nem lesz képes hatalmas ugrásokra vagy ilyesmi, elvégre nem egy szuperhősről van szó, hanem egy emberről: a valósághűségen nagy a hangsúly, könnyen megsérülhetsz, aminek következményei lehetnek. Ti mit gondoltok, szükséges egy játékba a valósághűség, vagy csak a játékos szórakoztatása a lényeg?
Far Cry 3   Singleplayer   Interjú   Ubisoft Montreal   Atomic MPC   
2012. május 09. | 19:55
Szerencsés véletlen folytán fedeztem fel ma az 576 KByte nyári katalógusában a Far Cry 3 hirdetését, melyen Vaas nézett vissza rám. A hirdetésből az is kiderült, hogy a játékáruház az első 150 PlayStation 3 és Xbox360 előrendelőnek ajándék Predator Pack-et ad a játék mellé, amiben a következő tartalmak lesznek: Exkluzív ritka ragadozók (a kép alapján egy fekete párduc, fehér tigris és egy egyelőre beazonosítatlan állat) valamint egy Íj a többjátékos módba.

Érdekesség, hogy a korábban külföldön kihirdetett Predator Packben négy extra ragadozó volt, valamint egy M-700-as puska és az íj. A Far Cry 3 az 576 KByte üzleteiben PC-re 9.999.-Ft-ért, míg PS3-ra és X360-ra 12.999.-Ft-ért lesz kapható szeptember 6-tól.

A hír folytatásában találhattok a hirdetésről képeket, mi pedig ötleteket várunk a hozzászólások közé a harmadik állat nevét illetően.
Far Cry 3   Különleges kiadás   Előrendelés   Árak   Képek   Extra tartalom   
2012. május 01. | 18:20
Íme itt van 2 új vázlat, hogy a fejlesztők milyennek is szánják a játék környezetét, hangulatát.

A rajzok láttán a figyelmesebb rajongóknak egy korábbi hírünk juthat eszükbe, amiben megírtuk, hogy a Far Cry 3-nak lesz egy (olyan) különleges előrendelői kiadása, ami a "Lost Expeditions" címet viseli és aminek beharangozó képén a most közzétett egyik kép részlete látszik.
Far Cry 3   Képek   Különleges kiadás   Extra tartalom   Koncepció   
2012. április 27. | 11:57
Mint azt láthatjátok, egy vadonatúj külsőt kapott az oldalunk, ami sokkal világosabb, üdébb árnyalatokban játszik, mint a korábbi sötétkék, óceános "Landing" design. Azonban nem csak külsőleg újultunk meg, számos új dolog is került az oldalra, és ez még csak a kezdet.


  • Közösségi menük, vagyis Facebook és Twitter került fel. Előbbi már jóval korábban is elérhető volt, továbbra is buzdítanánk az olvasóinkat, hogy iratkozzanak fel Facebook oldalunkra, ahova a későbbiekben nyereményjátékokat is tervezünk. A twitter pedig az egyik leggyorsabb eszköz az információközlésre, szóval ha minél előbb szeretnél értesülni a friss Far Cry-os hírekről, akciókról, játékokról, akkor kövess minket.

  • Címkék - A cikkeink alatt jól láthatóan megjelentek az ún. címkék, amelyek arra hivatottak, hogy a cikk tartalmát kategorizálják. Ha például kíváncsi vagy a multiplayer-el foglalkozó cikkekre, akkor keresd meg a jobb oldalt, lent található Címkék menüben a multiplayer szót, majd a kívánt cikkek meg is jelennek.

  • A hírek jobb alsó részén lévő iWiW, Twitter és Facebook ajánló mellé bekerült egy az aktuális cikk linkjét tartalmazó QR kód ikonja is.

  • Kapcsolat menüpontban megtalálhatod az e-mail címünket, amelyen felveheted velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdésed, kérésed, panaszod van az oldallal kapcsolatban.

  • Néhány aloldalunkon (pl. FC3 Infócenter>Multiplayer) mostantól lehet értékelni az oldal tartalmát, amire szeretnénk buzdítani titeket, hogy lássuk, elégedettek vagytok-e az ott található információkkal.

  • Elkészült az új képgalériánk, amely szét lett bontva a három Far Cry játék menüjébe.


Továbbá felhívnám figyelmeteket néhány meglevő lehetőségünkre. Ha Far Cry klánod van, ingyenesen nyújtunk nektek aldomaint, egy klánmenüpontot, e-mail címet. Ha pedig partneroldalunk szeretnél lenni, bannercserét szeretnél, látogasd meg Partnereink menüpontot és kövesd az instrukciókat.

Mi a véleményed az új külsőről? Mondd meg a hozzászólások között!
Weboldal   Partner   Klán   Facebook   Twitter   Theme   
2012. április 24. | 21:06
Hetekkel a PAX East után még mindig kerülnek fel újabb és újabb videók, hírmorzsák, és képek az eseményről. Most is videókkal szolgálhatunk, amelyeken sajnos viszont nincsen semmilyen új jelenet a játékból. Ami van, az sok-sok maori tetoválás - olyanok amelyek a játékban Jason karján lesznek, a multiplayerben pedig a játékos tehet fel magának saját tetoválást és mohawk frizurát, mint amilyen Vaas-nak van.
A Far Cry 3 standjánál az érdeklődők csináltathattak maguknak ilyeneket, ahogy ezt a tovább mögött levő videókon meg is nézheted.

Friss: Újabb videóval bővült cikkünk, amiben a PAX East-en jelenlevő rajongók reakcióit nézheted meg a Far Cry 3 kapcsán.
Far Cry 3   PAX East   PAX   Tetoválás   mohawk   Videó   Fragdolls   
Oldal:  1 2 3 ... 69 [70] 71 ... 76 77 78
 
https://farcry.cenega.hu