2012. május 23. | 18:28
Kevesebb, mint 2 hét van a 2012-es Electronic Entertainment Expo-ig, vagyis az E3-ig. Június 5-én szabadul el a pokol Los Angelesben, amire a Ubisoft Montreal Far Cry 3-al foglalkozó csapata már nagyban készül. Több mint háromszázan készülődnek, hogy a tavalyi meglepetéstt követően, most is az állunkat keressük a Far Cry 3 E3-as panelje után. Új jeleneteket vesznek fel Vaas-al, a videókon és a bemutatóba kerülő játékon finomítanak amennyit csak lehet - és minderről találhattok egy videót a tovább mögött is.

A Far Cry 3 készítői kérdéseket várnak a rajongóktól, amelyek egy része meg lesz válaszolva az E3-on is. Ha neked is van kérdésed, tedd fel a hozzászólások között, mi pedig továbbítjuk nekik!
Far Cry 3   E3   Ubisoft Montreal   Kérdezz-Felelek   Videó   
2012. május 23. | 12:44
Az Egyesült Királyságban már előrendelhető az Insane Edition, melynek bemutató videóját a hír folytatásában megtekintheted. Korábbi cikkünkben ez a videó már látható volt, azonban spanyol szinkronnal, míg a mostani videóban Vaas eredeti hangját adó Michael Mando-t hallhatjuk. Az Insane Edition a következőket fogja tartalmazni:

  • 12cm magas Vaas bubblehead figurát
  • Monkey Business Pack - Benne pedig Hurk, egy új karakter aki 4 küldetést ad majd neked, ami 1 órát fog kitenni összesen
  • The Lost Expeditions - Két ütős és akciódús küldetés ami 40 percnyi extra küldetést tesz hozzá a játékhoz + egy exkluzív fegyvert (Japanese gun)
  • The Hunter Pack - Tartalma: M700 vadászpuska és három fegyvermintázat
  • The Warrior Pack - Egyedi tőr és két exkluzív törzsi tetoválás
  • The Predator Pack - Négy ritka ragadozó, és egy íj a multiplayerbe.
  • Insanity Guide (Útmutató az Őrülethez) tippek és trükkök a szigeten való túléléshez.


Más országokban nem biztos, hogy ugyanezeket fogja tartalmazni ez a gyűjtői kiadás, azokról jelenleg még nincs információ...
Far Cry 3   Insane Edition   Különleges Kiadás   Videó   Extra tartalom   
2012. május 22. | 09:02
A GameFAQs egy tagja még márciusban végzett egy piackutatást a Far Cry 3 borító tervével kapcsolatosan, valamint arra is kíváncsi volt, hogy mi a "Face your insanity" szlogenről a rajongók véleménye. A fórumon lévő visszajelzések alapján pozitív visszhangot kapott, így 2012. május 17-én az Ubisoft beregisztrálta a faceyourinsanity.com címet.
Az, hogy ez mikor lesz tartalommal is feltöltve, majd publikálva, az kérdéses, de hogy a Far Cry 3 marketing kampányához kapcsolódóan látunk még itt majd érdekességet, azt majdhogy biztosra lehet venni
Far Cry 3   Ubisoft   FaceYourInsanity   
2012. május 21. | 12:08
Az Atomic MPC újabb interjút készített a Far Cry 3 egyik készítőjével, Andrea Zanini után ezúttal Jamie Keen, vezető pályatervezővel. A tovább mögött olvasható interjúból megtudhatunk némi részletet a fejlődésrendszerről, a dzsungel nyújtotta veszélyekről illetve a nyitott világról.

Atomic: Mi pontosan a munkamegnevezésed?
Én vagyok a vezető pályatervező, de most csak a nyílt világ részéről fogok beszélni a játéknak.
Far Cry 3   Ubisoft Montreal   Interjú   Singleplayer   Atomic MPC   
2012. május 20. | 12:04
A Sydney Morning Herald újságírója, James "DexX" Dominguez elbeszélgetett a Far Cry 3 vezető írójával, Jeffrey Yohalem-el, aki megosztott némi információt a Far Cry 3 világáról, illetve hogyan is készült az, milyen mélységeket várhatunk el tőle. Érdekes olvasmány

A legtöbb videójáték harcról, gyilkolásról szól. Legtöbbnek egyik legalapvetőbb eleme, hogy a játékos felkap egy virtuális fegyvert és lelövi vele a rossz fiúkat.
Far Cry 3   Interjú   Singleplayer   Multiplayer   Ubisoft Montreal   Ubisoft Massive   
2012. május 20. | 08:15
A tegnapi GameTrailers videóban látott jelenetek bővített, teljes változata is felkerült a netre, amit a tovább mögött meg is nézhettek, ám vigyázat, spoilerveszély! A történet főszálából ismerünk meg részleteket, egy lineárisabb küldetéséről a játéknak, amiben... (folytatás a tovább mögött)

A videó láttán kínzó kérdés merült fel bennem: Ha a Jason által Lisa-nak nevezett és megmentésre váró hölgy az ő barátnője, akkor ki volt az a lány a korábbi videóban, akit elraboltak és Nikki-nek hívtak? A Nikki-hez igen hasonló hölgy másik női szereplő lesz a történetben vagy ez egy utolsó pillanatban átírt forgatókönyv eredménye? - Tib

Friss.: Megerősítésre került, hogy névváltozás történt és a karakter neve Lisa lesz.
Far Cry 3   Videó   Singleplayer   
2012. május 19. | 06:00
Korábban már megnézhettétek a Ubisoft Montreal háza táját, most pedig a Far Cry 3 multiplayer részét fejlesztő svéd, Ubisoft Massive stúdió birodalmába pillanthattok be egy videó erejéig. Ha érdekel, hogyan helyezkedhetsz el a játékiparban, vagy hogy milyen különleges gyűjteményük van a Far Cry 3 élményének legpontosabb megteremtéséhez, akkor kattints a tovább mögé.
Far Cry 3   Ubisoft Massive   Videó   
2012. május 19. | 00:00
A GameTrailer TV (GTTV) tegnapi adásában számos a jövőben megjelenő játékról hozott videókat, köztük az általunk különösen várt Far Cry 3-ról is. A tovább mögött megnézhető 20 perces videóban négy rövidebb részlet látható a játék Singleplayer módjából, ami elsősorban Jason barátnőjére, Lisa-ra és Vaas-ra fókuszál. Új helyszíneket is látunk, és sok-sok tüzet. A videó spoileres tartalma miatt csak a tovább mögötti videó alatt foglaljuk össze a látottakat.
Far Cry 3   Singleplayer   Videó   
Oldal:  1 2 3 ... 68 [69] 70 ... 76 77 78
 
https://farcry.cenega.hu