2012. június 03. | 12:14
Mivel úgy tűnik a holnap kezdődő E3-ig már nem adnak ki új információt a Far Cry 3-ról, némi csemegét hoztam nektek. Robert Daryll Purdy, a Ubisoft egyik vezető animátora - aki jelenleg a FC3-on dolgozik - szabadidejében készített néhány gyönyörű animációt különböző létező és kitalált állatokról.
A folytatásban megnézhető lényeknek nincs közük a Far Cry 3-hoz, habár van köztük egy tigris, azonban mégis bemutathatja, hogy milyen életszerű animációra és mozgásra számíthatunk a szeptemberben megjelenő játékban.
Ubisoft   Videó   
2012. május 31. | 09:11
Pár napja már voltak próbálkozások, de az új design beüzemelése kicsit nehézkesen indult... Viszont most már rendesen működik és funkcionál minden az Ubisoft hivatalos Far Cry 3-as oldalán!

Ennek örömére Mr_Shade az Ubisoft fórum managere megosztotta a rajongókkal azt a legújabb háttérképet, amelyen a játék borítóképét kissé nagyobb perspektívában láthatjuk.

Persze a kép a Letöltések menüpontban nálunk is fellelhető!
Far Cry 3   Ubisoft   Háttérkép   
2012. május 30. | 15:57
Június 5 és 7 között kerül megrendezésre a 2012-es E3, vagyis az Electronic Entertainment Expo. Készen állunk, hogy azonnal megosszuk veletek majd a legfrissebb videókat, információkat, hogy olyan hamar megtudjatok minden Far Cry 3-at érintő információt, mint azok, akik ott vannak a helyszínen, Los Angeles-ben.

Magyar idő szerint június 4-én 23:00-kor kezdődő Ubisoft sajtótájékoztatót élőben követheted oldalunkról, sőt LiveBlogolni is fogunk, kiemelve a tájékoztató legfontosabb eseményeit az érdeklődőknek

Korábbi cikkünk hozzászólásai közé még mindig várunk kérdéseket a Far Cry 3 fejlesztőihez, amit mi továbbítanánk feléjük. A rajongók által feltett kérdésekből sokat meg fognak válaszolni az E3 során.
Far Cry 3   E3   LiveBlog   
2012. május 29. | 18:08
A Ubisoft nem bízza a véletlenre a rajongók érdeklődésének felcsigázását, és kiadott egy teaser videót arról, hogy mi minden várható az E3-on, már ami a Far Cry-t illeti. A tovább mögött látható videón láthatunk új jeleneteket Vaas-al, más karaktereket, akciót, tigrist és sok mást! Már csak 7 nap!
Far Cry 3   Videó   E3   Singleplayer   FaceYourInsanity   
2012. május 26. | 15:24
Az Atomic MPC már a harmadik interjút készítette el a Far Cry 3 készítőivel, ezúttal Mark Thompsonnal, a szeptemberben megjelenő játék pályatervezés-rendezőjével (level design director). Az ő feladatai közé tartoznak többek között a történet, a küldetések, a karakterek és a nyitott világ készítése is.
A folytatásban olvasható interjúban mesél nekünk karakterekről, küldetésekről, zenéről, valamint a lineáris és nyitott játékmenetről is.

Atomic[/i]: Hogyan terveztek meg egy olyan küldetést, mint például a korábban látott drogos-barlangos küldetés? Hogy álltok neki?
Far Cry 3   Singleplayer   Ubisoft Montreal   Interjú   Atomic MPC   
2012. május 23. | 18:28
Kevesebb, mint 2 hét van a 2012-es Electronic Entertainment Expo-ig, vagyis az E3-ig. Június 5-én szabadul el a pokol Los Angelesben, amire a Ubisoft Montreal Far Cry 3-al foglalkozó csapata már nagyban készül. Több mint háromszázan készülődnek, hogy a tavalyi meglepetéstt követően, most is az állunkat keressük a Far Cry 3 E3-as panelje után. Új jeleneteket vesznek fel Vaas-al, a videókon és a bemutatóba kerülő játékon finomítanak amennyit csak lehet - és minderről találhattok egy videót a tovább mögött is.

A Far Cry 3 készítői kérdéseket várnak a rajongóktól, amelyek egy része meg lesz válaszolva az E3-on is. Ha neked is van kérdésed, tedd fel a hozzászólások között, mi pedig továbbítjuk nekik!
Far Cry 3   E3   Ubisoft Montreal   Kérdezz-Felelek   Videó   
2012. május 23. | 12:44
Az Egyesült Királyságban már előrendelhető az Insane Edition, melynek bemutató videóját a hír folytatásában megtekintheted. Korábbi cikkünkben ez a videó már látható volt, azonban spanyol szinkronnal, míg a mostani videóban Vaas eredeti hangját adó Michael Mando-t hallhatjuk. Az Insane Edition a következőket fogja tartalmazni:

  • 12cm magas Vaas bubblehead figurát
  • Monkey Business Pack - Benne pedig Hurk, egy új karakter aki 4 küldetést ad majd neked, ami 1 órát fog kitenni összesen
  • The Lost Expeditions - Két ütős és akciódús küldetés ami 40 percnyi extra küldetést tesz hozzá a játékhoz + egy exkluzív fegyvert (Japanese gun)
  • The Hunter Pack - Tartalma: M700 vadászpuska és három fegyvermintázat
  • The Warrior Pack - Egyedi tőr és két exkluzív törzsi tetoválás
  • The Predator Pack - Négy ritka ragadozó, és egy íj a multiplayerbe.
  • Insanity Guide (Útmutató az Őrülethez) tippek és trükkök a szigeten való túléléshez.


Más országokban nem biztos, hogy ugyanezeket fogja tartalmazni ez a gyűjtői kiadás, azokról jelenleg még nincs információ...
Far Cry 3   Insane Edition   Különleges Kiadás   Videó   Extra tartalom   
2012. május 22. | 09:02
A GameFAQs egy tagja még márciusban végzett egy piackutatást a Far Cry 3 borító tervével kapcsolatosan, valamint arra is kíváncsi volt, hogy mi a "Face your insanity" szlogenről a rajongók véleménye. A fórumon lévő visszajelzések alapján pozitív visszhangot kapott, így 2012. május 17-én az Ubisoft beregisztrálta a faceyourinsanity.com címet.
Az, hogy ez mikor lesz tartalommal is feltöltve, majd publikálva, az kérdéses, de hogy a Far Cry 3 marketing kampányához kapcsolódóan látunk még itt majd érdekességet, azt majdhogy biztosra lehet venni
Far Cry 3   Ubisoft   FaceYourInsanity   
Oldal:  1 2 3 ... 67 [68] 69 ... 75 76 77
 
https://farcry.cenega.hu