2012. június 08. | 10:25
Véget ért a 2012-es E3. Még a következő napokban természetesen kerülhetnek új információk és videók napvilágra, mint az E3 utózöngéje, de addig is, foglaljuk össze, hogy mi mindent tudtunk meg az előző 3-4 napban.
Far Cry 3   E3   Singleplayer   Co-Op   Videó   Képek   Előzetes   Gameplay   
2012. június 06. | 09:12
A Sony sajtókonferenciáján kicsit felborzolva a kedélyeket bejelentették, hogy a Playstation 3 verzió tulajdonosai exkluzív DLC tartalomhoz juthatnak majd hozzá!
Az, hogy ez pontosan mit is takar, és tartalmilag "bőségesebb" lesz-e mint az Insane Edition, azt nem erősítették meg. Valószínűleg a kooperatív multiplayer-re, valamint a multiplayer térképekre és/vagy (fegyver-játékos?!) kinézetekre fektetik a fő hangsúlyt.

A hír folytatásában egy rövid Co-op játékot láthattok, ahol egy távcsöves puska használatával kell megmentenünk a kalózoktól Sato-t. Ready, Aim, Snipe!
Far Cry 3   E3   Sony   Ubisoft   Különleges Kiadás   Videó   PlayStation 3   Gameplay   Co-Op   Extra tartalom   
2012. június 05. | 23:12
Most a producerek, fejlesztők, írók és színészek szájából is hallhatod a játék méltatását, illetve két újságíró vicces beszélgetését a tegnap bemutatott anyagról. Kigyűjtöttem nektek az érdemi, új információkat, amelyek között vannak olyanok, amik spoileresek lehetnek a történetet illetően, tehát csak óvatosan.
Holnap este újabb videót láthatunk a játékból, ami a pletykák szerint 20 perces is lehet. Készüljetek, az E3-nak még koránt sincs vége!

Frissítés 1: Hozzáadtunk újabb interjúkat és Gameplay jeleneteket, amik kissé eltérnek az eddig látottaktól.
Frissítés 2: A korábbi gameplay került fel Jamie Keen kommentálával. Kissé máshogy közelítjük meg Vaas táborát, és láthatunk egy majmot is.
Far Cry 3   E3   Videó   Singleplayer   Co-Op   Interjú   Gameplay   
2012. június 05. | 22:23
A tegnapi Ubisoft sajtókonferencián bemutattak még egy rövidke, ám nagyon hangulatos előzetest a játékról, ami most újranézhető azoknak, akik lemaradtak, vagy akiknek nem volt elég az első pillantás. A tovább mögött látható videóban számos eddig nem látott funkciót vagy történeti elemet láthatunk mozgásban, mint a gyönyörű dinamikusan változó időjárás vagy éppen ejtőernyőzés.
Ti miről szeretnétek látni még videót?
Far Cry 3   E3   Videó   Előzetes   Singleplayer   Gameplay   
2012. június 05. | 09:35
Újabb videók érkeztek az E3-ról. Dan Hay mesél az egyjátékos élményről, a történetről, a karakterekről, valamint a Co-Op módról.
A rendezvénynek hála újabb screenshot-ok láttak napvilágot, melyet a Far Cry 3 Képek menüpontjában, vagy lenti képekre kattintva közvetlenül meg is nézhettek!

Far Cry 3   E3   Videó   Singleplayer   Co-Op   Képek   Gameplay   Screenshot   
2012. június 05. | 09:03
A Sony meglepett minket az éjszaka a saját sajtókonferenciáján, mivel bejelentették rajta, hogy a Far Cry 3-nak lesz Co-op módja is! Mint Dan Hay elárulta nekünk, a Far Cry 3-ban két játék lesz. A singleplayer és a négy fős Co-op (természetesen ott a pályaszerkesztő és multi is).
A tovább mögött láthatjátok a videót a bejelentésről és egy küldetés bemutatásáról a Co-Op-ban, majd megnézhettek egy Co-Op előzetest is. A bemutató Playstation 3-on játszva készült. Jó szórakozást!
Far Cry 3   Sony   Ubisoft   Co-Op   Videó   E3   Előzetes   Gameplay   
2012. június 04. | 06:00
Június 4-én, magyar idő szerint 23:45-kor kezdődik a Ubisoft E3-as sajtótájékoztatója, amit élőben nézhettek velünk ebben a cikkben. A hír folytatásában lesz látható az élő adás, mi pedig folyamatosan frissítjük a cikket a sajtótájékoztatón megtudott legfontosabb információkkal.
Olvasd vissza mi minden volt a Ubisoft konferencián (Far Cry központúan)!
Far Cry 3   LiveBlog   E3   Ubisoft   Videó   Gameplay   Előzetes   Live Stream   
2012. június 03. | 12:14
Mivel úgy tűnik a holnap kezdődő E3-ig már nem adnak ki új információt a Far Cry 3-ról, némi csemegét hoztam nektek. Robert Daryll Purdy, a Ubisoft egyik vezető animátora - aki jelenleg a FC3-on dolgozik - szabadidejében készített néhány gyönyörű animációt különböző létező és kitalált állatokról.
A folytatásban megnézhető lényeknek nincs közük a Far Cry 3-hoz, habár van köztük egy tigris, azonban mégis bemutathatja, hogy milyen életszerű animációra és mozgásra számíthatunk a szeptemberben megjelenő játékban.
Ubisoft   Videó   
Oldal:  1 2 3 ... 66 [67] 68 ... 75 76 77
 
https://farcry.cenega.hu