2012. február 18. | 12:01
Az információfolyam nem állt meg, így a játék egyik készítője, Patrick Methe, interjút adott a Gamereactor portálnak.
Új információkra is fény derül a tovább mögött olvasható kérdezz-felelekben, amely témájában érinti az MI-t, a nyitott világ lehetőségeit, a fegyvereket, ellenségeket és még többet. Az interjú után pedig zárásként egy gameplay jeleneteket tartalmazó videó - ezúttal kommentár nélkül.
Far Cry 3   Videó   Interjú   Gameplay   Singleplayer   
2012. február 17. | 12:45
Az IGN és a Gamespot jóvoltából betekinthetünk a Far Cry 3 valószínűleg még erősen béta állapotban lévő játékába, mely azért így sem néz ki túl rossznak A tovább mögött látható két videóban nagyjából ugyanazokat a jeleneteket láthatjuk, amelyekről korábbi cikkünkben már szöveges formában is beszámoltunk. A második videóban a készítők narrálásának köszönhetően sok érdekes információt is megtudhatunk a játékról, melyeket hamarosan elolvashattok a frissülő Far Cry 3 Infó-center menüpontban.
Far Cry 3   Videó   Gameplay   Singleplayer   
2012. február 15. | 14:12
Mint a játékoknál, így a beharangozó videóknál is megszokhattuk, hogy az előre tervezett kiadáshoz képest pár nappal hamarabb hozzájut a célközönség.

A várva-várt Far Cry 3 előzetes (mely a hír folytatásában megtekinthető) is ma debütált a betervezett 2012 február 16. helyett A mostanság felkapott dubstep zenei háttér egyedi aláfestésként szolgál az idilli kirándulásnak induló, majd őrült menekülésbe átforduló előzetesnek, mely teljes egészében CGI grafika. Csak remélhetjük, hogy a tényleges és végleges játék hasonlóan szép grafikájával és őrült szereplőivel hozzák a tőlük vártakat.
És ha a videó tartalma egyeseknek kevés lenne, hát korbácsolhatja fel a kedélyüket a videó végén felbukkanó dátum: Szeptember 6.

Frissítés: A különböző területekhez tartozó bemutató vége a következő dátumokat tartalmazza:
2012. szeptember 04. - Amerika
2012. szeptember 06. - Európa
2012. szeptember 07. - Nagy-Britannia
Far Cry 3   Videó   Megjelenés   Előzetes   Singleplayer   
2012. február 14. | 20:48
Mint korábban már hírt adtunk róla, február 16-án érkezik a Far Cry 3 előzetese. A Ubisoft marketingesei azonban már valószínűleg tűkön ülve várják, hogy kiadhassanak valamit rég-dédelgetett trailerükből, és ma ki is adtak egy elő-előzetest, amelyben szerepel Vaas, Jason Brody és mások is, habár csak egy röpke pillanat erejéig. Kétség kívül hatásos.
A kíváncsi szemek megtekinthetik a tovább mögött a videót, és megint csak el kell mondanom, hogy Spoiler veszély!
Far Cry 3   Videó   Előzetes   Singleplayer   
2012. február 13. | 12:02
Mint korábban beharangoztuk, az Edge magazin új információkat leplezett le várva várt játékunkról a legújabb számában - habár a vártnál kicsit korábban kerültek ezek ki.

Figyelem! Elég sok spoileres infó van a tovább mögött, amelyek ronthatják a felfedezés élményét, és sok meglepetést is ellőhetnek előre, szóval gondold meg, hogy tudni akarod-e! A hír folytatásában több küldetésről is részletes leírás.


Far Cry 3   Képek   Edge magazin   Singleplayer   
2012. február 12. | 14:20
A világhírű Edge - számitástechnikával és videójátékokkal foglalkozó - magazin február 15-én megjelenő, 238. számában a Far Cry legújabb epizódjával fog foglalkozni tüzetesebben. Az Edge több előfizetőjének küldött nem régiben egy üzenetet, melyben - a tovább mögött megtekinthető - vízesést ábrázoló Far Cry 3-as kép látható, jelezve ezzel, hogy a játék kiemelt szerepet kap a magazin legújabb kiadásában.

A címlapon Vaas lesz látható, pontosabban a játék készítésénél Vaas-t alakító színész, Michael Mando. Az első Far Cry előzetest éppen csak egy nappal megelőző megjelenés bizonyára nem véletlen, és szoros kapcsolatban lesz a trailerrel, sőt valószínűleg mélyebb betekintést, elemzést kaphatunk a játék visszatérő és új funkcióiról, karakterekről és nem utolsósorban a helyszínről.
A Michael Mando által alakított Vaas új képe megtekinthető a Far Cry 3 Képek menüpontja alatt, míg az Edge magazin címlapja a tovább gombra kattintva.
Far Cry 3   Edge magazin   
2012. február 10. | 13:24
Aki ellátogat most a Far Cry 3 hivatalos oldalára, az egyből értesülhet a hírről, hogy a február 16-án érkezik az első Far Cry 3 trailer.
Kétség kívül az előzetes utáni napokban megállíthatatlanul megkezdődik a marketing-hadjárat (ahogy korábban a hivatalos fórumon ígérték), amelyek során számíthatunk új képekre, infókra és valószínűleg még több videóra.
Azután március 5-től megrendezik a GDC-t, vagyis a Game Developers Conference-t, ahol az Ubisoft is jelen lesz a Far Cry sorozat legújabb tagjával. Azonban a legnagyobb dolgokra a nyári E3-on kell számítani, ahol kicsúcsosodhat a Far Cry 3 utáni vágyakozásunk.

Friss: A Ubisoft a legújabb hírlevelében egy képet is mutatott az előzetesből, amelyet a továbbra kattintva megtekinthettek.
Far Cry 3   Előzetes   
2012. február 01. | 10:25
Év nem telhet el, hogy a(z) Ubisoft fel ne vonuljon a nagyobb és nevesebb kiállításokon, csak úgy mint amilyen a 2012-es Game Developers Conference® (GDC).

A Far Cry 3-on dolgozó 4 fejlesztő csapat egyike, a(z) Ubisoft Massive Facebook-os közleménye szerint a San Fransisco-i rendezvényen az egyik technikai vezető, Nikolay Stefanov tart előadást "Deferred Radiance Transfer Volumes: Global Illumination in Far Cry 3" néven.
Az előadás kapcsán remélhetően nem csak szöveges, hanem képi anyagot is kap a rajongók népes tábora
Far Cry 3   Ubisoft Massive   Facebook   GDC   
Oldal:  1 2 3 ... 66 [67] 68 69 70 71
 
http://www.playon.hu