2012. február 24. | 13:10
Itt a lehetőség, hogy kérdezz a Far Cry 3-as "Community Developer" UbiTim-től!
Mint elárulta, a következő hetekben újabb és újabb videóanyagokat fognak megjelentetni a játékból, de ez még nem minden: Lehetőséget adnak a leendő játékosoknak, hogy feltegyék kérdéseiket az FC3-al kapcsolatban, ők pedig egy kérdezz-felelek kíséretében válaszolnak majd a kérdésekre, legalábbis azokra amelyekre szabad nekik (Ne feledjük, még mindig szigorú időbeosztás szerint adják ki az infókat, képeket, videókat).

Ha Nektek, a Far Cry HC tagjainak van bármilyen kérdése a játékkal kapcsolatban, akkor osszátok meg velünk itt, a hozzászólások között, mi pedig eljuttatjuk azokat az illetékesekhez

Friss: Az első néhány kérdés, amelyet küldtetek továbbítva lett a fejlesztőknek, de ha még van bármilyen kérdésetek, ne habozzatok megosztani velünk a hozzászólások között.
Far Cry 3   UbiTim   Kérdezz-Felelek   
2012. február 20. | 09:50
A minap napvilágot látott mind a három platform (PC, Playstation 3, Xbox 360) dobozának látványterve!
Az, hogy ez hivatalos forrásból szivárgott-e ki vagy esetleg egy lelkes rajongó által készített dologról van szó, nem tudni. Az sem kizárt, hogy a Far Cry 2-höz hasonlóan más-más lokalizációjú játéknak különböző borítót fognak adni...
Azt mindenesetre meg kell hagyni, hogy a galériában megtekinthető igen kreatív képek kellően érzékeltetik a beharangozókban ígért őrült világot!
Far Cry 3   Képek   Borító   
2012. február 19. | 08:35
A(z) Ubisoft-s fiúk nem pihennek és ennek eredményeként itt van 11 db fergeteges screenshot a játékból!
Az igen eltalált pillanatokat megtekinthetitek ide kattintva vagy a Far Cry 3 menüpont Képek almenüjére bökve
Far Cry 3   Képek   Screenshot   
2012. február 18. | 12:01
Az információfolyam nem állt meg, így a játék egyik készítője, Patrick Methe, interjút adott a Gamereactor portálnak.
Új információkra is fény derül a tovább mögött olvasható kérdezz-felelekben, amely témájában érinti az MI-t, a nyitott világ lehetőségeit, a fegyvereket, ellenségeket és még többet. Az interjú után pedig zárásként egy gameplay jeleneteket tartalmazó videó - ezúttal kommentár nélkül.
Far Cry 3   Videó   Interjú   Gameplay   Singleplayer   
2012. február 17. | 12:45
Az IGN és a Gamespot jóvoltából betekinthetünk a Far Cry 3 valószínűleg még erősen béta állapotban lévő játékába, mely azért így sem néz ki túl rossznak A tovább mögött látható két videóban nagyjából ugyanazokat a jeleneteket láthatjuk, amelyekről korábbi cikkünkben már szöveges formában is beszámoltunk. A második videóban a készítők narrálásának köszönhetően sok érdekes információt is megtudhatunk a játékról, melyeket hamarosan elolvashattok a frissülő Far Cry 3 Infó-center menüpontban.
Far Cry 3   Videó   Gameplay   Singleplayer   
2012. február 15. | 14:12
Mint a játékoknál, így a beharangozó videóknál is megszokhattuk, hogy az előre tervezett kiadáshoz képest pár nappal hamarabb hozzájut a célközönség.

A várva-várt Far Cry 3 előzetes (mely a hír folytatásában megtekinthető) is ma debütált a betervezett 2012 február 16. helyett A mostanság felkapott dubstep zenei háttér egyedi aláfestésként szolgál az idilli kirándulásnak induló, majd őrült menekülésbe átforduló előzetesnek, mely teljes egészében CGI grafika. Csak remélhetjük, hogy a tényleges és végleges játék hasonlóan szép grafikájával és őrült szereplőivel hozzák a tőlük vártakat.
És ha a videó tartalma egyeseknek kevés lenne, hát korbácsolhatja fel a kedélyüket a videó végén felbukkanó dátum: Szeptember 6.

Frissítés: A különböző területekhez tartozó bemutató vége a következő dátumokat tartalmazza:
2012. szeptember 04. - Amerika
2012. szeptember 06. - Európa
2012. szeptember 07. - Nagy-Britannia
Far Cry 3   Videó   Megjelenés   Előzetes   Singleplayer   
2012. február 14. | 20:48
Mint korábban már hírt adtunk róla, február 16-án érkezik a Far Cry 3 előzetese. A Ubisoft marketingesei azonban már valószínűleg tűkön ülve várják, hogy kiadhassanak valamit rég-dédelgetett trailerükből, és ma ki is adtak egy elő-előzetest, amelyben szerepel Vaas, Jason Brody és mások is, habár csak egy röpke pillanat erejéig. Kétség kívül hatásos.
A kíváncsi szemek megtekinthetik a tovább mögött a videót, és megint csak el kell mondanom, hogy Spoiler veszély!
Far Cry 3   Videó   Előzetes   Singleplayer   
2012. február 13. | 12:02
Mint korábban beharangoztuk, az Edge magazin új információkat leplezett le várva várt játékunkról a legújabb számában - habár a vártnál kicsit korábban kerültek ezek ki.

Figyelem! Elég sok spoileres infó van a tovább mögött, amelyek ronthatják a felfedezés élményét, és sok meglepetést is ellőhetnek előre, szóval gondold meg, hogy tudni akarod-e! A hír folytatásában több küldetésről is részletes leírás.


Far Cry 3   Képek   Edge magazin   Singleplayer   
Oldal:  1 2 3 ... 65 [66] 67 68 69 70
 
http://www.playon.hu