2012. június 23. | 09:12
Néhány újabb képpel gazdagodik a gyűjteményünk, elsősorban a Multiplayer és Co-Op módokkal kapcsolatban. A már többször bemutatott multis Sub-Pen pályáról láthattok egy képet, illetve a két egymásnak feszülő csapat karaktereiről is néhány nagyon szép és részletes screenshotot. Ami a Co-Op-ot illeti: vázlatrajzok az ottani 4 választható karakterről, illetve az E3-on bemutatott hidas pályáról.


Láthatunk felélesztést a többjátékos módban, illetve közelről is megcsodálhatjuk, hogy milyen változatos tetoválásokat kaphatnak karaktereink. Mindezt a Galériában találjátok.
Far Cry 3   Képek   Co-Op   Multiplayer   
2012. június 22. | 13:59
Még mindig szivárognak ki új interjúk és videók a már több mint két hete befejeződött 2012-es E3-ról, mi pedig ezekből a hír folytatásában a legértékesebbeket megosztjuk Veletek. Láthattok kicsivel másabb játékmenetet az E3-n bemutatott demóról, vagy éppen a producer vagy vezető író interjúit.
A játék az E3-on számos jelölést, és díjat is megnyert, amelynek képét a Galériában találjátok.

A figyelmesek észrevehették, hogy elkészült a YouTube fiókunk, ahova rendszeresen fogunk feltölteni videókat, előzeteseket magyar felirattal. Két korábbi előzetes már meg is tekinthető feliratosan. Ti melyik videót szeretnétek következőnek feliratosan látni?
Far Cry 3   E3   Díj   Youtube   Videó   Képek   
2012. június 17. | 10:46
Az E3 már június első napjaiban le lett tudva, de nem kell aggódni, hogy ne lenne program a nyár hátralevő részére, mivel nem kevesebb mint három nagy játékrendezvény kerül megrendezésre még.

Rezzed - Július 6-7-én kerül megrendezésre az angliai Brighton városában, Brighton Centre-ben a show, amin akár ki is lehet próbálni a Far Cry 3-at, így biztosan számíthatunk innen is új videókra, vagy akár új funkciók leleplezésére.
Far Cry 3   PAX   Gamescom   Rezzed   
2012. június 16. | 11:55
Ahogy a születésnapunkon már kihirdettük, június 25-től egy nyári nyereményjáték veszi kezdetét az oldalon. Az öt forduló egészen a Far Cry 3 magyarországi megjelenéséig fog tartani, azaz szeptember 6-ig. A különböző fordulókban különböző típusú feladatokat kell majd végrehajtania regisztrált felhasználóinknak, amiben lesz Like-gyűjtés, Kvíz, Képkeresés, és olyan feladatok is, amik kreativitást igényelnek. Minden fordulóról részletes leírás található a nyeremenyjatek.farcryhc.hu aloldalunkon, és a szabályzat is ott olvasható el. A játékba bármikor be lehet szállni, de értelemszerűen a korábbi fordulókból a későn csatlakozó kimarad. Úgy találtuk ki a pontozást, hogy mindenkinek legyen esélye felküzdeni magát az első három, díjazott helyre.

Összesen hét nyeremény lesz, amiből hármat választhat ki az első helyezett, a maradékból kettőt a második, és a harmadik helyezett pedig értelemszerűen egyet. A nyeremények mind a Far Cry 3-hoz kapcsolódnak, melyek között van 8 GB-os Pendrive, Póló és egy limitált kiadású, a fejlesztők által dedikált kép is.

Minden forduló kezdetét új cikkben fogjuk jelezni, a fordulók végén pedig összesítést adunk, hogy kinek hány pontot sikerült szereznie. Érdemes a Facebook oldalunkat, vagy Twitterünket is figyelni, mert ott is hirdethetünk ki információkat a játékkal kapcsolatban.
Tehát az első forduló június 25-én kezdődik, és július 7-ig tart. A részletes szabályokat megtalálod ide kattintva.
Far Cry 3   Nyereményjáték   Facebook   Twitter   
2012. június 15. | 13:32
Gearhead, a Ubisoft Massive Far Cry 3-as Community Developer-e, aki már többször igen hosszú válaszlistával látott el minket, ezúttal sem fukarkodott velük. Mind a Co-Op módról, mind pedig a Multiplayer módról sok új információt megtudunk, például, hogy hogyan fog működni a "radar", vagy milyen beállításokra lesz lehetőségünk meccskészítésnél.

Ha neked is van kérdésed, tedd fel a hozzászólások között, mi pedig továbbítjuk a készítőknek, akik a következő Kérdezz-Felelekben a Te kérdésedet is megválaszolhatják.
Far Cry 3   Gearhead   Kérdezz-Felelek   Multiplayer   Co-Op   
2012. június 14. | 13:37
"Szép lassan elkészül a Far Cry HC weboldala!" - ezzel a mondattal indultunk 1 évvel ezelőtt.

Igen, pontosan ma 1 éves a Far Cry Hungarian Community weboldala Ezúton is köszönjük minden kedves már regisztrált tagunknak és látogatónak, hogy leveleikkel, hozzászólásaikkal, vagy csak látogatásukkal visszaigazolást adtak és adnak nekünk, a weboldal készítőinek, hogy igen is van értelme egy hazai Far Cry közösség létrehozásán fáradozni!

És hogy még emlékezetesebb legyen az első Születésnap, ezúton hirdetjük meg regisztrált felhasználóinknak a Június 25-én induló 1. Nyereményjátékunkat, melyen számos értékes, Far Cry 3-as ajándékot nyerhettek, mint például pendrive-ot, pólót, vagy a játék készítői által dedikált, limitált kiadású képet!
Far Cry 3   Weboldal   Születésnap   Nyereményjáték   Ünnepek   
2012. június 13. | 19:00
A tovább mögötti videóban láthatjátok Michael Mando-t, vagyis a Vaas-t alakító színészt, aki elmondja tapasztalatait a Motion Capture (MoCap) technológiával kapcsolatban, illetve megnézhetitek milyen is kívülről például egy olyan jelenet felvétele, mint a korábbi váltságdíj követelő felvétel.
Far Cry 3   Videó   Interjú   Színész   
2012. június 12. | 19:13
Még nem fogytunk ki az E3-as interjúkból, elvégre a show folyamán szinte minden csendesebb folyosón, vagy éppen túlzsúfolt csarnokban interjúk készültek. A hír folytatásában megtekinthető videókon (és információkon) kívül feltettünk egy új képet a Far Cry 3 Screenshot albumába is.
Másrészt, a Gamespot hagyományosan szavazást rendez az E3-on bemutatott játékok között, hogy kinek melyik tetszett legjobban. Ide kattintva ti is szavazhattok többek között a Far Cry 3-ra.

Friss: Egy újabb videóval egészítettem ki a cikket (legutolsó), amiben láthattok kutyát (6:00) és majmot is közelről, illetve az egész küldetés kicsit másabb, mint amit az E3-on bemutattak.
Far Cry 3   E3   Interjú   Videó   Singleplayer   
Oldal:  1 2 3 ... 65 [66] 67 ... 75 76 77
 
https://farcry.cenega.hu