2017. szeptember 28. | 18:22
Far Cry pályaszerkesztők figyelem! A Ubisoft fejlesző csapata ismételten kíváncsi arra, hogy ti milyennek képzelitek el egy szabad témájú pályát, így a következő 2 hétben megrendezésre kerül a Map Jam Freedom!

Mi is ez és hogy lehet rajta részt venni?
Far Cry 5   Hope County   Freedom   Nyereményjáték   Pályaszerkesztő   
2017. szeptember 16. | 16:59
Az Úszó erőd egy 1992-ben bemutatott amerikai-francia koprodukcióban készült akciófilm, melyet jelöltek Oscar-díjra a "legjobb hang" és "legjobb effekt" kategóriákban... Viszont egyiket sem kapta meg. 2018-ban vajon megkapja majd a "legjobb Easter Egg" kategória díjat?
Far Cry 5   Easter Egg   Steven Seagal   
2017. augusztus 31. | 12:18
Mint ahogy azt már korábban is írtuk, az idén a németországi Kölnben megrendezésre került Gamescom rendezvényen részt vevők kipróbálhatták a Fr Cry 5-öt, így jóval a 2018 február 27-i megjelenés előtt láthatták, hogy mire adják ki majd a pénzüket

Valószínűleg a hazai rajongók többsége nem tudott részt venni a Gamescom 2017-en, de hogy ne maradjon le senki az ottani hangulatról, egy rövid beszámolóval készültünk

Far Cry 5   Hope County   Gamescom 2017   Cosplay   Képek   Videó   
2017. augusztus 26. | 13:42
Nemrég befejeződött a Map Jam Hope County néven futó Far Cry 5 pályaszerkesztői verseny, melyet a korábbi rész, a Far Cry 4 szerkesztőjével és játék elemeivel kellett megvalósítani.
A PC és konzol nevezéseket elkülönítve, a Best Graphic, a Best Gameplay, a Best Level Design, és a Player Choice kategóriánként 1-1 nyertest hirdetett ki a Ubisoft, akik természetesen megkapták a különleges promóciós ajándék csomagot

Far Cry 5   Hope County   Nyereményjáték   Pályaszerkesztő   
2017. augusztus 25. | 19:13
A németországi Kölnben megrendezésre kerülő 2017-es Gamescom rendezvény révén ismételten bepillantást nyerhettünk a Hope megyébe! A legszerencsésebb földi halandóknak még az is megadatott augusztus 23. és 26. között, hogy a kifejezetten erre az eseményre összeállított Far Cry 5 demót kipróbálhassák és átélhessék, hogy mit is jelent az ellenállás tagjának lenni a The Project at Eden's Gate-el szemben.
Far Cry 5   Hope County   Gamescom 2017   Videó   Gameplay   
2017. július 26. | 21:47
Far Cry pályaszerkesztők figyelem! A Ubisoft fejlesző csapata nagyon kíváncsi arra, hogy ti milyennek képzelitek el egy Hope County témájú pályát, így a következő 2 hétben megrendezésre kerül a Map Jam Hope County!

Mi is ez és hogy lehet rajta részt venni?
Far Cry 5   Hope County   Nyereményjáték   Pályaszerkesztő   
2017. július 19. | 00:13
Újabb információk láttak napvilágot, melyek most a játékidőt és a fegyvereket érintik.
A GamingBolt interjújában a Far Cry 5 vezető írója, Drew Holmes megerősítette, hogy a játék körülbelül azonos hosszúságú lesz, mint a sorozat korábbi tagjai. Ha nem csak végig rohanunk a fő szálon, hanem a különböző küldetéseket gondosan felvesszük és teljesítjük, akkor a játék körülbelül 20-30 órát tart majd. Persze ebbe nem igen számolták bele a Montana területén való öncélú brangolást

Ezenkívül Holmes "elejtett" egy fél mondatot mely szerint a fegyverek testreszabhatóak lesznek, ahogy azt már korábban is láttuk.

Far Cry 5   GamingBolt   Játékidő   
2017. június 22. | 12:09
Most is, mint minden évben, az E3 során a Ubisoft meghívta a legelhivatottabb rajongóinkat a standjához egy VIP látogatásra. Hozzáférésük volt a demókhoz és részt vehettek néhány érdekes programban. Ilyen volt például egy színfalak mögötti, fejlesztői kommentárral ellátott demó, egy élő kérdezz-felelek és egy kreatív alkotóműhely Grace Armstrong és Nick Rye háttértörténetéról.Természetesen egy nagyszerű élmény volt amit mindenképp meg akartunk osztani az egész közösséggel.

Itt megnézhettek néhány képet a Los Angeles-ben eltöltött hetükről és arról, hogy mit gondolnak a játékról:
Far Cry 5   E3   Ubisoft   
Oldal:  1 2 [3] 4 ... 71 72 73
 
http://www.playon.hu