2018. május 03. | 05:46
Az ötödik és egyben aktuális Far Cry Live Event keretein belül most Jess hangtalan, de egyben stílusos módszerét kell alkalmaznunk! A Május 1. és 8. közötti feladatunk nem más, mint íjjat kasználva kiiktatni pár farkast, legyen az egy hétköznapi vadállat, vagy egy Judge.

Természetesen a jutalom sem marad el: az új karakter kinézet mellé egy exkluzív lapátot kilövő ("lapát-vető") fegyver lesz a jutalom!
Far Cry 5   Montana   Hope County   Live Event   
2018. április 30. | 07:18
Többen biztosan emlékeznek a Far Cry 3 megjelenése előtti The Far Cry Experience néven futó élőszereplős videóra. Ennek története szerint a legkülönbözőbb kínzások után a főhős, Chris életét vesztette a tengerparton. Hogy ne csak a filmben (és a borítón) találkozhassunk Chris-el,így egy Easter Egg formájában ő maga is bekerült a játékba, abban a formában, ahogy Vaas a tengerparton hagyta: nyakig a homokba temetve. A Far Cry 5 nem szakít a hagyománnyal és szintén egy hasonlóval állt elő!

Amennyiben láttátok a szintén élőszereplős Inside Eden’s Gate rövidfilmet és annak nem túl örömteli befejezését, biztos felmerül a kérdés: "Jó, de mi lett Alexel?!" A ubisoft nem szakit a hagyomámmal, így a válasz ott van a játékban, egy üzenet formájában elrejetve...
Far Cry 5   Easter Egg   Alex   Inside Edens Gate   
2018. április 26. | 06:40
Április 24. és Május 1. között a Far Cry közösség erejével tömd tele zsebeidet kedvenc robbanóanyagoddal és repítsd a levegőbe a szektások járgányait a Far Cry 5 legújabb Live Event küldetésének teljesítéséhez, hogy egy csinos kocsival és az eheti közösségi kosztümmel bővítsd gyűjteményed!
Far Cry 5   Montana   Hope County   Live Event   
2018. április 17. | 23:58
Hullák földön, vízen, levegőben... és ezt mind egy ajándékért csinálod!

Itt a harmadik Far Cry Live Event, melyben Április 17. és 24. között egy újabb hetet kaptak a rajongók, hogy újabb egyedi és természetesen szuper ajándékkal gazdagodjanak!
Mit is kell ehhez tenni? Nem sokat, csak járműbe pattanni és elgázolni pár fanatikust vagy vadonban élő állatot.
Far Cry 5   Montana   Hope County   Live Event   
2018. április 12. | 08:05
Sokan (joggal) dicsérik a Far Cry 5 grafikáját és talán már sokan láttak is ilyen vagy olyan 4K Ultra felbontás melletti gameplay-t. De vajon hányan látták ezt a lehető legalacsonyabb felbontáson... vagy esetleg még alacsonyabban?!

Szerencsére a GameSpot-os srácok, pontosabban Joey és Jake soha sem pihennek. Ők azok, akik ha kell, előkapnak 1-1 gyönyörű grafikájú játékot, hogy lebutítsák annak grafikáját a minimum szint alá, vagy esetleg még annál is gyengébb minőségre. A varázslathoz az NVIDIA Profile Inspector szükséges és a végeredmény pedig magáért beszél!
Far Cry 5   Montana   Hope County   GameSport   Low   nVIDIA   PC   Gameplay   
2018. április 10. | 18:45
Tarts egy kis szünetet a kampány módban és veresd hajnalig a Far Cry Arcade-ot!
A második Live Event keretében Április 10. és 17. között egy Arcade stílusú egyedi öltözet és egy szintén ilyen színvilágú, különleges Vector új tulajdonosa lehetsz.
Far Cry 5   Montana   Hope County   Live Event   
2018. április 04. | 19:25
A március 5-én az Amazon Prime-on való debütálását követően egy hónappal a Ubisoft stratégiát váltott és mindenki számára elérhetően megosztotta a Far Cry 5: Inside Eden’s Gate filmet!


Egy Mark nevű srác levelére alapozva pár fiatal három vlogger útnak indul, hogy felkeressék a Hope megyei falvakat elfoglaló és az embereket elhurcoló Eden's Gate szektát. Mialatt egyre mélyebben ássák be magukat a furcsa eseményekbe, egyre jobban siettetik, hogy szemtől szembe találják magukat Joseph Seed-el...
Kézi kamera, lebukás, menekülés, fogságba esés, baseball ütő. De inkább nézzétek meg ti is
Far Cry 5   Montana   Hope County   Inside Edens Gate   Joseph Seed   Videó   Trailer   
2018. április 03. | 23:38
Hurk úgy véli, hogy lángszóró és molotov koktél kell ahhoz, hogy feltüzeld a vadállatok kedvét. Be tudod ennek bizonytani az ellenkezőjét?!
A Live Event elkezdődött! Április 3. és 10. között lángszóró és molotov koktél nélkül ölj meg tűzzel annyi állatot, amennyit csak tudsz, hogy aztán bezsebeld a tuti díjakat!

Azok a játékosok, akik a fentiek szerint legalább 10 állatot leterítenek, azok jutalma pár silver bar lesz, míg azok, akik elérik a 20 állatot, feloldják a Torchbearer-t! És ha ez még nem lenne elég... Ha a Far Cry 5 közösség eléri az összesen 150.000-es gyújtogatási határt, akkor az ebben résztvevő összes játékos megkap egy teljesen új mintázatú lángszórót és játékos kinézetet!
Far Cry 5   Montana   Hope County   Live Event   
Oldal:  1 2 [3] 4 ... 76 77 78
 
https://farcry.cenega.hu