2017. május 22. | 11:48
Ahogy azt már egy korábbi hírünkben láthatták a DiffView nevű csapat egy remek kis filmet dobott össze a Primal-hoz. A játék alkotói megkeresték őket egy kis háttérinformáció szerzése érdekében. A következőkben elolvashatjátok az elkészült interjút:
Far Cry Primal   DiffView Production   Interjú   
2017. május 20. | 14:13
Május 16-án a Ubisoft bejelentette a Far Cry 5 címet, de a részletekről egyelőre semmit sem tudni. Így nem maradt más, sorba kell vennünk, hogy milyen hivatalos információkat tudunk

  • Biztosnak látszó információ, hogy az új rész 2017-ben nem jelenik meg.
  • A Ubisoft négy játékát, az új Assassin’s Creed-et, The Crew 2-t, a South Park: The Fractured But Whole-t és a Far Cry 5-öt mindenképpen ki szeretné adni még a 2017-2018-as üzleti évben, azaz mindegyiket a kezünk közé kaphatjuk 2018. március 31-e előtt.
  • A Far Cry Primal februárban megjelenő játék volt.
Far Cry 5   
2017. május 20. | 12:14
Egy cseh amatőr csapat, a DiffView Production, akik nem is olyan amatőr videókkal árasztják el az Internetet, sok más játékot követően most a Far Cry Primal-t vették célkeresztbe és mutatták meg, hogy szerintük milyen lenne a Far Cry Primal a való életben.
Far Cry Primal   DiffView Production   Videó   
2017. január 14. | 20:13
Pan, miközben a Far Cry Primal Suvirvor módban játszottál milyen érzés volt, hogy a Permadeath aktiválva lett?

Féltem... Minden egyes százalék óriási eredmény volt számomra. Minden egyes lépés, amit Oros földjén tettem, olyan volt, mint ha valóságos lenne.
Far Cry Primal   PC   PlayStation 4   Xbox One   Survivor   Mode   PermaDeath   
2016. december 31. | 13:14
Ünnepek   
HSZ kikapcsolva
2016. december 24. | 14:51
Ünnepek   
HSZ kikapcsolva
2016. december 04. | 22:03
A világ harmadik legnagyobb videójáték fejlesztőjeként ez a show Kanada szórakoztatóiparban elfoglalt vezető szerepét ünnepli. A "Canadian Video Game Awards" mindig is az ipartól az iparnak készült, úgy, hogy közben nyitott a nagyközönség elé is.

A Far Cry Primal három kategóriában szerzett jelölést a rendezvényen: Év játéka, Legjobb animáció és Legjobb hangzás.
CVA   Elismerés   Díj   Far Cry Primal   
2016. december 02. | 18:14
Ha itt a december, itt az ünnepi hangulat is, és idén úgy gondoltuk, hogy eggyel több okot adunk a Far Cry játékok rajongóinak az ünneplésre. Az elkövetkezendő hónap első három hetében egy-egy eredeti Far Cry ajándéktárgyat sorsolunk ki a résztvevők között, majd végül az utolsó héten a zsűrink egy eredeti Far Cry Primal PS4 verzióval jutalmazza a legjobb beküldőt. Mit kell tenned?

Látogasd meg a Far Cry Hungarian Community Facebook oldalát (www.facebook.com/FarCryHC), lájkolj minket, és írd meg nekünk a kedvenc / legjobb / legviccesebb / legdurvább / legcoolabb / stb. Far Cry élményedet! Lehet szó bármelyik Far Cry részről, kezdve a mára klasszikus Far Cry, sőt Far Cry Instincts játékoktól az afrikai szavannát, trópusi szigetet, vagy a Himaláját bejáró epizódokig, de ne feledkezzetek meg az ínyenc vadhajtásnak számító Blood Dragonról sem - a legfrisseb Far Cry Primalt pedig ugye nem kell senkinek sem bemutatni?
Nyereményjáték   Far Cry Primal   Far Cry 4   Far Cry 3   Figurák   Facebook   
Oldal:  1 2 [3] 4 ... 68 69 70
 
http://www.playon.hu