2018. május 18. | 06:04
Bár a Season Pass mellé járó extra tartalom több lépcsős megjelenési idejével kapcsolatban még most sincs hivatalos információnk, egy szemfüles rajongó mégis kiszúrt valamit a neten!

A kezdetek kezdetén a Far Cry 5 Season Pass tulajoknak 3 kiegészítő DLC lett beígérve, melyek közül az első, a Hours Of Darkness hamarosan elérhetővé válik. A Twitter-en egy scott nevű felhasználó megszellőztette, hogy az Amazon oldalára felkerült a Far Cry 5 első DLC-jének megjelenési dátuma.
Far Cry 5   Season Pass   DLC   Megjelenés   Far Cry 3   
2018. május 16. | 06:01
Nincs megállás Live Event terén, hiszen itt a hetedik sprint!

A május 15. és 22. közötti hétre a "Sharp Shooter" néven futó feladatunkat most Grace Armstrong, a mesterlövész adja. Feladatunk egyszerű: leszedni az ellenfelet minimum 160 méterről. A személyes nyereményhez, ami egy repülő, csak 6 haláloss lövés kell, míg a közösségi nyereményhez, a egy vadász karakter kinézethez, azért már lényegesen több.
Far Cry 5   Montana   Hope County   Live Event   
2018. május 12. | 07:12
A Far Cry rajongók már nagyon várják a Zombi, Vietnám, Mars kombót tartalmazó DLC-t, viszont még ez előttt a Ubisoft egy teljesen más letölthető csomaggal próbál kedveskedni a Season Pass tulajoknak! Ebben bár kisebb, de annál érdekesebb tartalommal bővülhet a játékunk!

A most kiadott Care Package alapvetően fegyvereket, karakter ruházatot és jármű kinézeteket tartalmaz, valamint egy kis támogatást a nehezebb napokra muníció terén. A Season Pass tulajok ezt ingyen kapják, de ettől függetlenül bárki beszerezheti bő 2000 magyar forintért.
Far Cry 5   Ingyen   DLC   Season Pass   Előrendelés   Live Event   
2018. május 09. | 20:41
Már eddig is több generáció harcolt már ilyen vagy olyan Arcade játékkal és most rajtad a sor!
Május 8. és 15. között nem kell mást tenned, csak 40 percet játszani a Far Cry 5 Arcade játékmódjával és máris boldog tulajdonosa lehetsz egy M9 "Red Flag" pisztolynak, valamint egy Marshall karakter kinézetnek.
Far Cry 5   Montana   Hope County   Live Event   
2018. május 03. | 05:46
Az ötödik és egyben aktuális Far Cry Live Event keretein belül most Jess hangtalan, de egyben stílusos módszerét kell alkalmaznunk! A Május 1. és 8. közötti feladatunk nem más, mint íjjat kasználva kiiktatni pár farkast, legyen az egy hétköznapi vadállat, vagy egy Judge.

Természetesen a jutalom sem marad el: az új karakter kinézet mellé egy exkluzív lapátot kilövő ("lapát-vető") fegyver lesz a jutalom!
Far Cry 5   Montana   Hope County   Live Event   
2018. április 30. | 07:18
Többen biztosan emlékeznek a Far Cry 3 megjelenése előtti The Far Cry Experience néven futó élőszereplős videóra. Ennek története szerint a legkülönbözőbb kínzások után a főhős, Chris életét vesztette a tengerparton. Hogy ne csak a filmben (és a borítón) találkozhassunk Chris-el,így egy Easter Egg formájában ő maga is bekerült a játékba, abban a formában, ahogy Vaas a tengerparton hagyta: nyakig a homokba temetve. A Far Cry 5 nem szakít a hagyománnyal és szintén egy hasonlóval állt elő!

Amennyiben láttátok a szintén élőszereplős Inside Eden’s Gate rövidfilmet és annak nem túl örömteli befejezését, biztos felmerül a kérdés: "Jó, de mi lett Alexel?!" A ubisoft nem szakit a hagyomámmal, így a válasz ott van a játékban, egy üzenet formájában elrejetve...
Far Cry 5   Easter Egg   Alex   Inside Edens Gate   
2018. április 26. | 06:40
Április 24. és Május 1. között a Far Cry közösség erejével tömd tele zsebeidet kedvenc robbanóanyagoddal és repítsd a levegőbe a szektások járgányait a Far Cry 5 legújabb Live Event küldetésének teljesítéséhez, hogy egy csinos kocsival és az eheti közösségi kosztümmel bővítsd gyűjteményed!
Far Cry 5   Montana   Hope County   Live Event   
2018. április 17. | 23:58
Hullák földön, vízen, levegőben... és ezt mind egy ajándékért csinálod!

Itt a harmadik Far Cry Live Event, melyben Április 17. és 24. között egy újabb hetet kaptak a rajongók, hogy újabb egyedi és természetesen szuper ajándékkal gazdagodjanak!
Mit is kell ehhez tenni? Nem sokat, csak járműbe pattanni és elgázolni pár fanatikust vagy vadonban élő állatot.
Far Cry 5   Montana   Hope County   Live Event   
Oldal:  1 2 [3] 4 ... 76 77 78
 
https://farcry.cenega.hu