2017. június 03. | 09:42
Mint az nemrégiben kiderült, a Far Cry 5-ben az Egyesült Államok vallási fanatikusai ellen megyünk, akik egész véletlenül agresszív vidéki suttyók, egy pappal kiegészítve. Vidéki suttyóból a valóságban is van néhány arrafelé, ők hajlamosak sértésnek venni mindent, ami csak kicsit is ellenkezik nézeteikkel.
Far Cry 5   Montana   Hope County   Petíció   Amerika   Kanada   
2017. május 26. | 15:53
Megérkezett az első Far Cry 5 videó - sőt egyből négy -, ami sok rajongó szívét méltán dobogtathatja meg. Nem is fecsegnénk tovább, itt a videó, amit szokásunkhoz híven hamarosan ellátunk magyar felirattal, és elemzésünk sem várat sokat magára. Öveket becsatolni, úgy néz ki, egy újabb lázadás élére kerülünk.

Megjelenés: 2018. február 27.A cikk folytatásában még három karakter egy-egy bemutatkozó videóját láthatjátok.
Far Cry 5   Montana   Hope County   Montana   Előzetes   Videó   Trailer   Gameplay   Singleplayer   Karakterek   Megjelenés   
2017. május 25. | 19:04
Bár a Far Cry 2 nem mai darab és sokak a név hallatán még ma is leginkább csak negatívan tudnak róla vélekedni, nekem a kezdetektől közel állt a szívemhez mind a single, mind pedig a multiplayer tekintetében. Így most nagy örömömmel fogadtam a szogyenyi.blog.hu szerzőjének munkáját, a Sakál (Jackal) összegyűjthető kazettáinak a magyar nyelvű szövegkönyvét, mely az eredeti magyar fordításban lévő eddigi űrt pótolni látszik
Far Cry 2   Sakál   Jackal   Kazetta   Hangjegyzet   
2017. május 24. | 18:59
Még be sincs jelentve a megjelenés időpontja, de már most egyre több infót kapunk a játékkal kapcsolatban! Majd egy időben frissültek a játékkal kapcsolatos Facebook és Twitter fiókok. Az ezeken fellelhető új képek alapján kijelenthetjük, hogy modern kori részhez lesz szerencsénk!
Far Cry 5   Montana   Hope County   Box Art   
2017. május 23. | 00:40
A mai nap folyamán egyből 4 trailer hagyta el a Ubisoft boszorkány konyháját és adta meg a kezdő lökést a Far Cry 5-re való ráhangolódásra.

Bár a történet pontos idejét egyelőre nehéz lenne meghatározni, az viszont már szinte teljesen biztosnak látszik, hogy hamarosan az Egyesült Államok északnyugati régió és a nagy síkság határán található Montana államban, a fiktív Hope megyében találjuk magunkat!
Far Cry 5   Montana   Hope County   Videó   
2017. május 22. | 11:48
Ahogy azt már egy korábbi hírünkben láthatták a DiffView nevű csapat egy remek kis filmet dobott össze a Primal-hoz. A játék alkotói megkeresték őket egy kis háttérinformáció szerzése érdekében. A következőkben elolvashatjátok az elkészült interjút:
Far Cry Primal   DiffView Production   Interjú   
2017. május 20. | 14:13
Május 16-án a Ubisoft bejelentette a Far Cry 5 címet, de a részletekről egyelőre semmit sem tudni. Így nem maradt más, sorba kell vennünk, hogy milyen hivatalos információkat tudunk

  • Biztosnak látszó információ, hogy az új rész 2017-ben nem jelenik meg.
  • A Ubisoft négy játékát, az új Assassin’s Creed-et, The Crew 2-t, a South Park: The Fractured But Whole-t és a Far Cry 5-öt mindenképpen ki szeretné adni még a 2017-2018-as üzleti évben, azaz mindegyiket a kezünk közé kaphatjuk 2018. március 31-e előtt.
  • A Far Cry Primal februárban megjelenő játék volt.
Far Cry 5   
2017. május 20. | 12:14
Egy cseh amatőr csapat, a DiffView Production, akik nem is olyan amatőr videókkal árasztják el az Internetet, sok más játékot követően most a Far Cry Primal-t vették célkeresztbe és mutatták meg, hogy szerintük milyen lenne a Far Cry Primal a való életben.
Far Cry Primal   DiffView Production   Videó   
Oldal:  1 2 [3] 4 ... 69 70 71
 
http://www.playon.hu