szept. 27. - 09:44
Az MCV írása szerint az NPD adataiból az jön le, hogy a francia kiadó több játékot értékesített riválisainál a 2016-os év során Európában, Ausztráliában (14,9%-os részesedés ezen a két területen), Kanadában és az Egyesült Államokban (itt pedig 16, illetve 13%).

A The Division az első helyen van az eladási listákon, illetve a Far Cry Primal is az első tízben található. Ezeken felül a Rainbow Six Siege a legújabb frissítés óta negyven százalékkal több játékossal rendelkezik.
Ubisoft   Far Cry Primal   MCV   
aug. 27. - 19:05
A Wenja törzs túlélői már hat hónapja barangolnak Oros vidékein élelem, fegyverek és szövetségesek után kutatva. Életük folyamatos harc a túlélésért, hiszen a veszély sok formát ölthet: a vad vadon élő állatok, a hideg északi időjárás, vagy akár az Izila és az Udam törzsek is megnehezítik mindennapjainkat... Ilyen körülmények között nem egyszerű feladat Takkar-nak újraépíteni egy erős Wenja falut.

A Far Cry Primal hat hónappal ezelőtti megjelenésére való tekintettel a Ubisoft Toronto négy exkluzív koncepciós rajzzal kedveskedett a rajongóknak, melyeket a hír folytatásában megtekinthettek, vagy akár le is tölthettek!
Far Cry Primal   Ubisoft Toronto   Képek   Koncepció   
aug. 07. - 22:47
Azoknak, akik a helyenkénti forróságot nem bírva a négy fal között tengetik a napjaikat, Playstation 4 haver a TV-jük mellett és ráadásul nincs még meg a Far Cry Primal, igen jó hírünk van: ismételten eljött az idő és a PlayStation Store Summer Sale elkezdődött!

Így most a 4 hetes Summer Sale keretén belül a Far Cry Primal alig több, mint féláron vehető meg! De sietned kell, mert ez az akár 45% kedvezmény csak augusztus 10-ig él!
Far Cry Primal   PlayStation 4   Akció   
júl. 10. - 08:49
A Ubisoft kiadó idén ünnepli megalapításának kerek 30. évfordulóját, amely alkalommal egy kellemes meglepetéssel kedveskedik a játékosoknak.

A cég bejelentette, hogy a Ubisoft Club tagjai hét darab ingyenes játékot fognak megkapni az idén, melyeket havonta fognak elérhetővé tenni, limitált ideig, egészen decemberig. A nagy múltú, már-már klasszikusok közül az első ilyen játék a méltán híres Prince of Persia: The Sands of Time. A következő játékot majd nagyjából július közepén fogják felfedni, ami egyes források szerint ez Tom Clancy's Splinter Cell lesz.

Technikai újításaival, hangulat és látvány világával reményeink szerint a Far Cry név is van annyira nagy és meghatározó, hogy esélyes lesz a 7 ingyen játék közé kerüléshez.
Ubisoft   Születésnap   Ünnepek   
jún. 15. - 12:28
2019 - Most
Egy világban ahol a vér-sárkányok, az ismeretlen eredetű bestiák szabadon kóborolnak.
Mikor a jövő már nem olyan, mint megszoktuk, van egy ember.
Nem, várj.....
Van egy fiú.. és egy lány.. Igen, egy fiú és egy lány.
Ők Roxanne és Slayter, leszármazottai a legendás Rex Power Colt-nak. Ugyan olyan kemények, mint apjuk, olyan okosak, mint anyjuk. 12 évvel a 2. Vietnami háború után, már úton vannak a negyedikbe,hogy megmentsék a földet és a szabadságot.

Fedezz fel egy elképesztő egyszemélyes kampányt egyedi kombinációjával a kompetitív, precíz, fizikán alapuló Trials játékmenetnek és a kevésbé precíz fegyver forgatásnak, golyó lóbálásnak, neon fényben úszó Blood Dragon akciónak.
Utazás Vietnám színes csataterein keresztül, új rekordok beállítása Miami-ban, találkozás TV-s hősökkel Tokióban és egy furcsa kitérés az űrbe. A pokolba is, egészen a pokolig mész és vissza. A jövő újra itt van. Készen állsz?
Blood Dragon   E3   PC   PlayStation 4   Xbox One   
jún. 14. - 11:04
Pontosan ma 5 éves a Far Cry Hungarian Community weboldala Ezúton is köszönjük minden kedves már regisztrált tagunknak és látogatónak, hogy leveleikkel, hozzászólásaikkal, vagy csak látogatásukkal visszaigazolást adtak és adnak nekünk, a weboldal készítőinek, hogy igen is van értelme egy hazai Far Cry közösség létrehozásán fáradozni!

Születésnapok alkalmával ajándékot szokás kapni, mi viszont most úgy gondoltuk, hogy inkább ajándékot adunk! Azt, hogy mit és hogy,azt a napokban fogunk felfedni, addig pedig még legyen meglepetés... De azt bizton állíthatjuk, hogy a szerencsések ajándéka erősen limitált kiadású ás kötődik a Far Cry Primal játékhoz
Születésnap   Ünnepek   Weboldal   Nyereményjáték   Far Cry Primal   
máj. 29. - 17:43
Örömmel mutatjuk be nektek a Far Cry Hungarian Community megújult oldalát!

Az új design a mutatósságán kívül, reményeink szerint egyszerűbb, átláthatóbb, és használhatóbb lett. Néhány kevéssé használt funkció megszűnt, mások átalakultak, új helyre kerültek. Reméljük elnyeri a tetszéseteket és hamar megszokjátok. Ha bármi kérdésetek, észrevételetek lenne, akkor ne tartsátok magatokban, hanem írjátok meg ennek a hírnek a hozzászólásai között!
Várjuk az elkövetkező Far Cry játékokat is együtt! Mi itt leszünk!
Weboldal   Theme   Leállás   Karbantartás   
ápr. 29. - 22:38
Wenja harcosok! Isteneink sem tesznek minket próbára örökké, így most a nyolcadik, ami ígéretük szerint az utolsó kihívás! Ezúttal sem leszel teljesen magányos, mert égi segítőd képességeit kell kamatoztatva kell járnod Oros földjét...

Természetesen csak úgy, mint az előző kihívások, így ez sem teljesíthető egyénileg, hiszen ezeket a gamer-ek közösségére szabták. Tehát az aktuális játékállás az online játékosok egyéni teljesítményeiből adódik össze, tehát minél többen és minél ügyesebben játszanak, annál biztosabb a pozitív eredmény!
Far Cry Primal   PC   PlayStation 4   Xbox One   Community Challenge   
Oldal:  1 2 [3] 4 ... 66 67 68
http://www.playon.hu