2018. március 24. | 10:35
A Magnopulser egyike a Far Cry 5-ben szereplő titkos fegyvereknek, de a többi speciális harci eszköztől eltérően ez a fantázia szülötte. Most eláruljuk, hogy mi is ez és hogy szerezheted meg, mert a szórakozás az antigravitációval nagyobb móka annál, mint hogy esetleg elsétálj mellette.

Mint ahogy azt már megszokhattuk a fegyverosztályok között találunk egy egyedi, különleges fegyvereket felsorakoztató Special osztályt, mely a Far Cry 5 esetében a Compound Bow, Flamethrower, Recurve Bow, Slingshot és a Magnopulser.
Far Cry 5   Montana   Hope County   Fegyver   Magnopulser   
2018. március 23. | 12:38
A napokon belül megjelenő Far Cry 5 promóciós termékeit felvonultató oldalunk eddig sem volt szegényes, de most a Cenega Hungary jóvoltából sikerült tartalmilag még gazdagabbá tenni!

A hazai forgalmazó közel sem volt szűkmarkúnak mondható, így segítségükkel olyan menő cuccokkal gazdagodtunk, mint a legutóbbi hírünkben is szereplő Play it like Boomer!, vagy az igazi redneck dolognak számító és kegyetlen jól kinéző táska, vagy a falra szerelhető sörnyitó, retro autós illatosító Ezúton is köszönjük a bőkezűségüket!

De hogy mégis miket kaptunk és azok hogy néznek ki? ITT megnézhetitek!

Far Cry 5   Montana   Hope County   Boomer   Promóció   Cenega   
2018. március 19. | 19:39
Napokon belül itt a Far Cry 5 és az addiktív hatása szinte már teljesen garantált, viszont még a kedvenc játékunk sem veheti el annyira az eszünket, hogy ne foglalkozzunk az ember legjobb barátjával!
Szóval hajítsd el a fegyvered, és hagyd, hogy a kutyád visszahozza - pont, mint Boomer a játékban!
Far Cry 5   Montana   Hope County   Boomer   Videó   
2018. március 18. | 12:23
Egy távoli kanadai határváros kocsmájába a Ubisoft befészkelte magát, így lehetőséget adva baráti társaságoknak, hogy valakit maguk közül megvicceljenek.
Furcsa környezet, kétes kinézetű emberek, bajba került barát... Te hogy reagálnál ezekre?
Far Cry 5   Montana   Hope County   Prank   Videó   
2018. március 17. | 20:02
Nyakunkon a Far Cry 5 megjelenése, így több mint időszerű, hogy az utolsó információmorzsákat is elénk szórják az alkotók. A Ubisoft nemrégiben megerősítette a GameSpotnak, hogy bizony lesznek majd mikrotranzakciók a játékban.

Dan Hay, a játék executive producere elmondta, hogy valódi pénzért nagyvonalú megoldásokra számíthatunk, így tehát akkor kell csak költeni, ha fel akarjuk picit gyorsítani a játékmenetet. Az efféle megoldások nem idegenek a Ubisoft játékaitól, nyersanyagok és hasonló dolgok vásárlásával tényleg csak azoknak kell törődni, akik nem szeretnének időt szánni a gyűjtögetésre.
Far Cry 5   Montana   Hope County   Mikrotranzakció   Offline   GameSpot   Dan Hay   
2018. március 17. | 16:44
Azok a szerencsések, akik hűen követik az Atya vezetésével az Úr parancsolatait, azok most belépést nyerhettek a több napos Far Cry Arcade Stress Test eseményre.

Hogy a megjelenéskor minden gördülékenyen mennyen, a Ubisoft fejlesztői március 16-18. között a multiplayer szervereiket ellenőrzik. A szerver tesztre a legszerencsésebbek email-ben kaptak meghívót, melyet elfogadva az egyéni kóddal Uplay-en keresztül letölthették PC-re a kb. 15 GB méretű alkalmazást. Eddig 4 különböző pályán (Coastal, Farm Cry, Beach Brawl és Neon Gladiator) és kizárólag csak 6v6 PvP módban és Deathmatch / Team Deathmatch játékokban folyik a tesztelés.
Far Cry 5   Montana   Hope County   Arcade   Uplay   Teszt   Multiplayer   
2018. március 16. | 13:42
Jó ha tisztában vagyunk a határokkal. Nem csak a megyehatárral, hanem a saját, emberi határainkkal is. Mert mi történik akkor, mikor a jó szándék elnyomásba fordul át? Figyeld, ahogy az Atya a helyes úton tartja nyáját, és egész Hope megyét. Hiszen ha a lelkek megmentéséről van szó, a végeredmény számít, és nem az odáig vezető út.
Far Cry 5   Montana   Hope County   Joseph Seed   Videó   
2018. március 08. | 09:31
A hónap végén jelenik meg a Far Cry 5, amely várhatóan ismét egy őrült történetet mesél el, ahogy tette azt a harmadik és negyedik epizód is. A Ubisoft szeretné, ha a játék nem csak arra a néhány órára kötné le a rajongókat, amíg egyedül vagy kooperatív módban leszámolnak az Eden’s Gate szektával.

Ezért készül a Far Cry Arcade, amely lényegében egy pályaszerkesztő. Ennek segítségével a játékosok végtelen számú új tartalmat készíthetnek a játékhoz. Szóló küldetések mellett kooperatív és kompetitív kihívások is születhetnek, amelyek természetesen online megoszthatóak minden más játékossal. A mások által tervezett pályák letöltése előtt meg is nézhetjük azokat, valamint kívánságlistát is összeállíthatunk a szimpatikusakból.
Far Cry 5   Far Cry Arcade   Videó   
Oldal:  1 2 [3] 4 ... 74 75 76
 
https://farcry.cenega.hu