2017. július 26. | 21:47
Far Cry pályaszerkesztők figyelem! A Ubisoft fejlesző csapata nagyon kíváncsi arra, hogy ti milyennek képzelitek el egy Hope County témájú pályát, így a következő 2 hétben megrendezésre kerül a Hope County Map Jam!

Mi is ez és hogy lehet rajta részt venni?
Far Cry 5   Hope County   Nyereményjáték   Pályaszerkesztő   
2017. július 19. | 00:13
Újabb információk láttak napvilágot, melyek most a játékidőt és a fegyvereket érintik.
A GamingBolt interjújában a Far Cry 5 vezető írója, Drew Holmes megerősítette, hogy a játék körülbelül azonos hosszúságú lesz, mint a sorozat korábbi tagjai. Ha nem csak végig rohanunk a fő szálon, hanem a különböző küldetéseket gondosan felvesszük és teljesítjük, akkor a játék körülbelül 20-30 órát tart majd. Persze ebbe nem igen számolták bele a Montana területén való öncélú brangolást

Ezenkívül Holmes "elejtett" egy fél mondatot mely szerint a fegyverek testreszabhatóak lesznek, ahogy azt már korábban is láttuk.

Far Cry 5   GamingBolt   Játékidő   
2017. június 22. | 12:09
Most is, mint minden évben, az E3 során a Ubisoft meghívta a legelhivatottabb rajongóinkat a standjához egy VIP látogatásra. Hozzáférésük volt a demókhoz és részt vehettek néhány érdekes programban. Ilyen volt például egy színfalak mögötti, fejlesztői kommentárral ellátott demó, egy élő kérdezz-felelek és egy kreatív alkotóműhely Grace Armstrong és Nick Rye háttértörténetéról.Természetesen egy nagyszerű élmény volt amit mindenképp meg akartunk osztani az egész közösséggel.

Itt megnézhettek néhány képet a Los Angeles-ben eltöltött hetükről és arról, hogy mit gondolnak a játékról:
Far Cry 5   E3   Ubisoft   
2017. június 21. | 00:46
A 2017-es Electronic Entertainment Expo-t sem nevezheti siker mentesnek a Ubisoft, amiben a Far Cry széria legújabb tagja is szépen kivette a részét! A Far Cry 5 szép számmal zsebelte be a jelöléseket és díjakat, melyek jó cégérként szolgálnak a 2018 február 27-én megjelenő játékhoz.
Far Cry 5   Ubisoft   E3   Jelölés   Díj   
2017. június 16. | 00:17
Téged is érdekel a hazánkban is egyre népszerűbb Cosplay irány és szeretnél beöltözni egy Far Cry 5 szereplőnek? Esetleg csak jobban szemügyre vennéd a hamarosan megjelenő rész karaktereit? Nos, akkor most egy jó hírrel szolgálunk!

A Ubisoft 3 meghatározó szereplőt tesz közszemlére, hogy még inkább megismerhessük a személyiségüket!
Far Cry 5   Karakter   Cosplay   
2017. június 13. | 21:20
A Far Cry 5 megjelenéséig még hosszú hónapok vannak hátra, mi mégis azt gondoljuk, hogy az E3 egy olyan média kampányt kezdete, ami a következő hónapok során majd ontja magából az izgalmasabbnál izgalmasabb infókat a Season Pass részleteitől elkezdve egészen a történet részletezéséig. A sort pedig már meg is nyitották, méghozzá egyből két különleges kiadás, a Hope County, MT Collector’s Case és a The Father Edition bemutatásával.
Far Cry 5   Hope County Edition   The Father Edition   Különleges kiadás   
2017. június 13. | 07:53
A Ubisoft idén, a 2017-es Electronic Entertainment Expo-n egyből két videóval szögezett minket az ülőhelyünkre, melyből az első csak egy kis kedvcsináló trailer, míg a második egy ízig-vérig akciódús gameplay volt!
Ubisoft   E3   Far Cry 5   Videó   Gameplay   
2017. június 12. | 23:54
A Far Cry 3 gyűjtői változatának szerelmesei most egy ismerős arcot köszönthetnek! Ő nem más, mint Vaas Wahine, a FC3 gyűjtői változata mellé járó kis figura. És ahogy ez illik, a műszerfalon kapta meg méltó helyét, hogy minden egyes döccenőnél bólogathasson
Far Cry 5   Easter Egg   Far Cry 3   
Oldal:  [1] 2 3 ... 68 69 70
 
http://www.playon.hu