máj. 25. - 19:04
Bár a Far Cry 2 nem mai darab és sokak a név hallatán még ma is leginkább csak negatívan tudnak róla vélekedni, nekem a kezdetektől közel állt a szívemhez mind a single, mind pedig a multiplayer tekintetében. Így most nagy örömömmel fogadtam a szogyenyi.blog.hu szerzőjének munkáját, a Sakál (Jackal) összegyűjthető kazettáinak a magyar nyelvű szövegkönyvét, mely az eredeti magyar fordításban lévő eddigi űrt pótolni látszik

[ Tovább... ]
Far Cry 2   Sakál   Jackal   Kazetta   Hangjegyzet   
máj. 24. - 18:59
Még be sincs jelentve a megjelenés időpontja, de már most egyre több infót kapunk a játékkal kapcsolatban! Majd egy időben frissültek a játékkal kapcsolatos Facebook és Twitter fiókok. Az ezeken fellelhető új képek alapján kijelenthetjük, hogy modern kori részhez lesz szerencsénk!

[ Tovább... ]
Far Cry 5   Hope County   Box Art   
máj. 23. - 00:40
A mai nap folyamán egyből 4 trailer hagyta el a Ubisoft boszorkány konyháját és adta meg a kezdő lökést a Far Cry 5-re való ráhangolódásra.

Bár a történet pontos idejét egyelőre nehéz lenne meghatározni, az viszont már szinte teljesen biztosnak látszik, hogy hamarosan az Egyesült Államok északnyugati régió és a nagy síkság határán található Montana államban, a fiktív Hope megyében találjuk magunkat!

[ Tovább... ]
Far Cry 5   Hope County   Videó   
máj. 22. - 11:48
Ahogy azt már egy korábbi hírünkben láthatták a DiffView nevű csapat egy remek kis filmet dobott össze a Primal-hoz. A játék alkotói megkeresték őket egy kis háttérinformáció szerzése érdekében. A következőkben elolvashatjátok az elkészült interjút:

[ Tovább... ]
Far Cry Primal   DiffView Production   Interjú   
máj. 20. - 14:13
Május 16-án a Ubisoft bejelentette a Far Cry 5 címet, de a részletekről egyelőre semmit sem tudni. Így nem maradt más, sorba kell vennünk, hogy milyen hivatalos információkat tudunk

  • Biztosnak látszó információ, hogy az új rész 2017-ben nem jelenik meg.
  • A Ubisoft négy játékát, az új Assassin’s Creed-et, The Crew 2-t, a South Park: The Fractured But Whole-t és a Far Cry 5-öt mindenképpen ki szeretné adni még a 2017-2018-as üzleti évben, azaz mindegyiket a kezünk közé kaphatjuk 2018. március 31-e előtt.
  • A Far Cry Primal februárban megjelenő játék volt.


[ Tovább... ]
Far Cry 5   
máj. 20. - 12:14
Egy cseh amatőr csapat, a DiffView Production, akik nem is olyan amatőr videókkal árasztják el az Internetet, sok más játékot követően most a Far Cry Primal-t vették célkeresztbe és mutatták meg, hogy szerintük milyen lenne a Far Cry Primal a való életben.

[ Tovább... ]
Far Cry Primal   DiffView Production   Videó   
jan. 14. - 20:13
Pan, miközben a Far Cry Primal Suvirvor módban játszottál milyen érzés volt, hogy a Permadeath aktiválva lett?

Féltem... Minden egyes százalék óriási eredmény volt számomra. Minden egyes lépés, amit Oros földjén tettem, olyan volt, mint ha valóságos lenne.

[ Tovább... ]
Far Cry Primal   PC   PlayStation 4   Xbox One   Survivor   Mode   PermaDeath   
HSZ kikapcsolva
dec. 31. - 13:14
Ünnepek   
Oldal:  [1] 2 3 ... 66 67 68
http://www.playon.hu