2018. február 16. | 16:28
A Teleshop mindenhol jelen van, ami alól Hope megye sem kivétel. Így csak itt és csak most a megváltás erejével egy mondhatni olyan kihagyhatatlan ajánlattal állt elő a Ubisoft, mely megvásárlásával biztosak lehetünk abban, hogy lelkünk elkerüli majd az örök tűzben égést
Far Cry 5   Montana   Hope County   Teleshop   Videó   
2018. február 09. | 00:43
A Far Cry 5-ben bármennyire is érezzük magunkat kemény kötésű fenegyereknek, ahhoz, hogy Hope megyét felszabadítsuk a vallásos fanatikusok elnyomása alól, egyedül kevesek leszünk. Szerencsére az Ellenállás sem egy egyszemélyes mozgalom, így akad majd segítségünk, aki (vagy ami) ha kell, kihúz a csávából!

A következő rövid trailer felfedi, hogy kik is ők és egy rövid bemutatkozásukból nagy vonalakban kiderül, hogy mi a történetük és mik az erősségeik.
Far Cry 5   Ellenállás   Guns For Hire   Karakterek   Videó   
2018. február 02. | 20:24
A Ubisoft bejelentett 3 igen merész DLC-t a Far Cry 5-höz, valamint a Far Cry 3 új kiadását, mely majd nyáron jön csak az új generációs konzolokra konzolokra és PC-re.

A Far Cry 5 Season Pass három DLC-t kap majd. A Hours of Darkness a vietnami háborúba kalauzolja el a szereplőket, a Dead Living Zombies zombikat dob a játékosokra, míg végül a Lost on Mars berkeiben elhagyjuk a Földet és a Marson kell megküzdeni a földönkívüliekkel. Egészen őrült kis csomag lesz és nagyon úgy tűnik, hogy mindhármat érdemes lesz beszerezni.
Far Cry 5   Season Pass   DLC   Far Cry 3   Videó   
2018. február 02. | 17:36
A Ubi-s fiúk megint pénteken dobtak be egy kukorica gránátot, és nyugodtan ki merem jelenteni: ez most nagyot robban! Ahogy azt az Atya is mondja: "Amit Isten ad, azt ember el nem veheti." És most adott, nem is keveset!

Az alig 2 hónapon belül megjelenő Far Cry 5 történetével szerintem minden rajongó tisztában van már, de ettől függetlenül a most megjelent Story trailer mindenki számára kötelező jelleggel megnézendő. Nem csak informatív, hanem kellően látványos és igen pörgős! Egy igazi mézes madzag, ami után nem kérdés, hogy mi játszunk-e majd vele
Far Cry 5   Montana   Hope County   Trailer   Videó   
2018. január 22. | 19:46
A Far Cry 5 megjelenéséhez közeledve, a Ubisoft nyilvánosságra hozta a végleges gépigényt.
Csak úgy, mint a két évvel korábban megjelent Far Cry Primal esetében, most is az aktuális viszonylatban valahol a középmezőnyben helyezkedik el. Láttunk már durvábbat, de alacsonyabbat is mostanában.
Far Cry 5   Montana   Hope County   Gépigény   
2018. január 18. | 17:48
Hamarosan megjelenik a Far Cry 5 és ezzel együtt egyre többen kerülnek tűz közelbe. Bár okkal irigykedhetünk ezen szerencsés emberekre, de azért legyünk pozitívak: így mi is több és több infót tudunk meg a játékról!

Most az IGN Hungary állított össze a Far Cry 5-ről egy bő 5 perces videót 5 olyan dologról, amit mindenképpen érdemes megnézni. Tüzes kaszkadőrmutatványok, herevadászat és robbanások minden fronton: a Far Cry széria hamarosan megjelenő epizódja az év egyik legjobb szórakozásának ígérkezik.
Far Cry 5   Hope County   Co-Op   Videó   IGN   
2018. január 18. | 17:13
Az Xbox One visszamenőleges kompatibilitása 2015 novemberében mutatkozott be és mára már több száz Xbox 360-játékkal, illetve klasszikus eredeti Xbox-os játékokkal is játszhatnak a rajongók az Xbox One konzolon.
2018 január közepétől a lista újabb remek játékokkal bővült, így végre a Far Cry 2 szerelmesei is játszhatnak a korábbi konzolra kiadott játékukkal.

Természetesen a támogatott játékok listáján nem ez az egyedüli része a Far Cry franchise-ból, hiszen megtalálhatjuk rajta a Far Cry 3 és Far Cry 3: Blood Dragon játékokat is!

Far Cry 2   Far Cry 3   Blood Dragon   Xbox One   Xbox 360   
2017. december 15. | 19:06
A Ubisoft folyamatosan csöpögteti az infót a Far Cry 5-el kapcsolatosan, így most kicsit több, mint 100 nappal a megjelenés előtt ismételten itt egy jó adag akció, egy kis infóval megspékelve.

A legújabb trailerben nemcsak a játékmenetbe nézhetünk bele, hanem mesélnek is egy kicsit róla. Montana felszabadítása egyedül biztosan nem fog menni, de szerencsére akadnak még ellenállók rajtunk kívül, és minél jobban teljesítünk, annál többen állnak majd mellénk, hogy felvegyék a harcot az elnyomással szemben. A rengeteg különböző fegyver mellett járműveket, na meg persze vadállatokat is bevethetünk majd a harcban.
Far Cry 5   Montana   Hope County   Videó   
Oldal:  [1] 2 3 ... 71 72 73
 
http://www.playon.hu