2018. július 11. | 12:44
Ahogy arra számítani lehetett, a július se telik el kellően intenzív Far Cry 5 tartalom nélkül, így aki esetleg végig tolta a Hours of Darkness-t, annak hamaroan itt a Lost On Mars DLC!

A rövidke teaser trailer-ből csak annyit tudunk meg, amennyi kell a hype-hoz. Főhősünk, Broseph nyugodtan autózik az éjszakában, oldalán a kedvenc egyszarvújával amikor egy barátja (vélhetően Larry) felhívja és egy korábbi ígérete szerint egy őrületes kaladra invitálja... 2018. július 17-én indul egy újabb, földöntúli őrület!
Far Cry 5   Season Pass   DLC   Lost On Mars   Megjelenés   Videó   Teaser   Trailer   
2018. július 04. | 05:55
Nem mindenki lehet szívtipró Hope megyében, de szív gyűjtő bárki lehet! Július 3-tól Cheeseburger vagy Peaches erejét és gyorsaságát kihasználva gyűjts össze minél több állati szivet, hogy a Heartbreaker Live Event keretein belül tied lehessen a P08 "Pastel Power pisztoly, vagy közösségi ajándékként a Heartbreaker póló!
Far Cry 5   Montana   Hope County   Live Event   
2018. június 26. | 19:36
Június 26-tól újabb Live Event került megrendezésre, szóval fényesítsd ki a boxereidet, mert azokat fel kell húzni az ujjaidra, hogy közelről is meg tudd mutatni a Hope megyét rettegésben tartó fanatikusoknak! Dolgozd meg őket keményen, hogy egyedi ajándékként megszerezd az 1973-as Pygmalion SSR "Vroom and Boom" verdát, vagy közösségi jutalomként a karakteredre tökéletesen illő exkluzív WHACK! pólót!
Far Cry 5   Montana   Hope County   Live Event   
2018. június 20. | 12:10
Június 19. és 26. között újabb Live Event került megrendezésre, melynek feladatát bárki könnyen teljesítheti!

De hogy mit is kell tenni az aktuális ajándékokért?! Csak belépni a Far Cry Arcade-ba és featured maps kategóriában eltölteni adott mennyiségű időt. 20 perc játékidő után 20 XP és 50 ezüst tömb a jutalom, míg a 40 perces játékidőre már a BP-2 "Infinite fun" néven futó fegyvert kapjuk!
Ha pedig a mókából kellően kiveszi minden Far Cry fanatikus a részét, akkor a közösségi nyeremény csodás, színes hajkorona lesz
Far Cry 5   Montana   Hope County   Live Event   
2018. június 13. | 19:01
Itt az újabb Live Event, így június 12. és 19. között újabb egyedi és értékes dolgokkal bővülhet a készleted!

Egy dögös D50 "Sovereign" pisztolya boldog tulaja lehetsz, vagy közösségi díjként Zip vagy Tracey karakter kinézet ütheti markodat. Hogy mit kell ezért tenned? Nem kisebb dolgot, mint a legnagyobb fenevadat, a medvét levadászni... pisztollyal! Így biztosítva alapanyagot egy ízletes medve-burgerhez.

Far Cry 5   Montana   Hope County   Live Event   
2018. június 07. | 05:47
Bumm-Bumm! Itt az ideje a levegőbe repíteni pár vallási fanatikus, hogy kissé megtisztuljon Montana megye földje! De hogy ez ne legyen annyire egyszerű, így most csak az indirekt robbantással (hordó, autó, stb.) szerzett skalpokat számolja a rendszer!

Erre a Live Event-re június 5. és 12. között lesz lehetőséged, melynek sikeres teljesítésekor egy Kaumbat H-158 "Senator" lesz az egyéni jutalmad! Ha a Far Cry rajongók összességében is kellően aktívak, akkor pedig közösségi jutalomként Adelaide vagy akár Hurk kinézetet is bezsebelhetsz.
Far Cry 5   Montana   Hope County   Live Event   
2018. június 06. | 07:20
2018. június 5-én a Season Pass, vagy a GOLD kiadás tulajdonosainak elérhető vált a Far Cry 5: Hours of Darkness, amihez természetesen egy a korábbitól hosszabb és magyar felirattal ellátott bemutató is érkezett.

Bár az DLC alaptörténetw nem túl bonyolult, a megvalósítása mutatós lett! Ami e mellett érdekes lehet, hogy ezzel vajon hány óra extra játékidőt kaptunk a FAr Cry 5 mellé.
Far Cry 5   Season Pass   DLC   Hours of Darkness   Megjelenés   Videó   
2018. május 31. | 12:45
Szemet szemért, fogat fogért!
A május 29. és június 5. közötti Live Event küldetésének teljesítéséhez gyűjts be minél több szektás fogat és vidd el Jess-nek, hogy megszerezd egyéni ajándékként a Tooth & Nail baseball ütőt, valamint közösségi jutalomként a Dentist kosztümöt.
Far Cry 5   Montana   Hope County   Live Event   
Oldal:  [1] 2 3 ... 76 77 78
 
https://farcry.cenega.hu