2018. december 06. | 22:20
Pár óra múlva, nálunk hajnal 3 körül elkezdődik a The Game Awards, melyen remélhetőleg tényleg tengernyi izgalmas bejelentést fogunk kapni az év játéka-díjazottainak kihirdetése mellett, ahonnan a Ubisoft sem maradhatott le!

A nagy szivárogtató oldalakon, Redditen és ResetEran is feltűnt a Far Cry: New Dawn borítóképe, később pedig Twitterre is posztolták azt. Mint látható, ez a program Xbox One-verziójának a borítóképe, rajta olyan finomságokkal mint 4K Ultra HD, HDR támogatás és Xbox One X Enhanced.
De nem is ez a lényeg, hanem a cím és maga a kép. A közeg valóban egy apokalipszis utáni amerikai vidék benyomását kelti, és úgy tűnik, a New Dawnnak van kapcsolata az 5. résszel is. Legalábbis a kemény csajok által célba vett fószer erősen emlékeztet a Far Cry 5 fanatikus vallási vezetőjére, Joseph Seedre. Ráadásul SPOILER! a játék egyik befejezése is utal egy apokaliptikus kataklizma lehetőségére. Ugyanakkor a New Dawn alcím és a számozás hiánya azt sejteti, hogy ez a Far Cry 5 önállóan futtatható kiegészítője lesz, de legalábbis a Far Cry: Primal-hez hasonló, a fősodorból kilógó FC-címnek készül. Sőt még egy, a Far Cry 3: Blood Dragon nyomdokaiban járó paródia is lehet, ami a RAGE-stílusú borító alapján nem elképzelhetetlen.Forrás: hu.ign.com

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu