2012. április 09. | 16:04
A PAX East-en Daniel Berlin, game designer által tartott interjú túl sok új információt nem tartogatott a naprakész rajongók számára, de azért néhány apróság kiderült, vagy éppen megerősítésre került. Az interjú során sajnos végig érződött, hogy lenne sok minden új információja, de a szigorú marketing menetrend miatt nem mondhatnak el sok új információt. A tovább mögött összefoglaljuk, hogy miről volt szó az interjúban, és milyen kérdésekre válaszolt Daniel.

  • Mi a jelentősége a tetoválásnak? Az egyjátékos módban a tetoválás fejezi ki Jason átalakulását a hétköznapi fickóból egy valódi harcossá. Ahogy haladunk majd a történetben, egyre növekszik a tetoválás Jason karján. Többjátékos módban a felhasználóknak lehetősége lesz saját maori tetoválásokat készítenie egy beépített tetoválás-szerkesztőben.

  • Mi a game designer feladata? Ez folyamatosan változik, eleinte a játék tervezése, hogy mi hogyan működjön, stb, később pedig dokumentáció, stb lesz a feladata, ha a játék elkészül és megjelenik. A Massive stúdió, ahol Daniel dolgozik már két éve dolgozik a multiplayer módon. Személy szerint ő azért szereti nagyon a Far Cry-t, mert ez nem egy katonai játék, emiatt pedig sokkal több szabadságuk van, például a meccs végi jeleneteknél lehetőségünk van eldönteni a vesztes fél sorsát.

  • A fegyvereket személyre lehet majd szabni, bármilyen kiegészítővel elláthatod őket, és bármilyen kombinációban használhatod a fegyvereket. Ugye korábban kiderült már, hogy a karakterosztályok személyre szabhatóak lesznek, nem fixek.

  • Mi az a Battle Cry? Nem tudtunk meg új információt róla.

  • Bárki feléleszthet bárkit.

  • A kész játékban több csapattámogató fegyver is lesz, mint az eddig bemutatott három.

  • A hardcore játékosoknak, klánoknak a Firestorm mód nagyon jó lesz, mivel abban a módban különösen sokat számít a taktika.
A korábbi multiplayer videós cikk frissítve lett több új videóval, valamint a Far Cry 3 menü Infó-Center részének Multiplayer almenüpontja is kiegészítésre került.

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu