2014. október 20. | 20:41
Hosszú titkolózás után végre kiderült, mi mindent fog tartalmazni a Far Cry 4 Season Pass... köztük néhány igen meglepő elemmel.

The Syringe A játék megjelenésével egy időben elérhetővé váló küldetésben meg kell akadályoznod Pagan Mint, hogy megszerezze a ritka receptet és a lázadók ellen használja. Játszhatod egyedül vagy Co-Op-ban is.

Menekülés a Durgesh Börtönből
- Állj össze egy barátoddal, hogy együtt szökjetek meg Yuma börtönéből, miután bezártak és megkínoztak titeket.

Hurk Deluxe Pack - Több szigonypuskázás. Még több több robbanás. Annál is több Hurk. Játszd végig Hurk öt új küldetését, köztük: a Jak farm, a Véres rubin, és Hurk megváltása.

Overrun (Lerohanás) - Ebben a vadonatúj PvP többjátékos módban küzdj a Rakshasa vagy a Golden Path oldalán. Foglald el a Kyrat körüli területeket és tartsd vissza az ellenséget, hogy elfoglalják.

A Jetik Völgye - Miután Ajaynek kényszerleszállást kell végrehajtani a Himalájában, ezen a különös, fagyott tájon életveszélyes helyzetben találja magát. Kutass fel használható eszközöket, fejleszd a táborhelyedet, és védekezz az éjszaka támadó rejtélyes ellenséggel szemben. Fedezd fel a környék barlangjait, de vigyázz, mi rejtőzik odabenn. A Jetik Völgye küldetés játszható egyedül, vagy Co-Op-ban is - bölcs döntés egy barátot magaddal hozni, hogy fedezzétek egymást.


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu