2012. november 09. | 16:51
Íme egy új in-game videó, amiben Diablox9 kalauzol el minket a Far Cry 3 világába nem kevesebb, mint 30 percen keresztül!

A francia narrációval ellátott videóhoz sajnos még angol felirat sincsen, viszont az eddig sokat látott helyszíneken haladva azért láthatunk 1-2 újdonságot, mint például az eladás és vásárlás menetét... de ez még nem minden!

A különböző módon történő ölési módokért XP-t, azaz tapasztalati pontot kapunk, amik bizonyos határértékek elérése után SKILL pontokat eredményeznek. Ezeket a skill pontokat tudjuk felhasználni újabb, számunkra előnyöket adó tulajdonságok "megvételére", azaz megtanulására.
Ilyenek lehetnek pl. az egy kezes tüzelés, vagy a 20%-al kevesebb sérülés az esetleges magasról földre érés után, vagy akár a célzás közbeni tárcsere!
A lenti videóban láthatjuk az elért vagy éppen a még fel nem oldott skill-ek kategóriákra (a gém, a cápa, a pók) osztott menüjét és a velük szerezhető tetoválás képeit.

A fegyverek szerelmesei sem maradnak örömkönnyektől szárazon, mert végre pár (tehát nem az összeset!) konkrétumot kileshetünk a menüből!

Pisztoly: 1911, 6P9, .44 Magnum, D50
Géppisztoly: Skorpió, A2000, MP5, Vector .45 ACP, BZ19
Shotgun: 1887, M133, SPAS-12
Gépkarabély: AK47, STG-90, F1, MS16, P416
Mesterlövész puska: M-700, SVD, Z93

A videó vége felé láthatunk még gyors utazást és a jet-ski, valamint a késdobálás kategóriákban a pénz szerzés legális változatát, vagy épp annak elvesztését
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu