2018. december 10. | 21:26
Még csak pár napja mutatta meg magát a Far Cry New Dawn, mégis össze kell magát kapnia, hiszen csak bő 2 hónap van a hivatalos megjelenésik! Így nem késlekedtek és szépen lassan kezdték hinteni az információt. Karakterek, fegyverek, járművek, helyszínek, állatok. Mindenből egy keveset...
Far Cry New Dawn   Képek   Infó   
2018. december 07. | 06:25
Nem is kellett sokat várnunk és itt az infó, valamint itt a játék! De kezdjük az elején

Már a Far Cry 5 megjelenése után már a Ubisoft a rajongók véleményét kérte arról, hogy hol játszódjon szerintük a következő rész, aminek listájában ott szerepelt a psztapokaliptikus opció is. Nem sokkal ezután Greg Bryk, aki a Far Cry 5-ben Joseph Seed szerepét alakította és aki a játékban nukleáris katasztrófa sújtotta Hope megyét és annak lakosságát, kiposztolta, hogy hamarosan újra láthatjuk... Persze ez azóta törölve lett Tegnap aa Box Art... Ma pedig itt a The Game Awards-on bemutatott hivatalos trailer!
Far Cry New Dawn   Gameplay   Trailer   The Game Awards   Video   
2018. december 06. | 22:20
Pár óra múlva, nálunk hajnal 3 körül elkezdődik a The Game Awards, melyen remélhetőleg tényleg tengernyi izgalmas bejelentést fogunk kapni az év játéka-díjazottainak kihirdetése mellett, ahonnan a Ubisoft sem maradhatott le!

A nagy szivárogtató oldalakon, Redditen és ResetEran is feltűnt a Far Cry: New Dawn borítóképe, később pedig Twitterre is posztolták azt. Mint látható, ez a program Xbox One-verziójának a borítóképe, rajta olyan finomságokkal mint 4K Ultra HD, HDR támogatás és Xbox One X Enhanced.
Far Cry New Dawn   Box Art   The Game Awards   Xbox   
2018. december 05. | 18:28
Biztos emlékeztek még a Far Cry 5 egyik lehetséges befejezésének képsoraira, amikor nukleáris katasztrófa sújtotta Hope megyét és annak lakosságát, köszönhetően az Eden's Gate-nek...

Látszólag ezt a szálat meglovagolva pár napon belül bejelenti a Far Cry legújabb részét, ami ígéretesnek tűnik!
Far Cry New Dawn   Megjelenés   Videó   Teaser   Trailer   
2018. július 11. | 12:44
Ahogy arra számítani lehetett, a július se telik el kellően intenzív Far Cry 5 tartalom nélkül, így aki esetleg végig tolta a Hours of Darkness-t, annak hamaroan itt a Lost On Mars DLC!

A rövidke teaser trailer-ből csak annyit tudunk meg, amennyi kell a hype-hoz. Főhősünk, Broseph nyugodtan autózik az éjszakában, oldalán a kedvenc egyszarvújával amikor egy barátja (vélhetően Larry) felhívja és egy korábbi ígérete szerint egy őrületes kaladra invitálja... 2018. július 17-én indul egy újabb, földöntúli őrület!
Far Cry 5   Season Pass   DLC   Lost On Mars   Megjelenés   Videó   Teaser   Trailer   
2018. július 04. | 05:55
Nem mindenki lehet szívtipró Hope megyében, de szív gyűjtő bárki lehet! Július 3-tól Cheeseburger vagy Peaches erejét és gyorsaságát kihasználva gyűjts össze minél több állati szivet, hogy a Heartbreaker Live Event keretein belül tied lehessen a P08 "Pastel Power pisztoly, vagy közösségi ajándékként a Heartbreaker póló!
Far Cry 5   Montana   Hope County   Live Event   
2018. június 26. | 19:36
Június 26-tól újabb Live Event került megrendezésre, szóval fényesítsd ki a boxereidet, mert azokat fel kell húzni az ujjaidra, hogy közelről is meg tudd mutatni a Hope megyét rettegésben tartó fanatikusoknak! Dolgozd meg őket keményen, hogy egyedi ajándékként megszerezd az 1973-as Pygmalion SSR "Vroom and Boom" verdát, vagy közösségi jutalomként a karakteredre tökéletesen illő exkluzív WHACK! pólót!
Far Cry 5   Montana   Hope County   Live Event   
2018. június 20. | 12:10
Június 19. és 26. között újabb Live Event került megrendezésre, melynek feladatát bárki könnyen teljesítheti!

De hogy mit is kell tenni az aktuális ajándékokért?! Csak belépni a Far Cry Arcade-ba és featured maps kategóriában eltölteni adott mennyiségű időt. 20 perc játékidő után 20 XP és 50 ezüst tömb a jutalom, míg a 40 perces játékidőre már a BP-2 "Infinite fun" néven futó fegyvert kapjuk!
Ha pedig a mókából kellően kiveszi minden Far Cry fanatikus a részét, akkor a közösségi nyeremény csodás, színes hajkorona lesz
Far Cry 5   Montana   Hope County   Live Event   
Oldal:  [1] 2 3 ... 76 77 78
 
https://farcry.cenega.hu