2018. december 07. | 06:25
Nem is kellett sokat várnunk és itt az infó, valamint itt a játék! De kezdjük az elején

Már a Far Cry 5 megjelenése után már a Ubisoft a rajongók véleményét kérte arról, hogy hol játszódjon szerintük a következő rész, aminek listájában ott szerepelt a psztapokaliptikus opció is. Nem sokkal ezután Greg Bryk, aki a Far Cry 5-ben Joseph Seed szerepét alakította és aki a játékban nukleáris katasztrófa sújtotta Hope megyét és annak lakosságát, kiposztolta, hogy hamarosan újra láthatjuk... Persze ez azóta törölve lett Tegnap aa Box Art... Ma pedig itt a The Game Awards-on bemutatott hivatalos trailer!

megye nukleáris katasztrófája után jó pár évvel vagyunk. A felperzselt föld termékennyé vált, a robbanás óta pedig a gyerekek felnőttek. Azt mondják, a jó dolgokért meg kell dolgozni, meg kell szenvedni. A küzdelem azonban itt még korántsem ért véget...


A trailer alapján kiderült, hogy a cselekmény szervesen követi a Far Cry 5-ben történteket, sőt ismételten összefuthatunk annak ikonikus alakjával, Joseph Seed-el. Feltűnik a kissé romos YES feliratot, ismerős gyülekezeti helyek, és emellett új fegyverek, új járművek, új állatok.

Viszont nem kell teljesen új játékra számítanunk, valószínűleg az engine marad a régi, vagy maximum kifényesítik egy kicsit. Inkább egy "újrahasznosított" dolognak látszik, csak úgy mint a Far Cry Primal esetében is volt, ami persze semmit sem vesz el a fényéből. Főleg úgy, hogy a bejelentést követően már csak bő 2 hónappal később, 2019. február 15-én kerül a boltok polcaira!

Far Cry New Dawn   Gameplay   Trailer   The Game Awards   Video   
 
https://farcry.cenega.hu