2012. április 13. | 17:08
A Far Cry 3 multiplayer módját készítő Ubisoft Massive svéd központú csapata is kijelölt egy saját Community Developert, aki értelemszerűen a játék multiplayer részének ismertetésében segíti a rajongókat.
A Gearhead becenevet használó Community Developer megválaszolt néhány rajongók által feltett kérdést a játék multijával és a pályaszerkesztővel kapcsolatban. A mai cikkünkben a többjátékos móddal kapcsolatos infókat olvashatjátok, holnap pedig leközöljük a pályaszerkesztőről megtudott infókat is.

Van rá lehetőség, hogy a játékosok vissza fognak élni a Battle Cry-al és folyamatosan robbanóanyagok, stb, fog esni az égből, ha egy csapat jól összedolgozik?


A rendezett csapatok mindig előnnyel indulnak a meccsek során, csak úgy mint a többi játékban. Azonban a Battle Cry csak egy dolog lesz a sok közül, ami segíthet egy jól szervezett csapatnak a meccs megnyerését. Egy csapat, amelyik hatékonyan összedolgozik és kommunikál egymással az valószínűleg megnyeri a meccset, hála a tiszta csapatmunkának. A Battle Cry rendszere nem igazán használható ki olyan módon, hogy folyamatosan aktiválva van - ha pedig a pálya szélén bujkálsz és a képességeket próbálod beváltani, azzal sem jutsz sokra, mert az ellenség hamar megnyeri az egész meccset.

A Battle Cry-nak kell egy újratöltési idő, hogy használhasd, és javasolt az összes csapattársad közelében lenned, hogy hatékonyan működjön. Ha a csapatod együtt halad, a Battle Cry-t használva, egymást fedezve és egy egységként harcolva biztosan ti fogtok nyerésre állni. Másrészt persze, ha mindig együtt vagytok, akkor az ellenfelek könnyedén elfoglalhatnak a pályán egy-egy jól elhelyezett támogatófegyvert, amivel kiirthatják az egész csapatodat is. Csak óvatosan, mindennek megvan az ára.

Van a multiban fekvés, kúszás?

Nem, nincs.

Lesz lobby (előszoba) a szerverválasztáshoz?

Igen.

Lesz rá lehetőségünk, hogy kikapcsoljunk a perk-eket, killstreak-eket, fegyvereket, stb?

Mikor egy saját szervert/szobát készítenek a játékosok, lehetőségük lesz a szabályok és beállítások változtatására. Hogy pontosan miket lehet majd változtatni és miket nem, azon még dolgozunk.

A tetoválás-szerkesztő csak a karokra, vagy az egész testre, esetleg az arcra is engedi a tetoválás készítését?

Csak a karaktered karjaira tehetsz tetoválásokat.

Milyen módokon lehet majd még személyre szabni a karakterünket?

Személyre szabhatod a fegyvereidet, fegyverkiegészítőket, skilleket, battle cry-okat, csapattámogató fegyvereket és tetoválásokat.

Van a multiban Voice Chat?

Igen, van.

A csapattámogató pontokat a játék elosztja a csapat között, vagy mind a játékosé lesz?

Mindet a játékos kapja, amit csakis ő tud majd elkölteni.

Holnap pedig hasonló kérdéseket és válaszokat olvashatsz a pályaszerkesztőről!


Far Cry 3   Multiplayer   Gearhead   Kérdezz-Felelek   
 
https://farcry.cenega.hu