2015. január 28. | 17:23
A Ubisoft mostanában több olyan játékot is letiltott, amit nem hivatalos forrásból vettek a játékosok, de azt nem gondoltuk volna, hogy innen származnak a letiltott Far Cry 4-es kulcsok.
A Ubisoft legutóbbi közleményében azt írta, hogy folyamatosan kutatják az említett kulcsok eredetét és azonnal értesítenek minket, ha megtudnak valamit. A kiadó a Gameinformer-nek elmondta, hogy a nemrégiben deaktivált Far Cry 4-kulcsok egy igencsak szokatlan forrásból származnak. Az Origin-ről.

"Kiderítettük, hogy a kulcsokat eredetileg az Electronic Arts online boltjában, az Originen vásárolták hamis hitelkártyákkal, és ezeket adták tovább" - nyilatkozta a Ubisoft. A cég azt tanácsolja a játékosoknak, hogy keressék fel azt az online boltot, ahol vették Far Cry 4-et vagy más később törölt játékot.

Az Electronic Arts közben megerősítette a hírt és ideiglenesen le is vette a Ubisoft játékait az Originről. "Beazonosítottuk a kulcsokat és értesítettük a Ubisoftot" - írta a cég a közleményben, majd hozzátette: "Azt tanácsoljuk a játékosoknak, hogy csak az Originről vagy más megbízható viszonteladótól vásároljanak játékot".

Forrás: GameStar.hu


Ubisoft   Far Cry 4   Origin   
 
https://farcry.cenega.hu