2014. június 14. | 00:15
A nagy sikerű Far Cry 3 spin-offját, a 80-as évek akciófilmjeit parodizáló Blood Dragont még a Ubisoft berkeiben is sokáig kétségekkel kezelték, de mint az eladások bizonyították igen csak nagy hiányt töltött be a játék a piacon, hiszen Michael Biehn és a lézert lövő sárkányok kalandja kritikailag és üzletileg is számos elismerést vívott ki magának. Úgy tűnik jön a folytatás.

Nem rég felkerült egy kép Twitterre, amin Dean Evans, a játék creative directora pózol a hamarosan megjelenő Blood Dragon zene kapcsán, ám a háttérben álló monitoron "teljesen véletlenül" egy folytatáshoz készült háttérkép díszeleg. A képen a "Blood Dragon 3: Vietnam War 2" felirat olvasható, ami igen furcsán hangozhat, ha még csak egyetlen Blood Dragon játék jelent meg, de ha belegondolunk láttunk furcsább dolgot is a fenti játékban - ami, jegyezzük meg mégegyszer, szigorúan egy paródia.

Később egy Evans feltöltött egy másik fantáziarajzot is, aminek képi világa meglehetősen hasonlít a Blood Dragonra. Azt írja: "Ez egy kemény játék/film/képregény/forradalom lehetne", és mellékelte a #vietnamwar2 hashtagot. A képen egyébként láthatóak Alienek, bogarak a Starship Troopersből és lövöldöző két lábon járó robotok is.Normál esetben néhány vázlattervet nem tartanánk megdönthetetlen bizonyítéknak a játék létezésére, de ez itt a Blood Dragon, amit tavaly április elsején jelentettek be, és az egész internet átverésnek hitte.

De még nincs vége! Michael Biehn, aki a Blood Dragon főszereplőjét szinkronizálta egy interjúban elejtette, hogy nemrég beszélt Dean Evansszal, aki nagyon be volt zsongva, mert éppen egy meetingre tartott a fejesekhez. Azt is elárulta neki, hogy sok ötlete van a Blood Dragon folytatásához, ami akár egy saját márkává nőhetné ki magát.
Nos, mi kíváncsian várjuk. Ti mit gondoltok erről, és hogy tetszett nektek az eredeti Blood Dragon?

Forrás: The Escapist, Invalid Opinions;

Blood Dragon   Vietnam Wars 2   Michael Biehn   Dean Evans   Képek   Pletyka   
 
https://farcry.cenega.hu