2014. június 09. | 09:35

Magyar idő szerint ma éjfélkor kezdődik a Ubisoft Los Angeles-i sajtóeseménye, amivel elrajtol az idei E3. Minden hivatalos forrás megerősítette a Far Cry 4 bemutatkozását az idei műsorban, így semmiképp nem fogunk idén hoppon maradni. Korábbi cikkünkben kiemeltük, milyen FC4-es események várhatóak az E3 során.

Ahogy eddigi években is, éjféltől most is LiveBlogot tartunk, vagyis az éjfélkor kezdődő sajtótájékoztatót nézve folyamatosan frissítjük ezt a cikket, kiemelve a fontos infókat, részleteket amikre fel kell figyelni. A cikk folytatásában találjátok az élő videó közvetítést is. Tarts velünk ma este, és ne feledjétek megosztani velünk a véleményeteket a hamarosan lelepleződő játékról!1:10 - Dan Hay mesél Pagan Minről: ő más figura mint Vaas. Ha Vaas az iskolában a kötekedős srác lenne, akkor Pagan Min a haverunk, akiről tudjuk, hogy előbb utóbb börtönbe kerül, és olyan lazasággal lop el egy autót, hogy közben játékosan anyukádra kacsint egyet. Arra is rákérdez a műsorvezető, hogy Vaas visszatér-e, de Dan Hay nem árulja el, viszont azt mondja, hogy ha igen komoly ellenfelei lesznek.

01:01 - A sajtóesemény véget ért, de nemsokára kérdezz-felelek lesz a fejlesztőkkel, amiről természetesen szintén tudósítunk!

00:36 - Tudtad-e? A Far Cry 4 nyitott világa bejárható lesz barátaiddal is egy open-world co-op élményben! Részletek hamarosan!

00:19 - Az első videó a Far Cry 4-ről elérhető ide kattintva!

00:12 - Far Cry 4 főellensége és a főhős már egy selfie-t is lőtt az első videóban a játékról. Elég őrült, és nem Vaas. Vajon kapunk még a játékból gameplay-t most?

00:08 - Ez gyors volt. Dan Hay bemutatkozott, a FC4 producere. Még most kezdődik a java! Jön a műsorvezető Aisha Tyler.


00:00 - ITT A FAR CRY 4!

23:55 - Kezdődik a műsor, ideje bekapcsolódni, ha még nem tetted.

23:39 - Perceken belül kezdődik a Ubisoftos Pre-Show. Az élő tudósításunkat mi az éjféltől kezdődő tényleges sajtókonferenciával kezdjük.

Videó   E3   Liveblog   Live Stream   Far Cry 4   
 
https://farcry.cenega.hu