2013. június 08. | 12:20
Habár december 21-ig kérdéses volt, hogy lesz-e újabb E3, de mivel túléltük a világvégét, most is megrendezésre kerül a világ egyik legelismertebb játékfesztiválja június 11-13 között, Los Angelesben. Habár semmi biztosat nem tudunk, hogy lesz-e szó a Far Cry sorozatról, minden esélyünk megvan, hogy bemutatásra kerüljön a Far Cry 4.

Korábbi interjúkban Ubisoft képviselők megerősítették, hogy a Far Cry 3-mal sikerült egy olyan alapot létrehozniuk játékmenet és motor terén, aminek segítségével a franchise következő részeinek fejlesztési ideje jelentősen lerövidülhet - ahogy láttuk ezt például az Assassin's Creed sorozatnál is (Brotherhood, Revelations). Továbbá, azt is kijelentették, hogy valószínű, nem kell a következő epizódra újabb 4 évet várni, így egy 2014-es megjelenés reálisnak tűnhet.

A Ubisoft bejelentése alapján a következő címek kerülnek bemutatásra: Assassin’s Creed IV Black Flag, Splinter Cell Blacklist, Rayman Legends, Watch Dogs, South Park: The Stick of Truth - valamint több egyelőre be nem jelentett játék is, talán a Far Cry 4?
A Ubisoft sajtótájékoztatója magyar idő szerint június 10-én, hétfőn éjféltől lesz, mi pedig tavalyhoz hasonlóan LiveBloggal fogunk jelentkezni. Tartsatok velünk!
E3   LiveBlog   Far Cry 4   
 
https://farcry.cenega.hu