2013. március 08. | 15:11
A brazil besorolási bizottság egy új Far Cry címet jegyzett be online is elérhető listájukba, ami szerint a Far Cry 3 folytatódni fog. A januárban készült bejegyzés szerint a Far Cry 3: Blood Dragon címet kapott alkotás minden platformra megjelenik, és ahogy az elvárható, a montreali csapat ezúttal sem adta lentebb a 18-as karikánál.

Azonban nem érkezik teljesen váratlanul a folytatás, kiegészítő esetleg DLC bejelentése, tekintve, hogy az elmúlt hetekben, hónapokban több utalást is tettek a készítők a Rook-szigetekre való visszatérésre. A játék megjelenése után nem sokkal tartott kérdezz-felelekben a készítők megerősítették, hogy tartogatnak még meglepetéseket a Far Cry 3-hoz, illetve a héten a játék írója, Jeffrey Yohalem is nyilatkozott a Joystiq portálnak: "Igen, amin most dolgozok meglephet sokakat, mikor bejelentik. Mindenképpen addig ütjük a vasat, amíg lehet - majd meglátjátok."

Időközben kiszivárgott twitter-re egy ehhez kapcsolódó logó is, aminek tetején olvasható arcade felirat azt is felveti, hogy esetleg a Blood Dragons egy XBLA cím lehet. Mivel a Ubisoft hivatalosan nem kommentálta a híreket, semmi biztosat nem tudunk egyelőre. Elképzelhető egy Assassin's Creed: Brotherhood-hoz hasonlatos kiegészítés-folytatás is, amit egyébként szintén Yohalem jegyzett.

Szerintetek miről fog szólni a Blood Dragon?
Blood Dragon   Kiegészítő   DLC   PC   Playstation 3   Xbox 360   
 
https://farcry.cenega.hu