2013. március 05. | 19:51
Aki mostanában nem járt a Far Cry 3 hivatalos Outpost oldalán, annak elkerülhette a figyelmét az ott elérhető új funkció: "The Grid", azaz "A Rács". Ebben a játékban újabb kódolt adattárolókra tehetünk szert, olyanokra, mint amiket Multiplayer és Co-Op meccsek végén is kapunk. Nézzük a szabályokat:
A feladat, hogy az elérhető "adatkulcsokat" eljuttassátok az aranykeretes célmezőre. A kulcsok mozgatásához a négy rendelkezésre álló irány egyikére kattints, az adatkulcs pedig addig halad, amíg vagy nem ütközik a rács szélébe, egy másik adatba, vagy egy tűzfalba. Számít az is, hogy hány lépéssel jutottál el a célmezőbe, mivel minél több rossz irányba történő lépést használsz, annál kevesebb eséllyel kapsz adathordozót.
Egy nap csak bizonyos mennyiségű adathordozót lehet elnyerni, így okosan kell kihasználni, például a nehezebb fokozat használatával nagyobb értékű adatokat nyerhetsz. Ha elakadsz, akkor sem kell megijedni, hiszen a lépéseidet visszavonhatod, vagy segítséget kérhetsz - utóbbiból csak korlátozott mennyiséget.

Bővebben itt írtunk az Outpost funkcióiról, a dekódolásról pedig az Infó-Centerünk egyik aloldalán. A weboldal kezdeti hibáiból már sokat javítottak, használjátok bátran!
Far Cry 3   Outpost   Multiplayer   Co-Op   Játék   
 
https://farcry.cenega.hu