2012. december 04. | 22:58
Aktiválódott egy új, online Far Cry 3-as szolgáltatás, ami stílusosan az Outpost címet viseli. A www.farcryoutpost.ubi.com címen elérhető oldalon lehetőségünk van beállítani számos, a többjátékos módhoz kapcsolódó funkciót.

A profil menüben lehetőséged van kiválasztani, hogy milyen Csapattámogató fegyvert (Team Support Weapon), meccs végi bejátszásokat és klán előtagot használsz. Ezek mellett még megnézheted a napi illetve heti kihívásokat (Challenges - ezek teljesítéséért extra XP-t kapsz), toplistát, statisztikákat, díjakat, végül pedig, hogy milyen fegyvereket és tartozékokat oldottál már fel.

A Decoding menüben elindíthatod a meccsek végén szerzett CD-k, DVD-k, stb. dekódolását, hogy cserébe fegyvereket, tartozékokat vagy akár XP-t kapj. A dekódolás befejezésekor eldöntheted, hogy megtartod, eladod (XP-ért), vagy elküldöd egy ismerősnek a szerzett jutalmat.

A harmadik és egyben utolsó menüben pedig beállíthatod a saját fegyverkiosztásotokat, amelyek a legapróbb részletekig személyre szabhatóak.
Far Cry 3   Outpost   Klánok   Multiplayer   Co-Op   
 
https://farcry.cenega.hu