2012. július 07. | 10:32
A svéd Ubisoft Massive stúdiójának a tagja, Daniel Berlin, aki korábban már a PAX East-en is sokat szerepelt, interjút adott a finn Dome portálnak. A tovább mögött látható két részes videóból kiderül többek közt, hogy a Massive rendszeresen szervez programokat, ahol kipróbálhatják a valós fegyvereket a fejlesztők, hogy még jobban megragadhassák a játékban az élményt.

Egy újabb Csapattámogató fegyverről is lekerül a lepel, ami egy szögekkel teli hordó, amit szintén egy repülőgépből vagy helikopterből dobnak a pályára, mint a pszichés gázt vagy épp a robbanó hordót. Szintlépésekkor kapunk új fegyvereket, tartozékokat, Battle Cry-okat, csapattámogató fegyvereket, meccs végi interaktív jelenethez funkciókat. Mindent személyre szabhatsz majd, még teljesen saját, egyedi kasztokat is létrehozhatsz!

Említette, hogy a pszichés gáz igazán szórakoztató, és néha vicces is, mikor például két ellenség nem tudja egymásról a gáz miatt, hogy ellenségek, és megpróbálnak összefogni, és jelezni egymásnak, stb, aztán mikor elmúlik a hatás, akkor kiderül, hogy ellenségek. Ha egy nagyobb csapatot kap el a gáz, akkor egyszer kell csak eldördülnie egy fegyvernek, és onnantól mindenki lő mindenkit, és elszabadul a pokol.
Far Cry 3   Multiplayer   Ubisoft Massive   Videó   Interjú   
 
https://farcry.cenega.hu