2012. június 16. | 11:55
Ahogy a születésnapunkon már kihirdettük, június 25-től egy nyári nyereményjáték veszi kezdetét az oldalon. Az öt forduló egészen a Far Cry 3 magyarországi megjelenéséig fog tartani, azaz szeptember 6-ig. A különböző fordulókban különböző típusú feladatokat kell majd végrehajtania regisztrált felhasználóinknak, amiben lesz Like-gyűjtés, Kvíz, Képkeresés, és olyan feladatok is, amik kreativitást igényelnek. Minden fordulóról részletes leírás található a nyeremenyjatek.farcryhc.hu aloldalunkon, és a szabályzat is ott olvasható el. A játékba bármikor be lehet szállni, de értelemszerűen a korábbi fordulókból a későn csatlakozó kimarad. Úgy találtuk ki a pontozást, hogy mindenkinek legyen esélye felküzdeni magát az első három, díjazott helyre.

Összesen hét nyeremény lesz, amiből hármat választhat ki az első helyezett, a maradékból kettőt a második, és a harmadik helyezett pedig értelemszerűen egyet. A nyeremények mind a Far Cry 3-hoz kapcsolódnak, melyek között van 8 GB-os Pendrive, Póló és egy limitált kiadású, a fejlesztők által dedikált kép is.

Minden forduló kezdetét új cikkben fogjuk jelezni, a fordulók végén pedig összesítést adunk, hogy kinek hány pontot sikerült szereznie. Érdemes a Facebook oldalunkat, vagy Twitterünket is figyelni, mert ott is hirdethetünk ki információkat a játékkal kapcsolatban.
Tehát az első forduló június 25-én kezdődik, és július 7-ig tart. A részletes szabályokat megtalálod ide kattintva.

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu