2012. június 13. | 19:00
A tovább mögötti videóban láthatjátok Michael Mando-t, vagyis a Vaas-t alakító színészt, aki elmondja tapasztalatait a Motion Capture (MoCap) technológiával kapcsolatban, illetve megnézhetitek milyen is kívülről például egy olyan jelenet felvétele, mint a korábbi váltságdíj követelő felvétel.

  • A meghallgatáson sokat improvizáltam, és sok saját ötletemet is beleültettem az anyagba. Igen kockázatos volt, majd amikor végeztem, a terem elcsendesedett, majd kérdezték: "Megcsinálnád megint? Azonban most menj még, még tovább" (ne fogja vissza magát).

  • Szerintem Vaas mindenkiben benne van. Mint a világ összes szörnyetege, ők is emberek. Vaas csupán egy extrém figura, akiben egy-egy tulajdonság sokkal inkább dominál, mint egy átlagemberben.

  • A karakterre ugyanúgy készülök fel, mint egy filmnél vagy sorozatnál tenném. Nyilván, hogy egy speciális ruhában vagy, sisak van rajtad, és hogy nem az a környezet van körülötted, amiben a karakter, így másabb kissé. Film vagy sorozat forgatásánál a kamera egy-egy specifikus dolgot vesz, pl közeli vagy távoli képet, ami sokat segít, de mint színész, a karakterre való belső felkészülés ugyanolyan.

  • Úgy érzem ez a technika még új, mivel itt a hang, mimika és testmozgások egyszerre kerülnek felvételre, míg színész ismerőseim eddig csak olyat csináltak, hogy vagy a hang vagy pedig a testmozgást vették fel.


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu