2012. június 05. | 09:35
Újabb videók érkeztek az E3-ról. Dan Hay mesél az egyjátékos élményről, a történetről, a karakterekről, valamint a Co-Op módról.
A rendezvénynek hála újabb screenshot-ok láttak napvilágot, melyet a Far Cry 3 Képek menüpontjában, vagy lenti képekre kattintva közvetlenül meg is nézhettek!


Vaas először csak egy újabb áldozatának nézi Jason-t, majd elkezdi tisztelni őt, azok után, hogy sikerült túlélnie - mivel magát látja benne. Ő is hasonló élményeket élt át korábban. Vaas nővére, akit már korábbi videókban is láthattunk, Citra bemutatja Jasonnek a törzset, akit majd végül vezetni fog.
Jason barátai később észreveszik rajta, hogy megváltozott, sőt talán félnek is tőle. Jasonnak választania kell, hogy a korábbi barátnőjét menti meg, vagy pedig Citra-val marad.
Az ezeréves történelemmel rendelkező szigetcsoporton játszhatunk a Co-Op módban is. A Co-Op módban található karaktereket a társadalom kitaszította, és ők Jasonnal ellentétben nem hagyják, hogy áldozatok legyenek: a saját sorsukat írják.
Megőrülsz vagy meghalsz?Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu