2012. április 27. | 11:57
Mint azt láthatjátok, egy vadonatúj külsőt kapott az oldalunk, ami sokkal világosabb, üdébb árnyalatokban játszik, mint a korábbi sötétkék, óceános "Landing" design. Azonban nem csak külsőleg újultunk meg, számos új dolog is került az oldalra, és ez még csak a kezdet.


  • Közösségi menük, vagyis Facebook és Twitter került fel. Előbbi már jóval korábban is elérhető volt, továbbra is buzdítanánk az olvasóinkat, hogy iratkozzanak fel Facebook oldalunkra, ahova a későbbiekben nyereményjátékokat is tervezünk. A twitter pedig az egyik leggyorsabb eszköz az információközlésre, szóval ha minél előbb szeretnél értesülni a friss Far Cry-os hírekről, akciókról, játékokról, akkor kövess minket.

  • Címkék - A cikkeink alatt jól láthatóan megjelentek az ún. címkék, amelyek arra hivatottak, hogy a cikk tartalmát kategorizálják. Ha például kíváncsi vagy a multiplayer-el foglalkozó cikkekre, akkor keresd meg a jobb oldalt, lent található Címkék menüben a multiplayer szót, majd a kívánt cikkek meg is jelennek.

  • A hírek jobb alsó részén lévő iWiW, Twitter és Facebook ajánló mellé bekerült egy az aktuális cikk linkjét tartalmazó QR kód ikonja is.

  • Kapcsolat menüpontban megtalálhatod az e-mail címünket, amelyen felveheted velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdésed, kérésed, panaszod van az oldallal kapcsolatban.

  • Néhány aloldalunkon (pl. FC3 Infócenter>Multiplayer) mostantól lehet értékelni az oldal tartalmát, amire szeretnénk buzdítani titeket, hogy lássuk, elégedettek vagytok-e az ott található információkkal.

  • Elkészült az új képgalériánk, amely szét lett bontva a három Far Cry játék menüjébe.


Továbbá felhívnám figyelmeteket néhány meglevő lehetőségünkre. Ha Far Cry klánod van, ingyenesen nyújtunk nektek aldomaint, egy klánmenüpontot, e-mail címet. Ha pedig partneroldalunk szeretnél lenni, bannercserét szeretnél, látogasd meg Partnereink menüpontot és kövesd az instrukciókat.

Mi a véleményed az új külsőről? Mondd meg a hozzászólások között!

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu