2018. május 25. | 10:50
A pletykák beigazolódtak és a kiszivárgott dátum valósnak bizonyult! Most már hivatalos információ, hogy a Far Cry 5 első DLC-je, a Hours of Darkness június 5-én jelenig meg, hogy egyenesen a Vietnámi háború poklába vezessen minket!

Az alapjáték sztorijához nem kapcsolódó kiegészítő, a saját történettel rendelkezik. A Far Cry 5-ből ismerős Wendell Rednert alakíthatjuk majd, célunk pedig az lesz, hogy kiszabadítsuk foglyul ejtett bajtársainkat a Viet Cong táborokból.
Érdekesség, hogy miután végigvittük a DLC-t, két új módot is kapunk majd. A Survivor módban kevesebb felszereléssel kell boldogulnunk, míg az Action Movie mód nevéhez hűen fegyverek garmadáját zúdítja a nyakunkba, hogy Rambónak érezhessük magunkat, miközben rendet rakunk a dzsungel mélyén.

A külön is megvásárolható tartalomhoz a megjelenési dátumon felül egy kis rövidke beharangozó videót is kaptunk, amit remélhetően a napokban egy hosszabb is követ majdHozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu