2018. március 24. | 10:35
A Magnopulser egyike a Far Cry 5-ben szereplő titkos fegyvereknek, de a többi speciális harci eszköztől eltérően ez a fantázia szülötte. Most eláruljuk, hogy mi is ez és hogy szerezheted meg, mert a szórakozás az antigravitációval nagyobb móka annál, mint hogy esetleg elsétálj mellette.

Mint ahogy azt már megszokhattuk a fegyverosztályok között találunk egy egyedi, különleges fegyvereket felsorakoztató Special osztályt, mely a Far Cry 5 esetében a Compound Bow, Flamethrower, Recurve Bow, Slingshot és a Magnopulser.
De mire is jó a Magnopulser? A sci-fi filmbe illő, gravitációt megváltoztató fegyver, mely segítségével a az ellenfeleidet a igen nagy erővel repítheted el az utadból. Ránézésre nem tűnik nehéznek az egységes fekete bevonatú, az elején körgyűrű szerű résszel szerelt rövid fegyver. Belseje folyamatosan forog, ha pedig teljesen fel van töltve, akkor a lövésnél felszabaduló energia miatt sárgás-vöröses fénnyel felragyog. Ereje oly nagy, hogy akár a járműről is lelöki áldozatát, viszont a hatótávolsága igen rövid.A Magnopulser egy különleges fegyver, ami egy nehéz speciális küldetéshez van kötve. Ez az mellék küldetés a Holland Valle déli régiójában található, de mielőtt belevágsz, keress valakit erősítésnek, ha fegyverrel a kezedben, egyben ki akarsz onnan jutni.
A küldetés befejeztével a Maganopulser elérhetővé válik a boltokban is, ráadásként pedig még megkapos a Larry Parker nadrágjával is!


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu