2018. március 17. | 20:02
Nyakunkon a Far Cry 5 megjelenése, így több mint időszerű, hogy az utolsó információmorzsákat is elénk szórják az alkotók. A Ubisoft nemrégiben megerősítette a GameSpotnak, hogy bizony lesznek majd mikrotranzakciók a játékban.

Dan Hay, a játék executive producere elmondta, hogy valódi pénzért nagyvonalú megoldásokra számíthatunk, így tehát akkor kell csak költeni, ha fel akarjuk picit gyorsítani a játékmenetet. Az efféle megoldások nem idegenek a Ubisoft játékaitól, nyersanyagok és hasonló dolgok vásárlásával tényleg csak azoknak kell törődni, akik nem szeretnének időt szánni a gyűjtögetésre.
Fontosnak tartotta azonban Hay hangsúlyozni, hogy semmiféle tartalmat sem zárnak fizetős opciók mögé, mindent el lehet majd érni kizárólag játékkal is. Vehetünk persze majd konkrét tárgyakat is, amelyek kozmetikai cuccokban merülnek ki, így valódi előny nem szerezhető velük - problémás is lenne, ha az erősödhetnénk a vásárlással, hiszen az egyjátékos és a Co-Op játékmódok mellett multiplayer is kerül a Far Cry 5-be.

Mindezeken túl azt is megtudtok, hogy a Far Cry 5 teljes kampánya végigtolható majd offline módban, tehát nem leszünk ráutalva az internetszolgáltatónkra és nem kell kényszerpihenőt tartani, ha esetleg elmenne a net. Ez egyébként remek hír, hiszen manapság egyre kevesebb játék engedi meg az offline kalandozást még akkor is, ha egyedül szeretnénk játszani.

Forrás: GameStar.hu

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu