2018. március 08. | 09:31
A hónap végén jelenik meg a Far Cry 5, amely várhatóan ismét egy őrült történetet mesél el, ahogy tette azt a harmadik és negyedik epizód is. A Ubisoft szeretné, ha a játék nem csak arra a néhány órára kötné le a rajongókat, amíg egyedül vagy kooperatív módban leszámolnak az Eden’s Gate szektával.

Ezért készül a Far Cry Arcade, amely lényegében egy pályaszerkesztő. Ennek segítségével a játékosok végtelen számú új tartalmat készíthetnek a játékhoz. Szóló küldetések mellett kooperatív és kompetitív kihívások is születhetnek, amelyek természetesen online megoszthatóak minden más játékossal. A mások által tervezett pályák letöltése előtt meg is nézhetjük azokat, valamint kívánságlistát is összeállíthatunk a szimpatikusakból.

A szerkesztő rengeteg olyan elemet is tartalmazni fog, amelyek a Ubisoft korábbi játékaiból származnak, így építkezhetünk a korábbi Far Cry epizódokon túl pl. az Assassin’s Creed IV: Black Flag, az Assassin’s Creed Unity vagy épp a Watch_Dogs világából is. A francia kiadó tervei szerint a premier után folyamatosan fogják bővíteni és támogatni a szerkesztőt, valamint rendszeresen lesznek online közösségi események is. Pályázatok, oktató videók, pályabörzék és hasonlók. Ráadásul a szerkesztőben is gyűjthetőek mindenféle bónuszok (pénz, fegyverek, felszerelések, járművek és egyebek), amelyek átvihetőek a játékba is.Forrás: playdome.hu

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu