2017. november 19. | 09:24
A Far Cry 5 érkezése egyet jelent az önfeledt kooperatív játékmóddal, amiben barátod segítségével felszabadíthatod Hope megye összes lakosát az Eden's Gate elnyomása alól.

Miután a játék elején lévő intro és tutorial befejeződött, valamit lélekben is készen állsz arra, hogy romba döntsd a fanatikus közösség által felépített kultuszt, bármikor kérheted ebben a barátod segítségét is. Ezzel a Friend for Hire lehetőséggel a saját karakter kinézetével csatlakozhat barátod a te aktuális játékmenetedhet. Társaddal lehetőséged lesz hang kommunikációra és meg tudjátok majd osztani egymással a lőszereiteket, elsősegély csomagodat, valamint a friendly fire bekapcsolásával próbára tehetitek barátságotokat is.Ha behívsz egy barátot a játékodba, akkor is saját tempóddal haladva fedezheted fel Hope megyét. Csak a Host játékos (tehát aki behívja a barátját) vehet fel küldetéseket, csak ő kérhet segítséget a Guns for Hire opcióval, és a teljes játékállás csak a host részére kerül mentésre. A társunk, aki csatlakozott a játékunkhoz szintén nem távozikmajd üres kézzel: megtarthatja a játékotok alatt szerzett pénzt, fegyvert, és egyéb kiegészítőket. Ezalól kivételek azok, amiket küldetések teljesítése miatt kaptunk.

Maga a játék is fogyelemmel kíséri a 2 játékost és nem hagyja, hogy elveszítsék egymást. Amint túl távol kerülnek egymástól, az elkószálót a másik közelébe "teleportálja".
Valamint a co-op játékmód csak a játéklistában szereplő játékosokra fog korlátozódni, tehát nem lesz esetleges ismeretlen játékos (random matchmaking) behívására lehetőség.

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu