2017. június 04. | 20:16
Május 31-én ismételten megújult a Ubisoft örvénylő emblémája, így valószínűleg ezt köszön majd vissza a jövőre megjelenő Far Cry 5-ben.
Hogy miért ismételten? Mert a cég megalakulása óta eltelt hosszú évek alatt ez nem először fordult elő! Egy gyors visszaemlékezés erejéig vegyük sorba, hogy mikor, miről és mire váltott.  • Az egész 1986-ban, ezzel a rad dizájnnal kezdődött, ami elég erősen a 80-as évek képi világába vágott. Ebben az időben a Ubisoft a helyi játék forgalmazó szerepét töltötte be.

  • Kilenc évvel később, Rayman megszületett és ezzel együtt a Ubisoft megváltozott logója a szivárvány lett. Ezzel jelölve azt, hogy a cég a forgalmazó státuszról a készítőre váltott, és rávilágítva arra a tényre, hogy a Ubisoft leginkább család-orientált játékokban gondolkozik.

  • 2003-ban feltűnt az örvény motívum, ezzel együtt ez ismét egy jelzés volt a cég megújulására. A Ubisoft felvásárolta a Red Storm vállalatot, ezzel együtt az új Tom Clancy címeket is.

  • Idén, a Ubisoft stratégiája ez a minimalista, modern és egyben monokróm logó dizájn, mely meglátásuk szerint ablak a világra.

Azt, hogy jó irányba haladnak-e, döntsétek el Ti. Ami viszont biztos, hogy az internet népét meglehetősen megosztotta. Voltak, akik elismerően áradoztak az új logóról, de akadtak, akiket kifejezetten sokkolt. Ez utóbbiak közül is voltak, akik ennek már az első napon hangot, azaz képet is adtak Íme, egy gyors válogatás, hogy ki mit lát bele, vagy épp remél a jövőtől:

Brian ezzel a Twitter bejegyzéssel üzent a Ubisoft-nak


Ikkkou a Reddit-en kezdett el egy posztot a jövőben is minimalista megközelítéssel készülő logó témájában.

Ikkkou szerint a logó 2025-ben:

Brehcolli szerint a logó 2040-ben:

Timmmmehh szerint a logó 2055-ben:


A Twitter-en electronicarts üzent a Ubisoft-nak:


A kép alapján majd hogy nem biztosan a 3D nyomtatás világában mozgó felhasználó,
_NITRISS_ elképzelése a logóról:Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu