2017. június 03. | 09:42
Mint az nemrégiben kiderült, a Far Cry 5-ben az Egyesült Államok vallási fanatikusai ellen megyünk, akik egész véletlenül agresszív vidéki suttyók, egy pappal kiegészítve. Vidéki suttyóból a valóságban is van néhány arrafelé, ők hajlamosak sértésnek venni mindent, ami csak kicsit is ellenkezik nézeteikkel.

A Change.org-ra felkerült petíció szinte biztosan csak egy a szélsőjobboldaliakat parodizáló troll műve. Ebben azt követelik, hogy a Far Cry 5-öt vagy töröljék, vagy változtassák meg a helyszínét Kanadára, a gonoszokat pedig az amerikai keresztények helyett cseréljék muszlimokra, feketékre vagy mexikóiakra. Lehet vegyesen is, az már mindegy. Opció még, hogy a történeten módosítanak, és áldozatként mutatják be az ellenfeleket, akik nem önszántukból, hanem a körülmények miatt kényszerülnek rosszat cselekedni, vagy hogy csak bizonyos piacokra szánnak más verziót. Amerika például kapjon olyat, amiben Kanada a helyszín!

Árulkodó még, hogy Boltairnek van írva Voltaire neve, és hogy amikor azt sorolják, milyen szörnyűségeket kellett átélni az amerikai játékosoknak, ott szerepel a potenciális párjelöltek általi, a hobbi megismeréséből következő visszautasítás.
Sajnos el tudjuk képzelni, hogy valaki tényleg komolyan vette, felháborodott, és őszintén írja alá a petíciót. Ti egyiket se tegyétek.


Forrás: GameStar.hu

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu