2016. december 02. | 18:14
Ha itt a december, itt az ünnepi hangulat is, és idén úgy gondoltuk, hogy eggyel több okot adunk a Far Cry játékok rajongóinak az ünneplésre. Az elkövetkezendő hónap első három hetében egy-egy eredeti Far Cry ajándéktárgyat sorsolunk ki a résztvevők között, majd végül az utolsó héten a zsűrink egy eredeti Far Cry Primal PS4 verzióval jutalmazza a legjobb beküldőt. Mit kell tenned?

Látogasd meg a Far Cry Hungarian Community Facebook oldalát (www.facebook.com/FarCryHC), lájkolj minket, és írd meg nekünk a kedvenc / legjobb / legviccesebb / legdurvább / legcoolabb / stb. Far Cry élményedet! Lehet szó bármelyik Far Cry részről, kezdve a mára klasszikus Far Cry, sőt Far Cry Instincts játékoktól az afrikai szavannát, trópusi szigetet, vagy a Himaláját bejáró epizódokig, de ne feledkezzetek meg az ínyenc vadhajtásnak számító Blood Dragonról sem - a legfrisseb Far Cry Primalt pedig ugye nem kell senkinek sem bemutatni?

Fontos, hogy a bejegyzésed nyilvános legyen, és semmiképp se hagyd le a #FarCryDecember #FarCryHC #FarCry hastageket sem! (Ha nem magától értetődő, akkor azt is megsúgom itt, hogy érdemes odafigyelni a hatásos megfogalmazásra, illetve hogy kiderüljön, melyik Far Cry epizódról is van szó.)

A sorsolások december 9-i kezdéssel minden pénteken lesznek esedékesek, és mindig az előző héten érkezett bejegyzések vesznek részt benne. A nyertesekkel privát üzenetben illetve a bejegyzése alatt vesszük fel a kapcsolatot, és természetesen az oldalunkon is kihirdetésre kerülnek.

A zsűri által odaítélt fődíjért az összes beküldött bejegyzés játszik, így minél többet (és minél érdekesebbet) küldtél be, annál több esélyed van megnyerni a Primalt PS4-re.

  1. hét: December 2-9. 17:59
  2. hét: December 9. 18:00 - December 16. 17:59
  3. hét: December 16. 18:00 - December 23. 17:59
  4. hét: December 23. 18:00 - December 30. 23:59
  5. Fődíj kihirdetése: Január 6. (már csak a fődíjért)Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu