2016. szeptember 27. | 09:44
Az MCV írása szerint az NPD adataiból az jön le, hogy a francia kiadó több játékot értékesített riválisainál a 2016-os év során Európában, Ausztráliában (14,9%-os részesedés ezen a két területen), Kanadában és az Egyesült Államokban (itt pedig 16, illetve 13%).

A The Division az első helyen van az eladási listákon, illetve a Far Cry Primal is az első tízben található. Ezeken felül a Rainbow Six Siege a legújabb frissítés óta negyven százalékkal több játékossal rendelkezik.
A The Divisionről már korábban hallhattuk, hogy egy új IP-ként (ami Intellectual Property-t jelent, azaz szellemi tulajdont, de játékok esetében az a bevett szokás, hogy azokra a címekre alkalmazzák, amikből ez előtt még nem jelent meg előző rész) mennyire nagy sikernek örvendhet: a franciáknak ez volt az eddigi legnagyobb első napos eladásokkal rendelkező játéka, de a legkelendőbb új IP is ez lett.

Vajon meg tudják tartani az első helyet az Electronic Arts (Battlefield 1, Titanfall 2!), a Bethesda (Dishonored 2, Skyrim: Special Edition), vagy az Activision (Call of Duty: Infinite Warfare) ellen?

Forrás: PS4pro.eu

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu