2016. március 03. | 17:24
Rossz munkát a Far Cry Primal készítői nem végezhettek, mert egy egész hetet kellett várni a megjelenés óta, hogy valaki egyáltalán észrevegye, hogy a Primal és a Far Cry 4 világa meglehetősen hasonló földrajzzal rendelkezik.
Ha a cikk folytatásában levő, a GamePressure által kiemelt térképeket összehasonlítjátok, az egyezés letagadhatatlan, a pályakészítők az előző epizód térképének jelentős részleteit egy az egyben átemelték az új részre. Lehetne azzal védekezni, hogy valójában ugyanott játszódik a két rész, ha éppen korábban nem azt nyilatkozták volna, hogy a Primal a kőkori Közép-Európában fekszik.

Korábban is volt már hasonlóra példa a sorozat történetében, hiszen a Far Cry 3: Blood Dragon is felhasználta a Far Cry 3 világának részleteit, viszont a játék címe (és árazása) egyértelművé tette, hogy ez csak egy kiegészítő kaland, egy spin-off az eredeti játékhoz. Ellenben a Primal egy önálló, teljes árú epizódként került az üzletek polcaira, így minden magyarázkodás helyett kénytelenek vagyunk elismerni, hogy a fejlesztők egy kicsit lusták voltak.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu