2016. január 23. | 11:29
Hamarosan megjelenik a Far Cry Primal és így egyre több információ lát napvilágot, mégis ezek javarészt külföldi forrásból származnak. De mi a helyzet a magyarországi megjelenéssel? Erre legjobban a Primal (és mint sok más nívós játéknak) a hazai forgalmazója, a PlayON Magyarország Kft. tudja a választ, így ismételten megkerestük Őket. Kérdéseinket Csordás Gergely (Head of Marketing) válaszolta meg, akinek segítségét ezúton is köszönjük!

FCHC:
A hazai megjelenés ugye követi az európai dátumokat?
Csordás Gergely: Igen, a magyar megjelenési dátum is február 23.

FCHC: Milyen kiadások kerülnek majd a magyar boltok polcaira?
Csordás Gergely: A megjelenés napján a Day1, ami az előrendelői Legend of the Mammoth DLC-t tartalmazza és a Collectors Edition lesz elérhető.

FCHC: Esetleg számíthatnak a vásárlók a boltoktól egyéb ajándékok?
Csordás Gergely: Igen, természetesen próbálunk a rajongók kedvében járni, így a boltok tárgyi (póló, poszter), vagy akár digitális tartalmat (DLC-ket) is adhatnak. Boltonként eltérően az alábbi letölthető tartlamakra leshet számítani:
  • The Sabretooth Pack: Korai hozzáférés kraftoláshoz szükséges állatbőrökhöz + megváltoztatja az oros-i kardfogú tigriseket a kegyetlen "Flame Fang" kardfogúakra.
  • The Owl Pack: Korai hozzáférés nyersanyagokhoz + egyedi Wenja törzsi festés a kezeidre + megváltoztatja a bagoly segítőtársad kinézetét, egy tomboló viharfelhő sötét színeibe öltöztetve
  • The Mammoth Pack: Korai hozzáférés egy kitartás növelő recepthez + megváltoztatja az Oros-ban élő mamutokat a titokzatos "Ash Back" mamutokra.
  • The Bomb Pack: Korai hozzáférés két bónusz táskához, hogy megnöveljék az esélyeid a túlélésre.

FCHC: A 4. rész után ehhez se várható a játék honosítása?
Csordás Gergely: Nagyon szerettük volna, de sajnos idén sem kap magyar feliratot a játék.

FCHC: A borító magyar lesz-e vagy marad angol?
Csordás Gergely: A borító Magyar / Cseh / Lengyel kombinációja lesz.

FCHC: A magyar rajongói közösség találkozhat-e, kipróbálhatja-e a Primalt valamilyen megjelenés előtti rendezvényeteken? Ha igen, hol és mikor kerül ezekre sor?
Csordás Gergely: Most úgy tűnik, hogy február végéig nem lesz olyan rendezvény, ami elég jelentős lenne egy ilyen bemutatóhoz, de ez még változhat.

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu