jan. 23. - 11:29
Hamarosan megjelenik a Far Cry Primal és így egyre több információ lát napvilágot, mégis ezek javarészt külföldi forrásból származnak. De mi a helyzet a magyarországi megjelenéssel? Erre legjobban a Primal (és mint sok más nívós játéknak) a hazai forgalmazója, a PlayON Magyarország Kft. tudja a választ, így ismételten megkerestük Őket. Kérdéseinket Csordás Gergely (Head of Marketing) válaszolta meg, akinek segítségét ezúton is köszönjük!

FCHC:
A hazai megjelenés ugye követi az európai dátumokat?
Csordás Gergely: Igen, a magyar megjelenési dátum is február 23.

FCHC: Milyen kiadások kerülnek majd a magyar boltok polcaira?
Csordás Gergely: A megjelenés napján a Day1, ami az előrendelői Legend of the Mammoth DLC-t tartalmazza és a Collectors Edition lesz elérhető.

FCHC: Esetleg számíthatnak a vásárlók a boltoktól egyéb ajándékok?
Csordás Gergely: Igen, természetesen próbálunk a rajongók kedvében járni, így a boltok tárgyi (póló, poszter), vagy akár digitális tartalmat (DLC-ket) is adhatnak. Boltonként eltérően az alábbi letölthető tartlamakra leshet számítani:
  • The Sabretooth Pack: Korai hozzáférés kraftoláshoz szükséges állatbőrökhöz + megváltoztatja az oros-i kardfogú tigriseket a kegyetlen "Flame Fang" kardfogúakra.
  • The Owl Pack: Korai hozzáférés nyersanyagokhoz + egyedi Wenja törzsi festés a kezeidre + megváltoztatja a bagoly segítőtársad kinézetét, egy tomboló viharfelhő sötét színeibe öltöztetve
  • The Mammoth Pack: Korai hozzáférés egy kitartás növelő recepthez + megváltoztatja az Oros-ban élő mamutokat a titokzatos "Ash Back" mamutokra.
  • The Bomb Pack: Korai hozzáférés két bónusz táskához, hogy megnöveljék az esélyeid a túlélésre.

FCHC: A 4. rész után ehhez se várható a játék honosítása?
Csordás Gergely: Nagyon szerettük volna, de sajnos idén sem kap magyar feliratot a játék.

FCHC: A borító magyar lesz-e vagy marad angol?
Csordás Gergely: A borító Magyar / Cseh / Lengyel kombinációja lesz.

FCHC: A magyar rajongói közösség találkozhat-e, kipróbálhatja-e a Primalt valamilyen megjelenés előtti rendezvényeteken? Ha igen, hol és mikor kerül ezekre sor?
Csordás Gergely: Most úgy tűnik, hogy február végéig nem lesz olyan rendezvény, ami elég jelentős lenne egy ilyen bemutatóhoz, de ez még változhat.


[ Tovább... ]

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
http://www.playon.hu