2016. január 21. | 20:20
Üdvözlet Oros-ban. Miután véget ért az utolsó jégkorszak, a visszahúzódó gleccserek természeti kincsekben gazdag földeket hagytak maguk után, jólétet biztosítva annak, aki képes uralma alá hajtani azt. Takkar-ként, a tapasztalt vadászként fogsz játszani aki az utolsó túlélője a törzsének. Egyetlen célod van: túlélni egy világban ahol te vagy a préda.Ull - Udam törzs vezetője

Ull az Udam törzs főnöke, a tiszteletre és félelemre alapozva irányít. Kegyetlen, brutális, végtagjai akár a gerendák és a testét súlyos égési sérülések borítják. Az orra és fülei leolvadtak az arcáról. Sérüléseinek egy része az Izila törzs halálos tüzes nyilai által keletkeztek.


Batari - Izila törzs vezetője

BATARI az Izila törzs isteni matriarchája. Fanatikus, bosszúszomjas és arrogáns, bevezette népét a mezőgazdasági fellendülés új korszakába egy kemény, de jó szándékú spirituális vezetővel. Batari egy napfogyatkozás közben született, ezáltal élvezi az Izila törzs hódolatát. Úgy tartják a napistennő leszármazottja. Törzse úgy tiszteli mint a "Nap lánya", egy isteni védelmező, aki megvédi őket minden veszélytől.


Takkar - Wenja

Takkar tapasztalt vadász, a Wenja tagja. Miután a rivális Udam-tól egy pusztító támadást szenvedett el a Wenja, Takkar próbálja egyesíteni a szétszórt népét, miközben gyilkos ragadozókkal és halálos törzsekkel küzd. Csatlakozz hozzá miközben meghódítja a fenséges és kíméletlen Oros-t és a csúcsragadozóvá válik.


Tensay - Wenja sámán

TENSAY az elmebeteg, mégis elragadó Wenja sámán. Tudatmódosító növényeket fogyaszt, kommunikál a természet szellemeivel, színes történeteivel és élénk személyiségével elkápráztatja a hallgatóságát. A Wenja egyetlen sámánjaként, ő őrzi a törzs babonáit, hiedelmeit. Mikor nincs elveszve a látomásaiban, akkor figyelmét a sérültek gyógyítására, az újszülöttek ápolására, és a halottak temetési szertartásainak levezetésére fordítja.


Sayla - Wenja gyűjtögető

SAYLA szenved a szörnyűségektől, amiket akkor élt át mikor az Udam és annak vérszomjas vezetője, Ull megtámadta a Wenja-kat. Miután megszökött a mészárlásról, Sayla egy kis távoli barlangban keresett menedéket, de társai halálhörgése kísértette. Még mindig hallja a sikolyokat a fejében és úgy gondolja minden túlélőt ez kísérthet. Ügyes gyűjtögetőként a Wenja falu kényelmére és biztonságára vágyik. Tudja, hogy a Wenja ereje a számbeli fölényben van és hogy ez az egyetlen esély felvenni a harcot az Udam-mal.

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu