2016. január 07. | 00:11
A Far Cry sorozat egyik részét sem hinném, hogy bárki is a többjátékos mód miatt játszotta, de azért egy-egy meccs erejéig szórakoztató tudott lenni. Így sokakat meglephet az a bejelentés, hogy nem lesz multiplayer játékmód a Far Cry Primal-ban...

Jópár gamernek feltűnt, majd egy fórum témát nyitva szóvá is tették, hogy a Steam-en csak az egyjátékos mód van feltüntetve. A fejlesztők erre reagálva elmondták, hogy a Primal készítésekor a lehető legjobb egyjátékos élményre fektetik a hangsúlyt. A teljesen új környezet és a lehető legautentikusabb kőkori élmény kialakításába fektetik az energiát.Amit sok Far Cry rajongó jobban sajnálhat az az, hogy ebben most a Co-Op mód sem kapott helyet!
Míg a FC3-ban akár három, addig a 4. részben egy-egy baráttal az oldalunkon szerezhettük legnagyobb élményeinket. A Far Cry 4-ben eég nagyokat lehetett szórakozni mikor hard-on a még meggyengítetlen erődöket próbáltuk teljesen észrevétlenül elfoglalni.

Reméljük ha folytatódik a sorozat, és visszatérünk a modernebb korokba, újra támadhatjuk a bázisokat vált vállnak vetve egy haverunkkal. Addig is marad az AI irányította vadállatok társasága.

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu