2015. október 06. | 23:47
A díjnyertes Far Cry franchise, amely már az afrikai sivatagot követően meghódította a trópusokat, majd a Himaláját is, most egészen más területekre merészkedik.
Lépj be az emberiség túlélési harcába, ahol egyből mindent megtapasztalsz, amit a hatalmas vadállatok, a lélegzetelállító környezet, és a kiszámíthatatlan barbár találkozások adhatnak!

EMELKEDJ A KIHALÁS FELÉ


Üdvözlünk a Kőkorszakban, az extrém veszélyek és a végeláthatatlan kalandok idejében, amikor az óriási mamutok és a kardfogú tigrisek uralták a Földet... az emberiség pedig az élelemlánc legalján volt. A neved Takkar, aki egy harcedzett vadász és csapatának legutolsó túlélője. Egyetlen célod van: életben maradni abban a világban, ahol te vagy a zsákmány. Gyarapítsd törzsedet és fejlesztd képességeidet, hogy törzsedet vezetve meghódítsd Oros területét és hogy te válj a csúcsragadozóvá. Nézz szembe az ellenséges törzsekkel, aki bármit megtennének, hogy felszámoljanak téged, vagy szövetségeseidet.

KŐKORSZAK FAR CRY MÓRDA

Ez nem az a Kőkorszak, amit te ismerni vélsz. Ez a Kőkorszak Far Cry módra. Figyeld meg az ellenséges őrhelyeket és tervezd meg a támadást azon eszközeiddel, melyet a korábban elejtett vadállatok csontjaiból készítettél. Használd a tüzet fegyvertárad bővítésére, vagy hogy megvédjen éjjel a ragadozóktól. Mérj gyilkos csapást áldozatodra, amit egy egész síkságon át üldöztél. De vigyázz, mert ha más ragadozók megérzik prédád szagát, akár harcba is szállhatnak érte. A Kőkorszak gazdag környezete megsokszorozza a halálos fegyverek, a veszélyes fenyegetések és a hihetetlen történések sorát.

A VILÁG, MELYET ÓRIÁSI VADÁLLATOK URALNAK

A legutóbbi Jégkorszakot követően a gleccserek visszahúzódtak és és egy virágzó vidéket hagytak, hogy boldogulhassanak az emberek és állatok egyaránt... feltéve, ha van kellő dominanciájuk. Fedezd fel Oros fenséges és barbár földjét, a vörösfenyő erdők lélegzetelállító völgyét, a zord tajgát, és a párás mocsarakat, ahol még a Föld úgy néz ki, mint mielőtt az emberek megvetették volna lábukat rajta. Oros dugig van élettel, kezdve a nagy szarvas csordáktól, egészen a farkas falkákig. Területét pedig olyan állatok uralják, mint a kardfogú tigris és a gyapjas mamut, amiket a Kőkorszak minden élőlénye félt.


A Far Cry Primal megjelenése 2016. február 23-ra várható PlayStation 4 és XBOX One konzolokra, valamint 2016. márciusában PC-re.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu