2015. február 13. | 19:49
Hódítsd meg Kyrat-ot, a misztikus Rakshasa, vagy a lázadó Golden Path harcosaként az új Overrun multiplayer játékmódban, mely elérhetővé vált minden platformon! A vadonatúj többjátékos mód mellett beköszönt egy másik újdonság, mellyel elérhetővé vált a kooperatív pályák szerkesztése! És hogy teljes legyen a kép, a fejlesztők a járművek terén is engedtek!

Barátoddal üljetek le a gép elé és nézzétek meg mások miket hoztak ki abból, amit a Far Cry 4 világa adhat...A teljesen új PvP játékmód, az Overrun, melyben előre meghatározott területeket kell megvédeni, mialatt az ellenséges csapat megpróbálja megszerezni azt maguknak. Ezek a véráztatta területek, a pálya három különböző részén jelennek meg, felváltva. Mivel egy időben csak egy terület az aktív, így készen kell állnod arra, hogy a egy pillanat alatt megindulj az új célterület felé. Mialatt az aktívvá vált területet uralod, csapatod pontokat szerez. Minél több csapattag van ott, annál többet! A két körös meccs végén a pontok összesítésével válik el, hogy ki a győztes.

A 4 új pálya (Waterfront, Training, Steelhead and Reeducation), melyek kifejezetten ehhez a játékmódhoz lettek készítve. A készítés során sok gondot fektettek a Rakshasa és a Golden Path közötti erőviszonyok tökéletesen kiegyensúlyozására. Hogy az Overrun területeit könnyebben uralhassa a Golden Path, megkapja a sebességet és az erőt az ikonikussá vált homokfutó formájában!

A játék folyamatos rajongókhoz való csiszolásaként a Far Cry 4 most a pályaszerkesztőt sem hagyta az eddigi állapotában és megnyitotta annak lehetőségét, hogy minden pályát co-op módban készítsük és így játszhassuk. Ez a várva várt funkció a jövőben lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a Far Cry 4 kooperatív élményt is kiélvezhessék a saját egyéni pályáikon.

A pályaszerkesztő a játékosok egy igen erőteljes eszközévé vált, hogy létrehozzák, játsszák és megosszák a saját egyedi alkotásaikat. A kreatív játékosoknak a Far Cry 4 lehetőséget ad, hogy világának valamennyi elemét (mint például járművet, elefántot, MI katonát és fegyvereket, vagy akár Pagan Min arany képmását) felhasználva fejlesztőkké váljanak és megosszák a világgal a saját világukat!Az Overrun DLC a Season Pass részekén érhető el, vagy megvásárolható külön. A Season Pass többek közt magába foglalja az Escape from Durgesh Prison és a Hurk Deluxe Pack DLC-ket, valamunt a hamarosan megjelenő The Syringe és a Valley of the Yetis kiegészítőket.

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
 
https://farcry.cenega.hu